If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

O zi de neuitat:

Ce este mai frumos decat zambetul unui copil? Discuta despre copii, despre ceea ce fac, despre ceea ce sunt.

O zi de neuitat:

Postby MoonLight on Wed Feb 14, 2007 10:01 am

Este ceva obisnuit pentru o femeie insarcinata sa fie oprita pe strada, in lift sau in magazin de alte femei cu cuvintele: Cind eram eu insarcinata....sau lasa-ma sa iti povestesc despre momentul nasterii...Se pare ca o burtica mare este o invitatie pentru acest gen de destainuiri si povesti. De ce vor femeile sa vorbeasca despre experienta nasterii chiar la multi ani dupa eveniment? Este destul de clar ca aceasta zi nu este o zi obisnuita. Este ziua cind femeia devine mama, cind partenerul ei devine tata iar parintii ei devin bunici. Dar aceasta zi este mai mult decit o simpla zi, este o piatra de hotar in viata oricarei femei.
[ot]Stiu ca majoritatea fetelor de aici nu sunt inca mame...dar, haideti totusi sa vedem DE CE? Ca imaginatie aveti sigur :s118: [/ot]

WARNING! Due to overfeeding some pigeons may become aggressive!
Image
MoonLight

membru special
membru special

Re: O zi de neuitat:

Postby copilasu_l on Wed Feb 14, 2007 11:20 am

Desi nu voi ramane niciodata insarcinat, desi niciodata nu voi da nastere unei vieti(doar voi "participa" la crearea ei) am sa-mi dau si eu cu parerea:

Mereu o femeie va tine minte acea perioada de 9luni de chin, orele in care se chinuie sa nasca si cu toate durerile prin care trece va fi super fericita si va uita toata durerea prin care a trecut in secunda in care isi va tine in brate copilul. Acea zi, este o zi memorabila, este ziua in care a dat nastere unei vieti, este ziua in care(dupa mine) este implinita ca femeie. Sincer eu ma uit intotdeauna cu placere la o gravida si totusi ma gandesc cu amar la durerea prin care va trece. De ce vorbesc ele despre asta? Pentru ca oricat s-au chinuit, acea durere a disparut atunci cand isi tin in brate "durerea". Nu stiu cata fericire poate simti o femeie dar eu sunt sigur ca atunci cand voi fi tata voi fi cel mai fericit om de pe pamant.
copilasu_l

membru special
membru special

Postby amanda on Wed Feb 14, 2007 2:30 pm

[ot]Am vazut ca barbatii sunt mult mai fascinati de nastere decat femeile![/ot]

Nu stiu de ce ai vrea sa vorbesti toata viata despre ziua in care ai nascut si despre cum era cand erai insarcinata! Nu inteleg cum pot femeile care au fost insarcinate sa afirme ca atunci au fost erau mai frumoase ca niciodata, ca aveau un aer nu-stiu-cum care le invaluia intr-o aura de frumusete! Eu vad in perioada aceea mai mult neplaceri. Desigur, depinde de fiecare organism in parte dar sa ai greturi in fiecare dimineata si sa ai cu pana la 20 kg in plus(asta se traduce prin dureri de spate si de picioare, varice, vergeturi etc.) numai placut nu poate sa fie! Nu e nici un miracol ca naste o femeie. Ori daca e un miracol, tot miracol se numeste si atunci cand fata pisica sau oaia! Atata timp cat esti mamifer(chiar daca te numesti om) nu vad care e minunea in a naste pui vii! Bine, fie, demitizez. Nu inteleg de ce ar trebui sa iti amintesti cu placere de o perioada in care ti-a fost greu, chiar daca implica un copil. Ne place noua sa fim speciali dar nu suntem chiar intr-atat de...

Voua vi se pare inaltator sa fii mama. Mie mi se pare ca atunci cand esti insarcinata esti cel mai aproape de scopul tau 'animalic' de om. Si daca privim din perspectiva atat de 'draga' mie a mamei care face un copil ca sa nu fie singura la batranete, adica din egoism, numai inaltarea n-o mai pot vedea... Trebuie sa fiu sincera si sa spun ca daca mi-e frica de ceva, acel ceva se numeste 'a fi mama'.

