If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cum sa invat pentru BAC?

scoala - liceu - facultate - haideti sa vorbim aici despre profi - examene - teze - restante - de toate

Postby One4You2Love on Fri Feb 23, 2007 12:13 pm

[ot]Moshule, unde iti sunt picioarele, acolo ti-o sta si capul daca mai vii cu contraoferte din astea :D[/ot]

"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby not_so_innocent on Fri Feb 23, 2007 3:10 pm

[ot]moshule numai la prostii de gandesti-normal ca sa invat nici nu faceam altceva-las ca am negociat cu One4you2love si pretul e la fel, asa ca mai astept propuneri :P [/ot]
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby khaos1ft on Fri Feb 23, 2007 4:37 pm

amanda wrote:

Eu asa am luat 9.8 la romana la BAC, fara sa citesc nici macar o carte de comentarii dar citind operele si ceva critica si pe urma cu imaginatia creativa...

felicitari. sunt de acord cu aproape tot ce spui tu acolo, dar trebuie sa admiti ca citind o carte de comentarii te ajuta MACAR in ale vocabularului.

nu merge sa te duci la bac si sa ai idei bune dar sa le exprimi ca la tzara! se noteaza si coerenta exprimarii si terminologia specifica, dar in acelasi timp se recomanda exprimarea simpla, asa ca nu exagera cu cuvinte nemaiauzite ca nu vei avea succes. (un coleg al meu, incercand sa impresioneze a reusit sa debiteze o perla de genul : "lenta si curba detasare a sinelui de sine", care l-a lasat rece pe prof in prima faza-zic de oral-apoi a regretat pt ca a trebuit sa explice, si nici el nu stia ce vroia sa zica)

NU VA MAI PLICTISITI ATAT ACASA!!!

"As vrea sa ma mai nasc o data... si sa am parinti bogati, care sa nu ma educe, sa ajung un fotbalist drogat inconjurat de c*urve si sa mor la 50 de ani!"
khaos1ft

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby MindLord on Fri Feb 23, 2007 4:38 pm

no bai daca vad ca nu se accepta propunerile cu pret redus inseamna ca se cauta calitatea :D ora de consultatii la mine te costa 50 de euro! Si bineinteles ca nu ai cum sa nu iei 10 cu un prof ca mine :P
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby crash_grl on Fri Feb 23, 2007 5:12 pm

khaos1ft wrote:dar trebuie sa admiti ca citind o carte de comentarii te ajuta MACAR in ale vocabularului.nu merge sa te duci la bac si sa ai idei bune dar sa le exprimi ca la tzara!

[ot]eu nu am citit nici o carte de comentarii la bac si cred ca m-am descurcat destul de bine...si nu a fost vorba de un limbaj de tzara...fiecare are propriile metode de a invata...[/ot]

fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

Postby noco on Fri Feb 23, 2007 5:24 pm

eu una am facut parca vreo doua luni meditatii..meditatii care nu m-au ajutat cu nimic. o tampenie mai mare nici ca puteam sa fac. mergeam 2 ore pe saptamana la o profa care ne dicta comentariile, ne dadea teste la care copiam si imi dadea 10. in ziua cu bacu la romana nu stiam toate comentariile..pe unele nici nu le citisem. recunosc am luat o nota modesta dar merge.

baga ciucalata multa cand citesti, si incearca sa iei comentariile ca pe povesti. inarmeaza-te cu rabdare si nervi de otel; eu una la bac am clacat si o luasem pe pustiu.
dormi, plimba-te zilnic, si nu gandi negativ. Bacul oricum il ia toata lumea. Daca te intereseaza nota cat mai mare ar cam trebui sa stai cu nasul numai in carti. parerea mea. DAR..daca ai un vocabular dezvoltat ( vezi amanda) iti va fi foarte usor sa iei nota mare si fara sa inveti. ii aburesti pe profi. simplu! :mrgreen:
Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby amanda on Fri Feb 23, 2007 7:59 pm

[ot] Nu am deschis nici macar o carte de comentarii pentru BAC dar am citit critica literara pe care mi-o recomanda profesoara pentru fiecare autor, in timpul liceului. Am o parere foarte proasta despre cartile de comentarii, mai ales despre cele care iti recomanda un vocabular complicat fara sa-l explice suficient, cu termeni care nu te fac mai destept si nici nu te ajuta sa intelegi mai bine ce voia autorul sa scrie. Din nefericire trebuie sa stii si ceva terminologie specifica asa ca spor la citit! [/ot]
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby khaos1ft on Fri Feb 23, 2007 8:06 pm

nu merge abureala,... parerea mea, doar daca bagi ciucalata aia inspre prof, atunci merge si abureala...

nu te juca si pune mana si invata... :D
NU VA MAI PLICTISITI ATAT ACASA!!!

"As vrea sa ma mai nasc o data... si sa am parinti bogati, care sa nu ma educe, sa ajung un fotbalist drogat inconjurat de c*urve si sa mor la 50 de ani!"
khaos1ft

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: -

Postby milisss2 on Fri Feb 23, 2007 10:20 pm

[ot]lasa ma ca la voi a mers abureala aia obtinuta de pe la "magar" in tot timpul anului ! :))[/ot]

---[ Cherry = "offtopicul se foloseste cu tag-ul special ;) - a se vedea regulamentul pentru mai multe detalii" ]---
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby moon k-os on Mon May 28, 2007 9:38 am

]uhm..io :-S inca nu m-am apucat de invatat la romana..am facut variantele la mate, economie, dar romana si biologia au cam ramas in afara..si mai sunt 4 sat :-< not fair!!!!!!!!!! :-t

[ EDITARE EFECTUATA DE ECHIPA DE MODERARE ]

evita pe viitor mesajele scrise complet ingrosat si colorat ;)
"Life is not about the amount of breaths you take, but about the moments that take your breath away"
"cand vine vorba de fericire tin post...fara voia mea"
"..in curand vei vedea viata cu alti ochi..."
moon k-os

Descurcaret
Descurcaret

Previous

Return to Invatamant