If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Mai sunt oamenii sensibili?

Haideti ca impreuna sa patrundem in cele mai ascunse colturi ale dragostei si sa incercam sa raspundem imposibilului.

Postby Kelso on Mon Dec 11, 2006 5:01 pm

Snappy wrote:de cele mai multe ori te ranesc cei cat de cat dragi. de ce? pt ca ei chipurile ar trebui sa te cunoasca si cand vezi ca se comporta ca si cum nu ar sti cine esti, cum esti, ce esti asta doare mai mult decat in cazul unui strain.

@Snappy - Bine spus ;) Atunci e cel mai dureros,cand cei dragi te ranesc. Eu cand vad atitudinea aia rece,plina de indiferenta,ma apuca isteriile :bang-bang-3: .
Intotdeauna vom suferi cel mai mult din cauza persoanelor pe care le-am crezut aproape dar care de fapt au fost foarte departe.Degeaba la inceput totul pare frumos daca pe parcurs nimic nu mai este asa cum ne inchipuiam si doream noi.
Sunt oameni sensibili dar din pacate multi prefera sa isi ascunda latura sensibila.Lor le e bine din anumite puncte de vedere,dar noua,nu prea pentru ca vrem sa vedem uneori si partea sensibila!

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Mon Dec 11, 2006 5:15 pm

wench wrote:Sunt oameni sensibili dar din pacate multi prefera sa isi ascunda latura sensibila.Lor le e bine din anumite puncte de vedere,dar noua,nu prea pentru ca vrem sa vedem uneori si partea sensibila!

stii cum e? stau si ma intreb: ce as rezolva daca m-as ascunde?

de ce eA sa vada chipul unui om dur cand de fapt nu-s asa?

daca eA ma place, ma place pt cum sunt... nu ii place ceva zice, dar odata ce o eA sta langa tine inseamna ca te iubeste pt ca esti, nu? si nu pt ceea ce esti...

asta e cel mai important: sa iubesti un om pt ca este si nu pt cdeea ce este... :s143:
cu respect,
Cristian Ciofu,
Jikohu Media

Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby Kelso on Mon Dec 11, 2006 5:56 pm

Snappy wrote:de ce eA sa vada chipul unui om dur cand de fapt nu-s asa?

Ma intreb cati gandesc asa.Cred ca foarte putini. Majoritatea prefera sa para duri,ma intreb daca orgoliul ii indeamna sa procedeze asa sau e vorba doar de teama de a nu suferi.
Daca esti sensibil,oricum te afecteaza asa ca eu nu cred ca are vreun rost sa te ascunzi,sa pari altceva decat ceea ce esti.;)

Snappy wrote:asta e cel mai important: sa iubesti un om pt ca este si nu pt ceea ce este...

Pai,eu zic ca il iubim pe cel de langa noi in primul rand pentru ca este,exista,face parte din viata noastra,iar in al doilea rand pentru ceea ce este ca om...partea asta nu prea poti sa o neglijezi pentru ca ceea ce este el ca om te face sa te apropii de persoana respectiva apoi sa ajungi sa o iubesti :P

Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby phoenix on Tue Feb 06, 2007 9:11 pm

da sunt dar le e rusine sa o arate pt ca s-ar face de rusine in fata anturajului iar cei acre o fac sunt admirati de cei ce nu o fac
The harder they come the harder they fall.
phoenix

Descurcaret
Descurcaret

Postby copilasu_l on Tue Feb 06, 2007 10:14 pm

Kelso wrote:Toti suntem sensibili numai ca nu toti ne aratam sensibilitatea.

La ora actuala, la cum este lumea nici nu cred ca merita sa fii sensibil

Unii nu vor sa isi arate latura sensibila pentru ca in timp anumite persoane vor crede ca a fi sensibil = cu a fi prost sau fara personalitate. Fals! Am un prieten care este foarte sensibil si isi arata sentimentele numai atunci cand este convins ca cei din jur il cunosc destul de bine si ca nu il vor cataloga drept fraier.