De ce vorbesc mamele de acea perioada? Pentru ca e ceva unic, e varianta doi in unul la care nu au acces barbatii(ar trebui sa poata). Trebuie sa fie cel putin ciudat sa simti cum mai traieste cineva in acelasi corp cu tine, sa-l simti cum se misca, sa stii cand doarme, sa-i spui povesti, sa-i canti, sa vorbesti cu el si sa stii ca te aude(vai de urechile lui la ce mai aude el acolo). In plus, toata lumea se uita intr-un alt mod la tine si probabil asta iti da o oarecare alta stare. De nastere nu cred ca isi aminteste cineva cu placere dar faptul ca dupa ce ai dezvoltat o relatie cu copilul il si vezi si-l poti lua in brate trebuie sa fie un fel de incununare a perioadei. Asta trece, cand incepi sa nu mai dormi noaptea pentru ca nu vrea ala micu'...

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Kelso on Wed Feb 14, 2007 4:30 pm

Well, sa o luam cu inceputul. Mie mi se pare ceva extraordinar de frumos, cred ca este perioada pe care o "mama" nu o va putea uita niciodata. Ma refer la cele care isi doresc un copil, nu la cele care nu stiu cum sa scape mai repede si dau fuga la doctor pentru un avort. :sht-up:
Cand o femeie afla ca va fi mama in primul rand simte multa emotie si deja incepe sa viseze, sa isi faca fel de fel de planuri, se gandeste ca ea este cea care va da nastere unui copil....din acel moment incepe sa isi iubeasca comoara. Si da, o femeie insarcinata are ceva aparte, e mult mai speciala, se simte mai deosebita....
Din punct de vedere medical, pot aparea diverse probleme, dar orice viitoare mamica este optimista si traieste cu emotie fiecare zi de sarcina. Greturile, ametelile, durerile de cap, nu tin o vesnicie, ci doar primele 3 luni de sarcina. Chiar daca e destul de greu, treci peste toate astea cu zambetul pe buze, gandindu-te ca fiinta ce creste in tine in curand va fi in bratele tale. Cea mai puternica legatura intre mama-copil se creaza atunci cand acesta misca pentru prima oara. Nu are cum sa nu fie ceva special. Acele 20 de kg in plus dispar la o perioada scurta sau mai putin scurta dupa nastere.
Multe femei se gandesc cu oroare la clipa in care vor naste....nu am intalnit femeie care sa fie foarte incantata de o nastere pentru ca sunt dureri, e chin mare pe o perioada de cateva ore, nu se stie, depinde de organismul fiecarei femei....
Femeile vorbesc despre asta pentru ca le face placere sa isi aminteasca de perioada graviditatii....cred ca sunt cele mai speciale momente ca sa nu mai vorbim de faptul ca atunci cand iti tii pentru prima oara copilul in brate e un sentiment sublim.
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -

Postby not_so_innocent on Wed Feb 14, 2007 6:36 pm

e ceva minunat sa simti cum creste in tine o vietate, oare cum e sa simti piciorusul lovindu-te,sa simti cum se misca? ce fel ne a fcaut Dumnezeu sa putem da nastere, ce complex este corpul uman....
cred ca cu totii stim ca Dumnezeu a pedepsit o pe Eva si odata cu ea pe toate femeile sa treaca prin chinurile facerii.
mama imi poveste cum era cand era insarcinata cui noi, cum a nascut, er misto. >:D<
Eu cand o as fiu insarcinata vreau sa am o burta maaaaaaare de tot :s195: ,si bebelu sa fie sanatos orice ar fi

oricum atunci cand vom trece prin asa ceva vom spune altceva, vom sti cum e, vom vorbi in cunostinta de cauza

[ot]mai completez alta data ca nu m alasa fratelo,[/ot]

Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com

Postby ela on Wed Feb 14, 2007 11:27 pm

Cele 9 luni vor fi o perioada de chin doar daca nu ti-ai dorit un bebe.In situatia in care sunt cele mai multe viitoare mamici, orice noua zi prin care treci o vezi ca pe ceva fantastic.
Nu toate femeile au greturi si toate acele stari mai rele, depinde mult de organism.
Cum poti sa te uiti in oglinda si sa spui ca "vai m-am ingrasat cu 20 de kg", nu vezi ca ti se intampla un lucru minunat, si atunci trebuie sa fii egoist?
Nu toate doamnele pot da nastere unor copii, si atunci cum sa nu spui ca este ceva deosebit? Abia cand pierzi ceva, incepi sa regreti.
In 9 luni trebuie sa ai mare grija de bebe care creste acolo si trebuie sa-l ocrotesti si sa vorbesti cu el si restul. Inca din burtica simte multe lucruri.
Nasterea propriu-zisa, din cate mi s-a povestit este foarte grea si aici intra mai multi factori. Insa in momentul in care vezi ca a venit bebe pe lume si il auzi cum plange uiti deja de toate durerile.

Animalele nu fac altceva decat sa duca specia mai departe. Oamenii mai au si sentimente si trairi aparte spre deosebire de animale. In momentul in care te gandesti sa faci un copil, nu cred ca vei face sex, ci dragoste. La animale nu se poate pune problema de dragoste.
Nu sunt mama, ma gandesc cu frica la perioada respectiva, dar daca voi avea copii stiu ca ii voi avea pentru ca mi-am dorit si stiu ca toata acea perioada va fi una deosebita. Si nu se stie daca te vei mai intalni vreodata cu ea, poate fi unica.
Am scris ce am scris intrucat am fost alaturi aproape zilnic de o doamna insarcinata, am fost alaturi de ea imediat dupa nastere, am vazut copilul la primele ore de viata, am scris in cunostinta de cauza.
ela

D-al forumului
D-al forumului

Postby amanda on Thu Feb 15, 2007 11:56 am

[ot] Nu e degradant sa fii animal, e numai natural. Nu stiu daca animalele nu au sentimente dar dupa cum se comporta animalele pe care le stiu eu nu risc sa spun ca nu simt. Faptul ca nu vorbesc si ca nu se manifesta ca oamenii nu le face sa fie de condamnat. Ba mai mult, la modul absolut e mai respectabil sa fii porc si sa te scalzi in noroi decat sa fii om si sa frangi gatul altora pentru ambitii meschine. Poate cineva garanta ca e superior animalelor? Eu nu pot, cu tot cu teoria lui Darwin, sa arat cu degetul inspre 'speciile inferioare'. Si apoi oamenii... De ce faci copii? Din dragoste dinainte de a-l concepe pentru viitorul copil sau dintr-un interes personal... sau pentru ca asa e tiparul la om: se naste, face copii si moare dar raman copiii? De ce vor oamenii sa aiba copii? Gasiti-mi un motiv care sa ne diferentieze profund pe noi de restul vietuitoarelor. [/ot]
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby copilasu_l on Thu Feb 15, 2007 12:03 pm

[ot]Amanda, sincer, cu gandirea asta m-ai dat pe spate :box: [/ot]
copilasu_l

membru special
membru special

Postby MoonLight on Thu Feb 15, 2007 4:01 pm

Pentru ca noi oamenii nu aveam copii doar din dorinta de procreere! Sau mai rau placere...noi oamenii ne crestem copii ... noi oamenii ii iubim si facem tot pentru copii nostri... suntem in stare sa facem lucruri cu adevarat nebune doar pentru a le fi lor bine...cu ce ne diferentiem noi? aratami mie un animal care moare de foame(la propriu) ca sa traiasca puiul ei! (nu neg exceptiile :s172: )
WARNING! Due to overfeeding some pigeons may become aggressive!
Image
MoonLight

membru special
membru special

Postby jADI on Thu Feb 15, 2007 4:22 pm

[ot]amanda - nu cred ca motivul ne diferentiaza, ci modalitatea de crestere a lui. tu esti gigi-contra sau ce? :lol: [/ot]
jADI

Bebelush
Bebelush

Next

Return to Despre copii