Micha wrote:si sincer nu cred ca s-a gandit vreo clipa macar ca am cedat prea usor.
Ei nu.........

foarte marfa, fiecare si-a facut treaba si acuma sunteti prieteni. NO COMMENT.
Cand va aud incep sa cred ca eu chiar sunt de "moda veche" rau si mai ales ca-s baiat ar insemna sa fiu nebun sa refuz un sex cu fata aia de la magazin care sta la rand sa cumpere paine.
Este cert un singur lucru, eu traiesc in anii 70 si trebuie sa ma modernizez ca sexul asta la prima intalnire este la moda acum, mai ales da si nastere la prietenii.
Parerea am expus-o clar, nu am de gand sa o repet si oricum nu am dreptul, nu vreau si nici nu trebuie sa judec......pe tine sau pe oricine altcineva, suntem liberi sa facem ce vrem cu viata noastra, imi place aventura si mie dar eu am ceva care ma ajutat mereu in viata, ma gandesc de 2 ori inainte sa fac ceva si rezultatul mi-a fost mereu favorabil.
Micha, intr-o buna zi, o sa iti explic eu mai pe indelete ce a patit o colega din liceu cu sexul asta de la prima intalnire, in gandire va asemenati foarte bine, era naiva ca si tine si punea placerea sexului si senzatia de aventura mai presus decat toate.
Promit solemn ca atunci cand se iveste ocazia, "execut" si eu manevra asta de "sex de la prima intalnire"sa vad si eu cum este ca sunt tare curios, am 24 de ani si nu am facut asta pana acuma, ar trebui sa imi fie rusine ca altii mai mici ca mine o practica ca si sport si mai sunt si baiat.
P.S Sunt mandru cand eu ca baiat am principiile care ar trebui sa le aiba o femeie cand vine vorba despre subiectul asta, pentru ca fara discutie am mult mai multa MANDRIE decat multe dintre ele............la dracu iar a vorbit mentalitatea aia comunista din mine.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."