If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Prietenii lui

Cel mai bine o stiu chiar ele, dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ramane de vazut asta, nu?...

Prietenii lui

Postby Kelso on Tue Jan 30, 2007 5:43 pm

Din relatiile pe care le aveti, sau le-ati avut voi...cat de important e sa te faci placuta prietenilor lui?! V-a ajutat vreodata acest fapt?! Sau din contra?
Dar voi cum va purtati?! Incercati sa le faceti cu tot dinadinsul pe plac?! Sau macar incercati sa va purtati mai cu bagare se seama?!
Cum actionati daca purtandu-va firesc, asa cum va purtati de obicei, ei tot nu va plac?

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby not_so_innocent on Sat Feb 10, 2007 8:17 pm

pai dc nu ma accepta asa cum sunt "ata ete"

pai stii cum cred eu ca e ca o a doua soacra, dc nu te intelegi cu ea nu e de bine, aici mai depinde si de el de cat de mult este sa lasa pt a fi totul bine.opinia prietenilor adevarati conteaza, a asa zisilor prieteni nu
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Sweet Insanity on Sun Feb 11, 2007 6:08 pm

In principiu e bine sa aiba o parere buna despre tine; pentru ca daca nu, vor avea grija sa bage bete in roate sau macar sa faca niste comentarii nu tocmai placute la adresa ta. Si ca asta sa nu pericliteze relatie trebuie fie sa tina mult la tine, fie sa-l doara in cot de parerea prietenilor (cam putin probabil).
Nici mare prietena sa fii cu ei nu e tocmai bine. Din proprie experienta spun ca unii incep sa comenteze ca de ce te intelegi asa bine cu ei, ii bagi in seama prea tare, nu stiu cum te-ai uitat la unul etc.
Si daca nu stai prea mult in preajma lor, poate incepe sa-ti reproseze ca nu-i placi, ca nu incerci macar de dragul lui...
Eu m-am purtat natural intotdeauna cu prietenii iubitilor mei, nu m-am chinuit sa ma placa in mod special. Daca nu ii place cuiva de mine asta e, nu i-am dat sa semneze cererea de intrare in fan-club. Nu prea ma intereseaza atata timp cat nu pericliteaza relatia. Eu una nu am avut parte de despartiri cauzate de parerea prietenilor, altele au fost motivele.

Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Return to Cat de rele-s fetele ?