If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Mama as fi vrut sa te cunosc !

Astazi, din ce in ce mai multi copii sunt ucisi de propriile lor mame, refuzandu-le astfel sansa de a se putea bucura de lumina vietii.

Postby copilasu_l on Sun Jul 09, 2006 4:43 pm

Si am gasit si continuarea :s122:

Sa dea bunul Dzeu sa vegheze asupra fiecarui pui nenascut....sa nu ajunga in gunoi...ochisorii lui mici...sa nu se umple cu resturi din hazna...obrajorii lui...sa straluceasca de bucurie si sanatate....buzele lui sa spuie : MAMI< ITI MULTUMESC CA M_AI NASCUT...ITI MULTUMESC...CA AI INDURAT 9 LUNI DE CHIN, CA ERAI SA MORI DIN CAUZA MEA....CA TI-A FOST RAU...ITI MULTUMESC...CA NU TE-AI UITAT, CA NU AI BANI...CA TI-AI PUS INCREDEREA IN DZEU, TATAL TAU SI AL MEU....CA OCHISORII MEI AU VAZUT RAZELE SOARELUI SI MI-AU MANGAIAT MANUTELE, PICIOSRUSELE SI, VANTUL SE JUCA CU PUFUL MEU DIN CAP...MAMII CE MULT TE IUBESC...CAND VOI CRESTE MARE...MAMII...AM SA-TI INTORC necazul in bucuria..NOPTILE NEDORMITE...ZILELE GRELE...OBOSEALA, EU AM SA TI-O RIDIC DE PE UMERII TAI CAZUTI....MAMII, NU AI SA MAI SUFERI...M-AM FACUT ASA DE MARE...DATORITA TIE...CA A FOST O ZI IN VIATA TA, CAND AI HOTARAT....SA-MI DAI VIATA!
MULTUMESC 8->

95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby Chocolat on Tue Feb 20, 2007 4:13 pm

Aici chiar mi-au dat lacrimile :crying:
Chocolat

Invatacel
Invatacel

Previous

Return to AVORTUL - Zambetul Furat