If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

iubiti?... sunteti indragostiti?

Adevarul doare de cele mai multe ori, dar asta e viata. Haideti sa incercam sa spunem lucrurilor pe nume - sau macar sa incercam acest lucru.

iubesti?... sau... esti indragostit(a)?

DA... iubesc si sunt iubit(a)...
36
45%
DA... iubesc... dar... el(ea) nu stie asta :(
9
11%
NU... nu iubesc, dar sunt indragostit(a)...
5
6%
Nu... nu am timp acum de iubire... sau de dragoste...
6
7%
chiar nu stiu... si eu ma intreb uneori :(
24
30%

Total votes : 80

Postby y2k_ on Tue Aug 30, 2005 3:54 pm

Wow sunt primul care a votat "Nu... nu am timp acum de iubire... sau de dragoste...".
N`am iubit niciodata si nici nu vreau prea curand...

...::: They call me WHITE DEVIL...BLACK JESUS :::...
Image
y2k_

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Tue Aug 30, 2005 4:03 pm

E mult spus "indragostit" dar imi place foarte mult de cineva momentan...banuiesc ca si asta e un fel de dragoste nu? :)
Last edited by Catalin on Tue Aug 30, 2005 5:09 pm, edited 1 time in total.
Catalin

membru special
membru special

Postby a_soul_4_u on Tue Aug 30, 2005 4:30 pm

y2k_ wrote:Wow sunt primul care a votat "Nu... nu am timp acum de iubire... sau de dragoste...".

nu e nik nici nu ai sa iti dai seama cand o sa apara ................. ai sa realizezi cand o sa te doara un pik cu prima cearta...... chestia asta nimeni nu o poate prezice ......

Eu unul la fel am inceput o relat din plictiseala etc si in a 2a luna iubeam k un nebun ......... :don't-know:

I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby y2k_ on Tue Aug 30, 2005 4:52 pm

wow...a2a luna...ink nu am ajuns asa de departe in nici o relatzie ...
...::: They call me WHITE DEVIL...BLACK JESUS :::...
Image
y2k_

Descurcaret
Descurcaret

Postby ashes on Tue Aug 30, 2005 7:27 pm

a_soul_4_u wrote:
y2k_ wrote:Wow sunt primul care a votat "Nu... nu am timp acum de iubire... sau de dragoste...".

nu e nik nici nu ai sa iti dai seama cand o sa apara ................. ai sa realizezi cand o sa te doara un pik cu prima cearta...... chestia asta nimeni nu o poate prezice ......

Eu unul la fel am inceput o relat din plictiseala etc si in a 2a luna iubeam k un nebun ......... :don't-know:

e bine ca tu in a doua luna... eu pe actualul meu prieten l-am iubit mult mai repede :o
...si in general asa fac.. ma atasez prea repede de oricine... si dupa aia cad de la mare inaltime :))

ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby milisss2 on Tue Aug 30, 2005 7:31 pm

chiar nu stiu... si eu ma intreb uneori...
Dumnezeu stie ce e in mintea mea!! Sunt atat de ciudat ca ma surprind chiar si pe mine uneori...ca sa nu mai zic de restul lumii
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby a_soul_4_u on Tue Aug 30, 2005 7:31 pm

deci eu inainte nu dadeam 2 bani dupa 1 an am suferit 2 zile apoi cu ea am incept sa ne modelam unul pe altul nue bine sa te arunci asa deodata pt ca s-ar putea sa te ranesti rau...........
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby ashes on Tue Aug 30, 2005 7:53 pm

a_soul_4_u wrote: nue bine sa te arunci asa deodata pt ca s-ar putea sa te ranesti rau...........

daca asta a fost pentru mine.. rasp acum: problema e ca niciodata nu ma invat minte... mereu imi pun sperantele si iluziile numai in personale care nu trebuie (singura exceptie e prietenul meu) si nu ma invat minte niciodata :(
la mine nu se aplica chestia cu invatatul din greseli (cred ca eu sunt exceptia care confirma regula =)) )
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby LaMishto on Mon Sep 05, 2005 11:46 pm

Am votat "chiar nu stiu... si eu ma intreb uneori :(". Asta pt. ca de multe ori am facut greseala sa pun suflet.. repede.. pt cineva care nu a meritat.. au fost prea multe dezamagiri.. si nu imi mai trebuie.
o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby changer on Tue Sep 06, 2005 12:06 am

cand am votat am zis nu dar acum......................s-a schimbat treaba, I AM THINKING AT HER ,I NEED HER,I AM DREAMING AT HER :D
si God Knows daca ea se gandeste la mine
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

PreviousNext

Return to Momentul Adevarului