Sa vedem mai intii din nu putinele ocazii pe care leam avut sa fac sex de la prima intilnire ,de cite ori am facut-o ....nici o data.Ca doar nu-mi spunea mama, bunica ,vecina , doamna x si mai nu stiu cine ca aceste fete ,vorba lui Keira sint "niste usuratice ",auzi tu "cum sa-ti permiti sa faci asa ceva ,ca esti de rusinea satului ,a vecinei sau a rudelor ...bla bla bla ", " ce nerusinare ,oare cum de a putut ?"si multe alte bla-blauri de genul asta .Deci... fara sex,nici laprima intilnire ,nici la a doua si bine inteles nici la urmatoarele ce succed .Siau facut un numar mai restrins de persoane ideea ca eu ar trebui sa fiu fata ideala (pt ei ),practic si-au impus acest gind ,incearca deci sa-i dezamagesti ...
e un fel al persoanelor mai invirsta de asi exprima parerea vis a vis de aceata problema,cei mai tineri care o sustin (dupa mine inspirati de la parinti deci si de la niste reguli care leau fost impuse )se exprima cu fraze de genu "mai...ce c***a ,sa culcat din prima cu mine ","nu te sfatui sa te legi cu ea ,e o usuratica ".Frumoase calificatife .
Daca e sa ma gindesc la mine ,imi tot rasucesc nervii acum gindindu-ma ,carei diferenta in faptul ca ...cu cineva mam culcat de la prima intilnire ,cer scuze de la a treia (putea fi si de la prima nu vad ce ar fi schimbat ),iar pe altcineva lam facut sa astepte 2 ani pina sa ajung in patul lui ,depunind mari eforturi intre timp sai demonstrez ca sint cea mai cuminte si cea mai serioasa fata din lume ,ci nu una din alea....usoare ... Rezultat ? total neasteptat ,cel putin pt mine ... practic ..nici o diferenta . Si cum tot numi venea sa cred ,stateam iar strimb incercind sa gindesc drept ,poate ma stimeaza mai mult
,garantez ca nu ,iar daca o face , e din alt motiv .Sau poate ... poate are mai multa incredere in mine ?( am si ris la aceasta intrebare ).Mirata am fost sa aud fraze de genu "Cer scuze -sau - nu te supara draga ,dar stii ca nu am incredere in tine "
OK
Deci cei de facut ,fecm sex de la prima intilnire sau dupa mai multe ,ca sa nu fim ,Doamne fereste ,fete usoare sau si mai rau ..c..ve
A fost doar un exemplu ...si nu vreau sami ziceti ca ...mai depinde si peste ce oameni ai dat ...credeti-ma ca am deschis ochii la asta ...
Stiu ca se vorbea de procentaje mai sus ,una sau doau fete la nu stiu cite s.a.m.d.Dar daca baietii ar testa ma putin sentimentele fetelor asa cum o face Catalin ,si dupa aia sa mai si povesteasca "celui mai bun prieten " ce i sa intimplat ,cred ca ar fi mai putine "c..ve "
Si in final sami spun si parerea...
dupa mine ,daca iai placut cuiva suficient de mult,nu prea cred ca o sa se apuce de numarat de cite ori vati vazut pina ati facut sex .Iar daca o face ,pt a judeca cita minte are fata ,atunci la obsedat prea mult maicasa sau bunica-sa cu ideile lor .
Eu as accepta sa fac sex cu o persoana de la prima intilnire ,dar sa fim seriosi ,nu cu toate care ma invita la ei noapte cind vin de la lucru
,dar cu o persoana intradevar deosebita ,nivel fizic ,intelectual ,stil ,sarm ,maniere....si multe altele ...
poate vor considera multi sint usuratica ...foarte bine ,vreti sa stiti ce cred ? prea usoara le este mintea celora care judeca ,dintr-un singur punct de vedere .
Cer scuze daca am ofensat pe cineva .

) doar atunci cand am niste sentimente pentru acel cineva,fara sa il iubesc nu as putea sa am vreun contact sexual cu el.

), incerci sa ai un oarecare "alibi", acel test nu face decat sa iti arate "acea prima impresie" despre o anumita persoana, si in viziunea mea scuza-ma, dar daca sa culcat cu mine fara sa stie macar cum ma cheama pentru mine este=0.