If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ai frati sau surori?

Aici poti discuta despre familie. Despre parinti si actiunile lor, despre frati sau surori, despre familia ce v-ar placea s-o intemeiati si multe altele.

Postby onix on Tue Aug 30, 2005 7:13 pm

Intre mine si fratele meu e o diferenta de 4 ani si jumatate, el fiind mai mic. Am o relatie grozava cu el, Suntem foarte buni prieteni, vorbim despre orice si este singurul care chiar reuseste sa ma inveseleasca oricat as fi de suparata. Ma cunoaste foarte bine si stie ce sa faca atunci cand vrea sa imi faca o bucurie (sau sa obtina ceva :evil: ). E un baiat frumos si foarte destept. Are mare succes la fete. Sunt foarte mandra ca e fratele meu. <:-P

,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby ashes on Tue Aug 30, 2005 7:43 pm

eu n-am nici frate nici sora... sunt singura, singurica :(
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby TiRIST on Tue Aug 30, 2005 8:35 pm

Frate daca imi mi-as dori? Uite asta nu m-am intrebat niciodata, insa pot sa zic un lucru am o sora care face mai mult ca un frate.

E cu 4 ani mai mica, insa este un :evil: in toata puterea cuvantului. Viata noastra este undeva la limita imposibilului, 24/7, desi avem multe antecendente ... [am pus puncte puncte de data asta ca sa nu bag faza cu lama de cutit, Snappy], insa asa cum este ea nu as da-o ptr un frate ori cat de frumos si destept, urat si prost, indiferent ce mi-a facut.

E a mea si nu o dau!!! O vrea cineva?? :-?

Razbunarea nu are nici o valoare daca este un raspuns emotional!

Descurcaret
Descurcaret

Postby ashes on Tue Aug 30, 2005 9:35 pm

[ot]are garantie si perioada de proba? [/ot]
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby y2k_ on Tue Aug 30, 2005 9:51 pm

[ot]
onix wrote:Intre mine si fratele meu e o diferenta de 4 ani si jumatate, el fiind mai mic. Am o relatie grozava cu el, Suntem foarte buni prieteni, vorbim despre orice si este singurul care chiar reuseste sa ma inveseleasca oricat as fi de suparata. Ma cunoaste foarte bine si stie ce sa faca atunci cand vrea sa imi faca o bucurie (sau sa obtina ceva :evil: ). E un baiat frumos si foarte destept. Are mare succes la fete. Sunt foarte mandra ca e fratele meu. <:-P

Yeah sis ...ce reclama mi`ai facut...
Asa e ...n`a mintzit deloc...
Asa ca fetele...adunarea :D[/ot]

...::: They call me WHITE DEVIL...BLACK JESUS :::...
Image
y2k_

Descurcaret
Descurcaret

Postby creppin'on you on Wed Aug 31, 2005 9:02 pm

am o sora mai mare cu 11 ani si un frate mai mare cu 10 ani... amandoi sunt la casa lor... eu am devenit o lipitoare care ia de unde poate cat poate... :D
De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby ashes on Thu Sep 01, 2005 11:15 am

eu initial n-am spus... dar... eu mai am un frate vitreg (din prima casatorie a tatalui) mai mare cu vreo 9 ani... nu l-am vazut decat de cateva ori...
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby andreeam on Tue Sep 06, 2005 10:45 pm

hmm...
am un frate cu care ma si mandresc e mai mare cu 4 ani decat mine dar ai zice ca are peste 25.... :-/
si o sora mai mare cu un an jumate ca mine

ma impac f bine cu amandoi ....ca locuiesc doar cu ei
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby nemesis on Wed Sep 07, 2005 9:32 pm

am un frate e cu 4 ani mai mare decat mine cu care ma inteleg foarte bine desi avem si "mici certuri" dar nu l-as schimba pentru nimic din lume ... chiar imi place rolul de sora mai mica :D ... aduce beneficii ;)
nemesis

Descurcaret
Descurcaret

Postby andreeam on Wed Sep 07, 2005 9:38 pm

e normal ca intre frati sa fie cate o mik cearta....eu cateodata cand ma cert cu ei[zic ca nu vreau sa-i mai vad...imi ranesc orgoliul] dar peste 5 min imi trece asa k....
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

PreviousNext

Return to Familia si viata in familie