If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

de ce ranim?

Haideti ca impreuna sa patrundem in cele mai ascunse colturi ale dragostei si sa incercam sa raspundem imposibilului.

Postby T_X on Thu Feb 08, 2007 10:30 pm

ranim pentru ca merita....

"You think that I won't make it on my own. But now I'm stronger than yesterday, now without you in my way."
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby milisss2 on Thu Feb 08, 2007 10:34 pm

[ot]cine merita ? ... tu ? eu ? ea ? [/ot]
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby T_X on Thu Feb 08, 2007 10:58 pm

[ot] concret in cazul asta...ea
in general toti meritam..facem mult rau din trufie [/ot]

"You think that I won't make it on my own. But now I'm stronger than yesterday, now without you in my way."
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby ashes on Thu Feb 08, 2007 11:37 pm

nimeni nu merita sa fie ranit .. cei care ranesc au fost raniti la randul lor. e doar un cerc vicios.. numai ca trebuie intrerupt la un moment dat..
Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby T_X on Thu Feb 08, 2007 11:51 pm

ashes...mesajul m-a sensibilizat atat de tare incat am hotarat sa ma sacrific eu...
hai bateti-va joc de mine...ca m-am gasit eu sa inchei "cercu vicios"...promit ca va arat si celalalt obraz..

nu...poate cu gandirea asta as ajunge in Rai dar nicidecum n-as reusi ceva pe lumea asta...
cum sa nu ranesc cand sunt batjocorit...folosit fara sa fac nimic...
ma scuzi ashes stiu ca ai tai copii n-or sa ma vada pe pereti de Biserica..dar asta e situatia..

T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby ashes on Thu Feb 08, 2007 11:58 pm

nu am spus ca daca nu ranesti esti luat in bataie de joc. daca te razbuni si ranesti pe cineva care NU merita, ce rezolvi? te razbuni pentru ce ti-au facut altii? asta scuza-ma, dar este dovada de imaturitate.

daca te porti cu manusi si stii cum sa-ti rezolvi problemele fara a rani la randul tau, nu inseamna ca si-a batut nimeni joc de tine. nu o sa transmiti decat ca ai trecut mai departe si te doare undeva de ce a fost.
Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby emmy20 on Fri Feb 09, 2007 12:01 am

eu cred ca ranim din egoism ne gandim ca numai noi suferim si ca pe nimeni nu doare sau ar putea sa ii doara atat de tare cum ne doare pe noi ..nimeni nu merita ranit si totusi ranim cu rautate, cu indiferenta ,si chiar cu intentie deseori pt ca invidiem... suntem raniti si ranim la randul nostru :(
C'est dire : "Je t'aime!" . Pourquoi faut-il attendre après la mort de quelqu'un pour lui dire qu'on l'aimait ? ....
emmy20

Pasional
Pasional

Postby noco on Fri Feb 09, 2007 12:22 am

ashes wrote:e doar un cerc vicios.. numai ca trebuie intrerupt la un moment dat..

o za dintr-un lant nu face diferenta. este necesar ca toate sa cedeze pt ca lantul sa nu mai existe. si nu este valabil numai la ce se face referire aici, ci la tot..la toate rautatile astea pe care le percepem diferit. unii inghit, altii nu, altii sufera, se sinucid. nu sperati ca intr-o buna zi cineva va spune stop, eu voi fi altfel si toata lumea va fi mai buna. wake up! cu o floare nu se face primavara. :s138:

si ceva ontopic..eu ranesc pentru ca-s rea si recunosc, am momente in care-s a dracu tare si vreau sa fac pe cineva sa sufere. ei ,nu chiar tam nesam asa, trebuie sa am totusi motiv, arunc vorbe urate pentru ca-mi place sa vad suferinta pe chipul cuiva, si nu al oricui, ci chiar trebuie sa tin la persoana respectiva ca sa fac asta. poate suna aiurea, insa nu e. :)
Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby milisss2 on Fri Feb 09, 2007 12:39 am

si in final tot pe tine te ranesti :)
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby ashes on Fri Feb 09, 2007 12:49 am

[ot]ma bucur ca e cineva de acord cu mine :D merci, milisoi :D [/ot]