If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

El cu multe scoli, ea cu nici una

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

El cu multe scoli, ea cu nici una

Postby Kelso on Sun Feb 25, 2007 2:22 pm

Se pot potrivi doua persoane cu nivel intelectual diferit? Se pot intelege, pot incheia parteneriate pe termen lung? Cum va evolua relatia?! V-ati intalnit cu situatia asta?!

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby milisss2 on Sun Feb 25, 2007 5:54 pm

s-au vazut si retarzi/retarde cu 3-4 facultati ...cat si nescolarizati descurcareti .... totul e al naibii de relativ aici !
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby khaos1ft on Sun Feb 25, 2007 6:09 pm

mie mi se pare cam aiurea, adica sunt putine sanse... se zice ca cine se aseamana se aduna, si mai e si reversul ca cine se aduna sfarseste prin a semana...

NU VA MAI PLICTISITI ATAT ACASA!!!

"As vrea sa ma mai nasc o data... si sa am parinti bogati, care sa nu ma educe, sa ajung un fotbalist drogat inconjurat de c*urve si sa mor la 50 de ani!"
khaos1ft

Chat-uitor
Chat-uitor

baiat / fata ?: baiat

Postby Minerva on Sun Feb 25, 2007 8:30 pm

retarzi cu 3-4 facultatzi ? /:) ce mai paradox! sunt total impotriva afirmatziei .

cat despre subiect, nu...eu nu cred ca 2 persoane atat de diferite d p d v intelectual pot trai impreuna, lega o familie par exemple :|
treaba e subiectiva, clar! eu nu as sta nici moarta cu un tip "sub mine" ( a nu se lua sensul propriu! :>)
Minerva

Membra Super

Postby milisss2 on Sun Feb 25, 2007 8:39 pm

[ot]paradox ? .... :)) hai pe la mine pe la facultate sa-ti demonstrez[/ot]

milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby Minerva on Sun Feb 25, 2007 8:42 pm

[ot]sa definim atunci cuvantul "retardat" zic.
Adicatelea... incuiat, pampalau, naiv, mototol ? ca atunci ..mda, am vazut si eu de'astia![/ot]
Minerva

Membra Super

Postby milisss2 on Sun Feb 25, 2007 8:45 pm

[ot]:)) ...corect ... imi era lene sa scriu toate insusirile alea ..si am zis simplu ...ret[/ot]
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby amanda on Sun Feb 25, 2007 8:58 pm

Nu cred ca merge. Tot se plictiseste cel mai scolit de cel mai putin. Cat sunt mai tineri, poate merge... dar cand imbatranesc sigur devine greu.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Minerva on Sun Feb 25, 2007 9:04 pm

nici n-apuc sa imbatraneasca impreuna! asta zic ...
N'am putut sta nici 2 ore langa un tip care se uita ciudat cand faceam vreo gluma cu subinteles ...
wtf ! ajunsesem sa fiu si eu dezorientata ...
Minerva

Membra Super

Postby Snappy on Mon Feb 26, 2007 8:52 am

:-? sa va dau parerea meA sincera? :)

hai sa ne uitam pe strada la cate pitipoance stau cu niste panarame umane care nu stiu cat fac [(2+3)*5]/5, dar au bani cu carul. ala n-are facultati, dar ii da ce vrea "iubituleeeeeeeeee vreau nu_stiu_ce" - gata - ii da... aia chiar de e la a 2a facultate o doare in cot pt ca ala ii da ce vrea. momentan nu o deranjeaza...

daca au aceeasi situatie materiala... nu stiu :-? depinde de oameni. pentru ca sa fim sinceri - degeaba ai 2 diplome de facultate daca esti prost gramada. el/ea poate nu are posibilitatile materiale de a face o facultate. asta nu inseamna ca e mai prost/proasta ca cei cu o facultate...

sa fim seriosi - majoritatea de pe aici suntem studenti - cati dintre voi considerati ca facultatea v-a invatat asa multe? nu TOT VOI ati invatat ? v-au bagat profii cu lingurita informatiile? nu tot voi ati cautat, v-ati informat, ati comparat informatii, etc... ?

asa ca NU - nu e vorba de numarul de scoli, ci de implicarea persoanei [in dorinta de a se cultiva, de a invata ceva]... pentru ca daca cel cu liceu neterminat a citit la greu la viata sa il poate da pe spate pe cel ce are 2 facultati la activ, dar prin care a trecut ca gasca prin apa...

ma inclin respectuos...
Last edited by Snappy on Mon Feb 26, 2007 11:50 am, edited 1 time in total.
cu respect,
Cristian Ciofu,
Jikohu Media

Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Next

Return to Alte discutii despre sentimente