Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.
Iti place sa gatesti? Sau doar iti place sa mananci ce gatesc altii? Zi-ne despre prima mancare gatita de tine, despre ce retete stii si de ce nu despre ce retete ai inventat chiar tu.
Imi plac clatitele, imi place sa le fac, dar am mereu o problema. Pe masura ce le fac, le si mananc (ca nu ma pot abtine) si dupa ce m-am saturat nu mai am chef sa mai fac. Si asa stau altii si tanjesc dupa clatite, iar eu le zambesc multumita.
Eu fac altceva: cand fac clatite fratele meu vine in scop de furat pe la bucatarie. In acel moment pun embargo pe clatite: nimeni nu se mai atinge de ele pana nu sunt gata. Nu de alta, dar la final sa stiu si eu pentru ce m-am straduit. Imi place sa le vad puse multe pe farfurie si apoi incepem sa le mancam.
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)
Suprinzator?? Sunt Xpert la facut clatite.... si mai dur e ca nu am invatat de la mama si de la un bun prieten de al meu .... faza e ca nu stau cu bata... care vrea sa-si ia cum se fac... imi place sa-i vad cum se frig
cu dra Keira am mai avut o conversatie legata de clatite... e mai buna ca mine - asta sunt sigur, dar sunt asa de aproape de ea oricum - raman la parerea ca sunt eroau la clatite (sau cum o zis milisss2 Xpert )