If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

O zi de neuitat:

Ce este mai frumos decat zambetul unui copil? Discuta despre copii, despre ceea ce fac, despre ceea ce sunt.

Postby ela on Thu Feb 15, 2007 6:04 pm

[ot] Topicul era despre oameni, haideti sa nu ajungem sa discutam mai mult despre animale. Ca avem si noi momente cand ne comportam ca animalele, asta e altceva. [/ot]
In viata oricarei persoane va exista un moment in care isi va dori copii...de ce? Depinde de la persoana la persoana.
Unii considera copilul ca fiind cea mai frumoasa dovada de iubire si in cazul asta, nu stiu cata dovada de egoism mai este. Sunt si persoane care se folosesc de copil.
Eu raman sa cred ca un copil e facut din dragoste, nu din egoism - stiu ca aici generalizez intrucat topicul era facut la acest mod.

ela

D-al forumului
D-al forumului

Postby amanda on Fri Feb 16, 2007 12:21 pm

[ot] Bine, am sa ma abtin de la opiniile nonconformiste pe viitor. :) [/ot]
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

o zi de neuita:

Postby sweet_girl4959 on Fri Feb 16, 2007 8:11 pm

pt ca perioada sarcinii este cea mai frumoasa perioada din viata unei femei(asta bineinteles daca are o sarcina normala fara probleme).iar nastera ce conteaza cat de greu a fost atata timp cat a adus pe lume un inger,un inger al ei.intotdeauna vei vedea in ochii unei mame atunci cand povesteste despre nasterea copilului o bucurie imensa si chiar dupa multi ani o vei vedea cum povesteste cu drag ,parca ar trai din nou acel moment.pt ca acel moment cand dai viata unui suflet nu se poate compara cu nimic...pt ca acel moment schimba o femeie foarte mult,o face mai sensibila,mai puternica din toate punctele de vedere..[/img]

sweet_girl4959

Invatacel
Invatacel

Postby ^Angel^ on Fri Feb 16, 2007 11:31 pm

mama nu povesteste cu placere si nici nu-mi zice ca a fost cea mai frumoasa perioada a vietii ei.am o prietena care e insarcinata si mi-a zis ca deocamdata nu simte nimic,e doar in 3 luni,dar si ea isi imagina ca o sa fie cine stie ce chestie,ca o sa o cuprinda emotiile cand o sa afle ca e insarcinata,dar nu a fost asa...
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby just me on Thu Feb 22, 2007 7:51 pm

eu va zic cu mana pe inima ca a fost o perioada interesanta.... foarte frumoasa ... pana la un punct.... cand am descoperit ca m-am ingrasat rau... de tot....
e frumos.. pt ca simti ca cineva creste in tine, si il simti miscandu-se, poti vorbi cu el si il simti reactionand, pt ca ii place anumita muzica, pt ca simte cand esti trista, pt ca... e parte din tine....
femeile vorbesc despre aceasta perioada, pt ca asa e firesc, pt ca simt nevoia sa impartaseasca altora fericirea lor din acea zi, pt ca e cea mai frumoasa zi din viata unei femei, sa-ti tii prima data copilul in brate....
eu am vazut cum e... si nu am crezut ca dupa ce te chinui si simti ca mai ai putin si mori, poti sa zambesti sau poate sa plangi de fericire uitand tot... doar cand iti vezi prima data copilul....
de asta vorbim noi, mamicile, despre nasterea copilului sau copiilor nostri..... pt ca ziua aceea e cea mai frumoasa zi din toate.....

I'm a bitch, I'm a lover/I'm a child, I'm a mother/I'm a sinner, I'm a saint/I do not feel ashamed/I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between/You know you wouldn't want it any other way.......
just me

Descurcaret
Descurcaret

Postby noco on Fri Feb 23, 2007 5:17 pm

eu prefer sa ma gandesc daca pot face copii si nu la ziua cand voi naste. mi se pare mie sau asa o fi, insa parca din ce in ce mai multe femei au probleme de fertilitate.
oricum cezariana rullz. nastere naturala sa faca curajoasele; n-am chef sa stau 12 ore pe o masa de operatii, sa fiu taiata, sa-mi iasa ochii din cap si alte alea. :mrgreen:

legat de perioada de 9 luni cand creste maimutzoiul in burtica..hmm..asta nu o putem spune decat cand vom fi puse in fapt, asa e aiurea sa imi dau cu parerea.

sanatoase sa fim.
Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Re: O zi de neuitat:

Postby violeta on Mon Sep 24, 2007 9:55 pm

si eu la fel..prefer sa ma gandesc daca pot face copii...sa nu ma trezesc insrcinata dar sa nu fiu capabila sa-l nasc :|
un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Previous

Return to Despre copii