Nu unii, ci majoritatea nu vor sa-si arate "latura" sensibila pentru a nu fi raniti. Spune-mi tu ca nu se merita sa pari dur si sa postezi intr-un om pe care nu il intereseaza de celalalt, decat sa suferi stiind ca ti-ai pus "pe tava" sentimentele?

Multi prefera sa poarte masca aia bine stiuta,sa para duri,reci,de neatins cand de fapt sunt niste oameni care orice gest nevinovat dar rautacios ii atinge si ii face sa sufere.

Hmmm, e pentru prima data cand recunosc dar eu sunt unul din acei care poarta aceasta "masca", si pe zi ce trece o port din ce in ce mai mult si chiar nu am de gand sa renunt la ea

Sunt persoane sensibile dar cei care ne-au descoperit sensibilitatea profita de ea si riscam sa avem parte de ditamai suferinta si cred ca e mai bine sa fim mai rezervati si mai reci cu cei care nu ne cunosc destul de bine! :D

De asta prefer eu sa-mi ascund sentimentele, sa ascund ceea ce simt.
Daca mi-ar fi fost de vreun ajutor probabil ca as fi preferat ca lumea sa stie ceea ce simt\ce gandesc. Probabil ca as fi avut "n" pagini in jurnal. Cu ce m-ar ajuta? Nu, eu sunt ceva mai retras, mi-am luat-o de multe ori peste bot si prefer sa nu mai scriu nimic nicaieri si sa iau ziua asa cum este ea(chiar daca doare si nu pot tipa in gura mare ca DOARE). Oricum....pe cine intreseaza ca ma doare pe mine? Nu sunt singurul care sufera, nu sunt nici primul, nu voi fi nici ultimul... :rosii:

copilasu_l

membru special
membru special

Postby ela on Wed Feb 07, 2007 12:47 am

Mai sunt oameni sensibili, asta mi s-a dovedit in ultima vreme si vreau sa spun ca e minunat sa te afli in preajma lor, cei drept sunt foarte foarte putini. La randul lor ii rasplatesc cu aceeasi moneda si pot spune ca ma simt bine. Cred ca tine mult si de imprejuratile in care ai fost, de situatiile pe care a trebuit sa le treci in viata, dar si de materialul genetic si cei 7 ani de acasa.
Voi admira intotdeauna un om sensibil care stie ca un gest frumos face mai mult decat 1000000$ si ca o vorba buna va ramane in suflet pe vecie.
ela

D-al forumului
D-al forumului

Postby Kelso on Wed Feb 07, 2007 4:00 pm

copilasu_l wrote:Spune-mi tu ca nu se merita sa pari dur si sa postezi intr-un om pe care nu il intereseaza de celalalt, decat sa suferi stiind ca ti-ai pus "pe tava" sentimentele?

Iti spun eu, chiar nu merita sa pari dur cand de fapt tu esti sensibil. Nu merita sa le arati celorlalti ca nu iti pasa cand de fapt tie iti pasa. Vei suferi chiar daca iti pui sau nu sentimentele "pe tava", acum depinde si de situatie, nu intotdeauna ai de suferit dar intotdeauna cel de langa tine cand iti va vedea nepasarea se va distanta de tine.

copilasu_l wrote:e pentru prima data cand recunosc dar eu sunt unul din acei care poarta aceasta "masca"

Cei care te cunosc cu adevarat vor sti ca porti doar o masca si ca de fapt nu esti atat de dur precum vrei tu sa pari.

copilasu_l wrote:De asta prefer eu sa-mi ascund sentimentele, sa ascund ceea ce simt.

Daca tu iti ascunzi sentimentele cel de langa tine va fi intotdeauna nesigur, daca ascunzi ceea ce simti faci mai mult rau decat bine si din cauza asta risti sa pierzi persoanele pe care le iubesti cel mai mult.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby One4You2Love on Sat Feb 17, 2007 12:02 pm

Da, oamenii sinceri, pasarici rare rau de tot
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Previous

Return to Filosofie... despre dragoste