by Sweet Insanity on Sun Feb 11, 2007 6:08 pm
In principiu e bine sa aiba o parere buna despre tine; pentru ca daca nu, vor avea grija sa bage bete in roate sau macar sa faca niste comentarii nu tocmai placute la adresa ta. Si ca asta sa nu pericliteze relatie trebuie fie sa tina mult la tine, fie sa-l doara in cot de parerea prietenilor (cam putin probabil).
Nici mare prietena sa fii cu ei nu e tocmai bine. Din proprie experienta spun ca unii incep sa comenteze ca de ce te intelegi asa bine cu ei, ii bagi in seama prea tare, nu stiu cum te-ai uitat la unul etc.
Si daca nu stai prea mult in preajma lor, poate incepe sa-ti reproseze ca nu-i placi, ca nu incerci macar de dragul lui...
Eu m-am purtat natural intotdeauna cu prietenii iubitilor mei, nu m-am chinuit sa ma placa in mod special. Daca nu ii place cuiva de mine asta e, nu i-am dat sa semneze cererea de intrare in fan-club. Nu prea ma intereseaza atata timp cat nu pericliteaza relatia. Eu una nu am avut parte de despartiri cauzate de parerea prietenilor, altele au fost motivele.
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die