If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Prietenia...incotro?

Adevarul doare de cele mai multe ori, dar asta e viata. Haideti sa incercam sa spunem lucrurilor pe nume - sau macar sa incercam acest lucru.

Postby ashes on Tue Aug 30, 2005 7:19 pm

in cate cazuri se naste o iubire dintr-o prietenie? prea putine... :(

ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Snappy on Tue Aug 30, 2005 9:43 pm

exista si cazuri cand se naste iubire din prietenie, uneori e bine ca se naste alteori e bine ca nu se naste.

si sunt cat pot de sincer cand zic asta. uneori e bine sa stii sa fii prieten DOAR cu cineva
cu respect,
Cristian Ciofu,
Jikohu Media

Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby LaMishto on Mon Sep 05, 2005 11:42 pm

Eu merg pe ideea: "Putini, dar buni!"
Prieteni adevarati? Ii pot numara pe degetele de la maini.

o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby andreeam on Fri Sep 16, 2005 10:19 pm

si eu la fel....amici am fff multi dar prieteni cu adevarat...putini
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Catalin on Fri Sep 16, 2005 10:28 pm

Cred ca imi ajung degetele de la o singura mana ca sa zic care imi sunt adevaratii prieteni.

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Cherry on Sat Sep 17, 2005 11:47 am

Primul meu mesaj pe acest forum :) care mi se pare cel mai interesant dintre toate pe care sunt inregistrata :D Parerea mea este k prietenia se naste din iubire... si motivatia : oricati prieteni ati avut prin generala si liceu...stiu k nu vor ramane prieteni adevarati kre sa va fie alaturi la bine si la greu mereu... din cauza simplului fapt k multi dintre noi plecam in alte orase si chiar tari... iar o prietenie la distanta prea mare nu poate exista... In schimb, daca te indragostesti, iubesti si ajugi sa te casatoresti cu persoana iubita... atunci e cu totul altceva... ne mutam in alt oras sau alta tara impreuna, suntem aproape unul de altul la bine si la rau... si nu avem nimic de ascuns (asta daca suntem fideli unul altuia :D ) Putem vorbi despre orice cu partenerul... pentru k este singurul alaturi de kre ne vom petrece TOT restul vietii...prietenii ii schimbam mereu
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby ^Angel^ on Sat Sep 17, 2005 11:59 am

[ot]bun venit cherry[/ot]
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Snappy on Sat Sep 17, 2005 1:18 pm

[ot]iti multumesc ca ti se pare "cel mai interesant dintre toate pe care esti inregistrata" - pt noi inseamna mult aceste vorbe[/ot]

in legatura cu prietenia dupa liceu sa stii ca ramane chiar daca nu raman in acelasi oras oamenii. eu am un prieten la fac in BUC cu care dupa 2 ani de cand am terminat liceul ma inteleg la fel de bine ca in timpul liceului - asa ca... din experienta personala imi permit sa te contrazic ;)

depinde de oameni Cherry ;)
cu respect,
Cristian Ciofu,
Jikohu Media

Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby andreeam on Sat Sep 17, 2005 4:39 pm

si eu te contrazic cherry ....desi m-am despartit de prietenii mei cei mai buni ...sunt vreo 3 ani deacu...ne impacam f bine cat despre colegii cu care am terminat gimnaziu....am o prietena f buna ....si ne impacam super bine chiar mai bine decat atunci cand eram la scoala....
o sa vad cat de mult o sa dureze aceste prietenii desi toti [eu cu prietenii] zicem ca o sa reziste toata viatza :oops: :D
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby LaMishto on Sat Sep 17, 2005 8:40 pm

Deci.. cred ca prietenii adevarati.. sunt cei care te sprijina.. care te ajuta.. ma bucur de fiecare data cand vad ca unui prieten ii pasa de mine si ma ajuta din proprie initiativa, fara sa se simta dator..
o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

PreviousNext

Return to Momentul Adevarului