Well, sa o luam cu inceputul. Mie mi se pare ceva extraordinar de frumos, cred ca este perioada pe care o "mama" nu o va putea uita niciodata. Ma refer la cele care isi doresc un copil, nu la cele care nu stiu cum sa scape mai repede si dau fuga la doctor pentru un avort.
Cand o femeie afla ca va fi mama in primul rand simte multa emotie si deja incepe sa viseze, sa isi faca fel de fel de planuri, se gandeste ca ea este cea care va da nastere unui copil....din acel moment incepe sa isi iubeasca comoara. Si da, o femeie insarcinata are ceva aparte, e mult mai speciala, se simte mai deosebita....
Din punct de vedere medical, pot aparea diverse probleme, dar orice viitoare mamica este optimista si traieste cu emotie fiecare zi de sarcina. Greturile, ametelile, durerile de cap, nu tin o vesnicie, ci doar primele 3 luni de sarcina. Chiar daca e destul de greu, treci peste toate astea cu zambetul pe buze, gandindu-te ca fiinta ce creste in tine in curand va fi in bratele tale. Cea mai puternica legatura intre mama-copil se creaza atunci cand acesta misca pentru prima oara. Nu are cum sa nu fie ceva special. Acele 20 de kg in plus dispar la o perioada scurta sau mai putin scurta dupa nastere.
Multe femei se gandesc cu oroare la clipa in care vor naste....nu am intalnit femeie care sa fie foarte incantata de o nastere pentru ca sunt dureri, e chin mare pe o perioada de cateva ore, nu se stie, depinde de organismul fiecarei femei....
Femeile vorbesc despre asta pentru ca le face placere sa isi aminteasca de perioada graviditatii....cred ca sunt cele mai speciale momente ca sa nu mai vorbim de faptul ca atunci cand iti tii pentru prima oara copilul in brate e un sentiment sublim.