If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

femeia puternica

Pentru unii este o curiozitate mare... pentru altii raspunsul chiar nu conteaza...

femeia puternica

Postby not_so_innocent on Sun Feb 11, 2007 10:14 pm

ce parere aveti despre acele femei care vor s ase realizeze intai pe plan profesional si apoi familial. ati accepta ca sotia sa aduca mai multi bani ca voi?
eu sunt de parere ca ar trebui sa termine o facultate si apoi sa se gandeasca la ceva serios, nu spun sa nu aibe prieten si altele, dar e mai greu sa faci o facultate cu copil si sot, e foarte greu

care e idealul de femeie puternica?

Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Leon on Sun Feb 11, 2007 11:59 pm

multi din barbatii din ziua de azi isi doresc sa aibe langa ei o femei puternica cu tarie de caracter si care sa stie ce vrea de la viata, care stie sa lupte ca sa fie undeva sus.
din punctul meu de vedere, daca stie cu adevarat ceea ce vrea sa faca o poate face si cu o familie referindu-ma doar la sot deoarece unui copilul ii trebuie o grija aparte.
daca acel sot stie sa aprecieze munca si daruirea sotiei totul este k.
deci in concluzie (cu riscul ca repet)o femeie puternica pentru mine cel putin inseamna o femeie cu cu un caracter puternic demna de sine si care stie ce vrea de la viata.
Razi cand inima-ti plange....

Numai cei puternici sunt cruzi blandetea e a celor slabi.
Leon

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Cherry on Mon Feb 12, 2007 11:09 am

Si eu sunt hotarata si stiu ce vreau de la viata insa nu-s chiar atat de puternica pe cat s-ar crede :D Sunt superfricoasa si nu cred ca as fi in stare sa traiesc de una singura :D

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby amanda on Mon Feb 12, 2007 3:38 pm

O femeie puternica stie ce vrea si are scopuri 'in cascada'(planificate pe perioade, de la cel mai apropiat la 2-3ani), nu ii e frica sa spuna ce vrea, sa lupte sa obtina ce vrea. Totusi o femeie puternica nu e o femeie-barbat. E ok sa vrei sa ai o cariera si dupa aceea o familie. Practica insa nu cred ca iti lasa timp de 'dupa aceea o familie'. Cariera cere destul de mult timp astfel ca relatiile cu lumea exterioara sunt diminuate... si ajungi sa-ti cauti jumatatea la 30 de ani la intruniri ale celor singuri, lucru pe care nu cred ca il poti numi pacut!
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby not_so_innocent on Sun Jun 03, 2007 3:54 pm

cu siguranta barbatii nu prefera o femeie puternica nu? vor una proasta si buna la pat. :s104:

Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com

Postby jADI on Sun Jun 03, 2007 4:13 pm

@ ^ - absolut. ne simtim inferiori.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby Catalin on Sun Jun 03, 2007 5:15 pm

Idem.:))

Am tot respectul pentru femeile care stiu ce vor si lupta pentru visul lor, de a ajunge cineva insa cum am mai spus-o pe la vreo 3 topicuri pana acuma sa nu faca din asta o obsesie si sa stie sa isi imparta timpul incat sa poate sa nu neglijeze nici un aspect al vietii si mai ales sa nu sacrifice viata personala, prietenii, familia pentru ca simte ca altfel nu isi poate atinge scopul. Daca mai si aduce mai multi bani ca barbatul in casa cu atat mai mult este un motiv in plus de mandrie.......pentru mine, oricum nu am facut niciodata diferente, femeia poate sa faca unele lucruri la fel de bine ca barbatii sau poate si mai bine.

Tocmai mi-am adus aminte de fata aia care a murit de epuizare pentru ca era obsedata de cariera, bani, super post si mai stiu eu ce.....aviz amatorilor.

IN VIATA CAND SIMTI CA NU MAI POTI ESTE BINE SA TE MULTUMESTI CU CAT AI.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby MoshCraciun on Mon Jun 04, 2007 8:55 pm

not_so_innocent wrote:cu siguranta barbatii nu prefera o femeie puternica nu? vor una proasta si buna la pat. :s104:

[ot]imi place cum gandesti..... >:D< [/ot]
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby ela on Mon Jun 04, 2007 9:46 pm

not_so_innocent wrote:cu siguranta barbatii nu prefera o femeie puternica nu? vor una proasta si buna la pat. :s104:

[ot] daca barbatii prefera asta, atunci femeile prefera barbati trecuti de 60 de ani si bogati...[/ot]
ela

D-al forumului
D-al forumului

Postby uby_4u on Mon Jun 04, 2007 9:50 pm

[ot]oh, da! numa virinei si moicutze!![/ot]
'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Next