If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

inima imi spune da insa mintea imi spune nu

Te iubeste - Nu te iubeste - Te iubeste - Nu te iubeste<br />Exista gesturi care sa exprime "te plac", "te iubesc", si alte astfel de declaratii? Haideti sa aflam impreuna

inima imi spune da insa mintea imi spune nu

Postby phoenix on Tue Feb 06, 2007 10:03 pm

de cate ori ai vrut sa faci ceva dar constiinta nu te-a lasat?
de cate ori ai vrut sa iti dezvalui dragostea fata de cineva dar nu te-a lasat presupusul raspuns al celuilalt?

The harder they come the harder they fall.
phoenix

Descurcaret
Descurcaret

Re: inima imi spune da insa mintea imi spune nu

Postby copilasu_l on Tue Feb 06, 2007 10:24 pm

phoenix wrote:de cate ori ai vrut sa faci ceva dar constiinta nu te-a lasat?

Niciodata. Mereu ceea ce am vrut sa fac am facut

de cate ori ai vrut sa iti dezvalui dragostea fata de cineva dar nu te-a lasat presupusul raspuns al celuilalt?

Chiar daca intuiam raspunsul celuilalt am spus ceea ce simteam. Chiar daca eu ii spuneam "TE IUBESC" si stiam ca va urma un "merci" asta nu a fost un motiv sa nu ii spun ceea ce simt.

Ma avantaja intr-un fel daca taceam? Am "pierdut" un "te iubesc" am castigat un raspuns(oricare a fost). :bebelush:
Last edited by copilasu_l on Wed Feb 07, 2007 4:59 pm, edited 1 time in total.
copilasu_l

membru special
membru special

Postby alx on Tue Feb 06, 2007 11:13 pm

din nefericire,in ultimul timp ma refulez si ma multumesc cu ceea ce am,din comoditate :lalala: .da...si eu ma critic pe mine insami,dar cateodata orgoliul si ratiunea sunt mai importante decat vocea spiritului.

la un momentdat insa,intervine obisnuinta dar dorinta de a darui dragoste,creste mereu in intensitate.asa ca...speranta nu moare niciodata.vorba aia : "nimic nu trece in nefiinta,totul se transforma "

sex,drugs n` axl rose
Image
alx

Descurcaret
Descurcaret

Postby changer on Wed Feb 07, 2007 1:07 am

de cateva ori insa mi-am promis sa nu mai las sa se intample asa ceva :D asa ca in caz ca iar se rascoala am eu grija de ea :s070: .
phoenix wrote:de cate ori ai vrut sa iti dezvalui dragostea fata de cineva dar nu te-a lasat presupusul raspuns al celuilalt
o singura data si de atunci am zis ca nu pierd nimic daca imi dezvalui sentimentele :D.Conteaza ca ai incercat si nu ai ramas cu alte ganduri presupuse :D
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby Kelso on Wed Feb 07, 2007 2:39 pm

Nu mi s-a intamplat. Daca simt ca trebuie sa fac un anumit lucru il fac indiferent de consecinte.

phoenix wrote:de cate ori ai vrut sa iti dezvalui dragostea fata de cineva dar nu te-a lasat presupusul raspuns al celuilalt?

Chiar daca niciodata nu am stiut cam ce raspuns mi s-ar da, nu mi-am ascuns sentimentele, i le-am aratat celuilalt, niciodata nu poti sti ce se poate intampla si decat sa ma intreb mereu "ce ar fi fost daca" prefer sa arat ceea ce simt.

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby changer on Wed Feb 07, 2007 2:41 pm

[ot]That's the spirit @Kelso :s118: [/ot]
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby Hazard on Thu Feb 08, 2007 9:19 pm

"inima imi spune da insa mintea imi spune nu " parca retraiesc iar franturi din relatia mea :( care s-a incheiat ..

asta a fost una din marile noastre probleme... pe cat de mult ziceam si aratam eu ce simteam pe atat de putin primeam in schimb, pt ca nu putea sa imi arate ce simte, pt ca ratiunea ii spunea ca NU e bine sa aiba incredere in mine... nu stiu la ce surprize se astepta din partea mea sau care o fi fost motivul dar nu si-a dezvaluit niciodata sentimentele in fata mea oricat de mult ar fi vrut inima.. anyway whatever... nu prea inteleg eu multe chestii dar asta mi se pare o prostie sa indepartezi pe cel de langa tine fara motiv, sa fii mereu in defensiva, sa joci mereu sigur... eu m-a saturat
am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby T_X on Sat Feb 10, 2007 9:25 am

@alx dar cateodata orgoliul si ratiunea sunt mai importante decat vocea
spiritului...

chiar in majoritatea cazurilor...eu consider ca nu e nevoie sa ii spui ca sa-ti dai seama....chiar nu observi dak te place sau nu?
astfel de raspunsuri se pot anticipa foarte usor dak tu conosti bine persoana in cauza...iti dai seama cand nu esti ceea ce-si doreste...
"You think that I won't make it on my own. But now I'm stronger than yesterday, now without you in my way."
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Return to Fapte si Gesturi In Iubire