If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Bataia de joc

Arata lumii ca si pe tine te doare.

Bataia de joc

Postby Keira on Fri Aug 19, 2005 4:28 pm

Cum ati reactiona daca ati afla ca prietenul ar fi fost cu tine numai pentru bataie de joc. Ca sa vada ca sufera (inca) o fata dupa el?

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby cartush on Fri Aug 19, 2005 5:19 pm

hey...fetele au mii de trucuri...si le-as folosi sa moara de ciuda ca nu voi mai iesi cu el in veci... :al-nabii:
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

baiat / fata ?: fata

Postby ^Angel^ on Sun Aug 21, 2005 11:57 am

da,cred ca si eu i-as arata ce a pierdut,ca sa regrete ca nu a stiut sa ma pretuiasca.

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby MTZ on Tue Aug 30, 2005 11:05 pm

Indiferent cat tin la o prsoana daca simt macar printr-un gest ca nu ma apreciaza indeajuns...iau masuri.In primul rand ii spun ce ma deranjeaza->asta daca e din vina lui,si pe urma ultimatum:Ori se corecteaza....daca nu"Plang o zi,o saptamana, o luna dar imi va trece...insa tu vei pierde!"si....pa :D Ca sa raspund si la intrebare ,nu stiu ce as face daca nu mi-as da seama de chestia asta...de obicei sunt destul de impulsiva la fazele cu bataia de joc.Nu garantez integritate fizica a acelei persoane :evil:
Indiferent ce cuvinte as folosi raman aceiasi MTZ
MTZ

Descurcaret
Descurcaret

Postby creppin'on you on Wed Aug 31, 2005 9:43 am

[ot]
MTZ wrote:Nu garantez integritate fizica a acelei persoane :evil:

deci si prin urmare...la urmatoarea intalnire sa aveti grija cat ii dati sa bea ca poate ne trezim aruncati prin Dunare... :D[/ot]

De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby ashes on Wed Aug 31, 2005 10:09 am

eu ma patit chestia asta cu primul meu prieten... a fost naspa rau de tot cand m-am trezit la realitate... i-am plesnit o palma (pe obraz) de fata cu toti prietenii lui (aveam vreo 14 ani si ma uitam prea mult la filme :)) )
dupa aia a fost dorinta de razbunare... am trecut peste prea multe lucruri doar ca sa ma razbun (pentru ca am reusit, si inca cu aceeasi moneda) ... nu m-am simtit implinita pt ca m-am razbunat decat foarte putin timp..
...si intr-un final, dupa aproape 2 ani de zile, am reusit sa trec peste. sa nu mai imi pese. acum am un prieten pe care il iubesc enorm si care ma iubeste la fel de mult :D
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Catalin on Wed Aug 31, 2005 10:26 am

Eu nu reactionez cum reactioneaza majoritatea:razbunare,injurii,bataie faze de genul asta.In prima instanta ca orice om ma simt aiurea si ma supar pentru ca nimanui nu ii place sa fie subiect de batjocura.Dar stiu ca nu e bine sa stai cu capul plecat prea mult timp deci stiu sa trec peste genul asta de faze.Si la urma urmei persoana respectiva a pierdut pentru ca multe(i) nici nu ajung sa te cunosc si deja nu au cum sa stie ce fel de persoana esti:poti sa fii un nesimtit(a) sau poti sa fii cineva special care poate ocupa un loc special in viata respectivului(ei).Decizia e la mana fiecaruia si aici depinde si de persoana ce fel de caracter are.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Snappy on Wed Aug 31, 2005 4:03 pm

cu siguranta nu i-as mai vorbi in viata mea. - oricat de mult a insemnat pentru mine.
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby MTZ on Wed Aug 31, 2005 4:16 pm

[ot] mai sa fie... da repede mai circula vorba printre forumisti..... :-? ATENTIEEEEEE AVEM TURNATORI!!!!! :D[/ot]
Indiferent ce cuvinte as folosi raman aceiasi MTZ
MTZ

Descurcaret
Descurcaret

Postby milisss2 on Wed Aug 31, 2005 4:28 pm

[ot]
MTZ wrote: mai sa fie... da repede mai circula vorba printre forumisti..... :-? ATENTIEEEEEE AVEM TURNATORI!!!!! :D

ce vrei sa zici prin asta??[/ot]
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Next

Return to Ce le doare pe fete ?