Kelso wrote:Toti suntem sensibili numai ca nu toti ne aratam sensibilitatea.
La ora actuala, la cum este lumea nici nu cred ca merita sa fii sensibil
Unii nu vor sa isi arate latura sensibila pentru ca in timp anumite persoane vor crede ca a fi sensibil = cu a fi prost sau fara personalitate. Fals! Am un prieten care este foarte sensibil si isi arata sentimentele numai atunci cand este convins ca cei din jur il cunosc destul de bine si ca nu il vor cataloga drept fraier.
Nu unii, ci majoritatea nu vor sa-si arate "latura" sensibila pentru a nu fi raniti. Spune-mi tu ca nu se merita sa pari dur si sa postezi intr-un om pe care nu il intereseaza de celalalt, decat sa suferi stiind ca ti-ai pus "pe tava" sentimentele?
Multi prefera sa poarte masca aia bine stiuta,sa para duri,reci,de neatins cand de fapt sunt niste oameni care orice gest nevinovat dar rautacios ii atinge si ii face sa sufere.
Hmmm, e pentru prima data cand recunosc dar eu sunt unul din acei care poarta aceasta "masca", si pe zi ce trece o port din ce in ce mai mult si chiar nu am de gand sa renunt la ea
Sunt persoane sensibile dar cei care ne-au descoperit sensibilitatea profita de ea si riscam sa avem parte de ditamai suferinta si cred ca e mai bine sa fim mai rezervati si mai reci cu cei care nu ne cunosc destul de bine!

De asta prefer eu sa-mi ascund sentimentele, sa ascund ceea ce simt.
Daca mi-ar fi fost de vreun ajutor probabil ca as fi preferat ca lumea sa stie ceea ce simt\ce gandesc. Probabil ca as fi avut "n" pagini in jurnal. Cu ce m-ar ajuta? Nu, eu sunt ceva mai retras, mi-am luat-o de multe ori peste bot si prefer sa nu mai scriu nimic nicaieri si sa iau ziua asa cum este ea(chiar daca doare si nu pot tipa in gura mare ca DOARE). Oricum....pe cine intreseaza ca ma doare pe mine? Nu sunt singurul care sufera, nu sunt nici primul, nu voi fi nici ultimul...