If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Valentine's Day sau Dragobetele?

Hai sa vedem ce ziceti voi? Care este parerea voastra? Ce este pentru voi dragostea - iubirea?

Ce preferi Sf Valentin sau Dragobetele?

Sf Valentin
8
38%
Dragobetele
13
61%

Total votes : 21

Postby ionut on Fri Feb 17, 2006 11:01 pm

Eu aleg dragobetele.Nu suport poporul american.deci nu suport nimic ce tine de America.

Singurul lucru necesar pentru triumful raului este ca toti oamenii buni sa nu faca nimic!!!
ionut

Invatacel
Invatacel

Postby phoenix on Wed Feb 07, 2007 1:29 pm

dragobetele suna mai misto si e de-a noastra
The harder they come the harder they fall.
phoenix

Descurcaret
Descurcaret

Postby Kelso on Wed Feb 07, 2007 2:50 pm

Nu aleg nici una pentru ca nici una nu reprezinta nimic pentru mine.

Pentru unii poate este o zi deosebita dar pentru mine nu. Nu trebuie sa astept o anumita zi din an ca sa ii demonstrez iubitului cat de mult il iubesc. Asta o pot face in fiecare zi. Un cadou,ceva special ii pot cumpara oricand, nu trebuie sa astept aceasta zi ca sa ii ofer ceva frumos.
E nebunie mare cu sarbatoarea asta....toti alearga prin o groaza de magazine si aleg diverse mici cadouri pentru persoanele iubite.
Dupa ce trece aceasta zi totul se uita, ca si cand nu ar fi existat. Valentine's Day nici macar nu este sarbatoarea noastra, ci a americanilor dar cum noi ii copiem atat de mult, e ceva de inteles.
E o zi deosebita pentru majoritatea dar pentru mine este una obisnuita.

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby One4You2Love on Wed Feb 07, 2007 3:44 pm

Am dat prin cautarile mele pe internetul mondial despre sarbatoarea noastra, Dragobete, peste acest articol din blogul ...... Foloseste o exprimare cam dura. e adevarat, dar nu puteam sa nu-l postez aici pentru a-l vedea toata lumea. Reprezinta multe intrebari care sigur si le pun multi romani.
Sursa http://www.dragobete.ro

Mai jos aveti articolul.

Se spune ca niste americani incercau sa faca bani, si cum nu mai aveau idei au descoperit un nou sfant
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby Sweet Insanity on Wed Feb 07, 2007 4:15 pm

Pentru mine sarbatorile astea nu reprezinta mai nimic. Aleg insa Dragobetele, pentru ca este al nostru al romanilor. Stramosii nostri nu dadeau pernute, ursuleti si alte chestii cu 'I love you'; strabunii nostri fugareau pe 24 februarie fetele care le placeau pe camp; strabunele noastre alergau mai incet cand se apropia baiatul care il placeau. :s099: Si asa se legau prieteniile, logodnele; era mai mult un joc, o metoda prin care baietii 'marturiseau' unei fete ca o placeau. Mergand si mai departe romanii cu ocazii sarbatorii lor a indragostitilor trageau biletele cu nume si traditia era ca fata cu numele respectiv sa fie iubita celui care a 'extras-o'. Traditii care ni se par stupide acuma, dar care marcheaza trecutul omenirii. Avem o zi a indragostitilor, desi multi au uitat cum sa iubeasca, desi acuma in multe relatii conteaza altceva mai mult decat iubirea. Avem Valntine's Day si mass-media incearca prin publicitate sa ne inoculeze ideea ca o cutie cu bomboane demonstreaza cu aceasta ocazie iubirea. Fals... iubirea se demonstreaza in fiecare zi si nu prin ciocolata, flori, chestii cu 'I love you'. Am ajuns atat de ocupati incat sa avem nevoie de o zi speciala dedicata iubirii?

Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby p3g@s on Fri Feb 09, 2007 12:59 am

[ot]:s122: One4You2Love pt articol :s111:[/ot]
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby One4You2Love on Fri Feb 09, 2007 1:27 pm

[ot]Multumesc frumos calut fermecat :D[/ot]
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby just me on Fri Feb 23, 2007 10:46 pm

eu nu cred ca in momentul in care iubesti ai doar o zi sa ii spui omului de langa tine cat de mult inseamna pt tine, ci ai la dispozitie 24/24 7 zile din 7 sa poti sa ii spui "te iubesc" sau "imi e dor de tine"....
si valentine's day e deja mult prea comercial.... ca sa mai fie considerata zi a indragostitilor...
dragobetele e al nostru si ar trebui sa ne bucuram de asta.....
o floare poate uneori sa fie o minunata declaratie de dragoste, fata de inimioare, ursuleti cu "i love you....."..............
I'm a bitch, I'm a lover/I'm a child, I'm a mother/I'm a sinner, I'm a saint/I do not feel ashamed/I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between/You know you wouldn't want it any other way.......
just me

Descurcaret
Descurcaret

Postby crash_grl on Fri Feb 23, 2007 11:44 pm

un sondaj..cati dintre voi pana acum au sarbatorit Dragobetele..inainte sa apara si la noi tendintza asta : ziua indragostitilor pe 14 feb?
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby noco on Sat Feb 24, 2007 5:05 am

^ eu nu. recunosc, dar nici valentine's day n-am sarbatorit! :D

de ziua indragostitilor au loc cele mai multe declaratii de dragoste, insotite de o floare si un sarut. din pacate de multe din aceste fapte nobile, afla nevestele si iese cu scandal

daca de valentines day nu ai primit nimic, nu te grabi sa-l judeci ca a uitat sau este insensibil. poate incearca sa-ti spuna ceva, poate nu meriti, poate ar trebui sa lasi mai des de la tine, sa oferi mai mult, sa te straduiesti mai tare sa-l faci sa se simta indragostit. gesturile acestea trebuie sa vina din inima si suflet, daca nu se intampla, e numai vina ta

:mrgreen: :mrgreen:
Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

PreviousNext

Return to Ce-i iubirea ?!?