If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce iti place la un copil ?

Ce este mai frumos decat zambetul unui copil? Discuta despre copii, despre ceea ce fac, despre ceea ce sunt.

Postby MindLord on Fri Feb 23, 2007 12:33 pm

[ot]bai one mi se pare mie sau incerci sa te apropii de grupul mancatorilor de pinguini... uite ce am zis eu mai sus... ntz ntz ntz... se vede un pattern aici :))[/ot]

---[ ashes = "offtopicul se foloseste cu tag-ul special ;) - a se vedea regulamentul pentru mai multe detalii" ]---

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby not_so_innocent on Fri Feb 23, 2007 3:01 pm

[ot]diabolic mai esti M-D[/ot] :P
imi plac ca sunt mici, ca atunci cand suferi te privesc in ochi si parca iti trece tot ca te gandesti ca ai pentru cine trai. ITI DAU PUTEREA DE A MERGE MAI DEPARTE!
sunt niste mici dracusori asa ca M-D :)) te fac sa razi prin gesturile lor, prin incercarile lor de merge de a spune primele cuvinte. sunt ingerasii nostri(la inceput ca dupa se fac niste dracusori)
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Kelso on Tue Feb 27, 2007 1:30 am

One4You2Love wrote:Sincer imi plac costitele, condimentate bine, prajite, cu mujdei de usturoi. Mai merg si muschiuletii, dar is cam slabuti. :D

Damn...cât am putut să rad :))

Ce îmi place mie la copii... mhmm... :-? zâmbetul, energia pe care o emană, faptul că sunt micuţi şi par neajutoraţi şi că îi prostesc cu uşurinţă pe ăstia mai mari =))

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -

Postby Dedeea on Tue Feb 27, 2007 1:42 am

Ador copii pur si simplu :loveeyes: Daca as avea posiblitatea as lua vreo 20 acasa :)) Imi place puritatea caracteristica unui sufletel care nu stie ce e aia rautate,inocenta din privirea lor si istetimea de care dau dovada....desi uneori noi credem ca nu pricep prea multe,ei stiu,aud si vad tot :D Imi place modul in care vorbesc atunci cand sunt mici,perlele spuse si cel mai mult rasul lor...e unul din cele mai frumoase sunete lasate pe Pamant :loveeyes:
Dedeea

Descurcaret
Descurcaret

Postby skip on Thu Mar 01, 2007 4:22 pm

imi plac copii pt ca ii iubesc.. de asta imi plac

Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Re: Ce iti place la un copil ?

Postby violeta on Mon Sep 24, 2007 9:52 pm

imi place inocenta copiilor..si influenta lor..si moementele cand fac primii pasi sau cand spun numai prostii..cand rad cu saliva curgande pe hainute..au ochii asa de mari di de frumosi copiii :blush:
un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com

Previous

Return to Despre copii