If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cine simte ca are multa iubire de daruit? Dar cui?

Haideti ca impreuna sa patrundem in cele mai ascunse colturi ale dragostei si sa incercam sa raspundem imposibilului.

Postby Catalin on Thu Jan 19, 2006 11:40 am

Mereu am avut, am si o sa am in continuare de daruit iubire si multumesc celui de Sus ca am pe cineva care imi "fura" aceasta iubire. :oops:

Catalin

membru special
membru special

Postby andreeam on Thu Jan 19, 2006 7:50 pm

MindLord wrote:@andreeam - pai atunci ai sau presupui ca vei avea in viitor????
daca ai acuma .. daruieste :P

.....am....
nici nu stii cat de mult as vrea cui sa am sa ofer...dar nu sa ivit nici o ocazie :P
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby MoshCraciun on Thu Jan 19, 2006 11:36 pm

Cine simte ca are multa iubire de daruit? Dar cui?

mondlord........se pare ca stii ce inseamna sa iubesti in adevaratul sens al cuvantului.........si...oricine a iubit....priveste lumea cu alti ochi......are alte standarte.....niste "standarte atat de inalte...in ceea ce o fata ar trebui sa fie".......

Intrebarea topic...este fireasca............Poate daca am intalni frecvent persoane care sa fie conform "standardelor"....atunci poate ca nu am mai recunoaste-o...atunci cand am vedea-o...

MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby ashes on Sat Jan 28, 2006 8:29 pm

[ot]
guiness wrote:Stop the mental masturbation zicea cineva :P

o sa tin minte asta :P [/ot]
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby MYself on Sat Jan 28, 2006 10:56 pm

@MindLord...inteleg ce simti...si cunosc perfect starea de "explozie" pe care ziceai k o experimentezi.
Numa ca eu cumva ma amagesc si eliberez din acel surplus prin diferite pseudo-relatii si imprastii cate putin in directii de multe ori gresite. Si desi sunt constient de faptul ca irosesc unde nu ar trebuii si "bat la usi care se deschid doar pentru a-mi rata peretele din spatele lor", acea sptamana de "pseudo-relatie", acea seara de semi-nebunie sub pretextul bauturii, acea ora de alintari si mangaieri...toate aceste chestii ma fac sa merg mai departe si sa rezist pana atunci cand o sa gasesc persoana care sa merite. Intre timp...ma ma amuz cu glume de genu "sunt rece...sunt sincer/a...te iubesc;)" si ma folosesc cat d emult pot de astfel de momente.

Image
Atentie...consumul excesiv de alcool poate cauza terminarea bauturii.
MYself

Descurcaret
Descurcaret

Postby MindLord on Sat Nov 04, 2006 5:10 am

@Myself: :) am recitit mesajul tau si imi dau seama ca ma regasesc si eu in multe parti din el... am avut si eu mai multe pseudo-relatii (daca tu asa le-ai zis :P ) care au avut rolul sa mai calmeze vulcanul :D
but ... still waiting ...
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Danny on Sat Nov 04, 2006 6:41 am

In final, pentru fiecare, nu va fi decat o singura persoana care va beneficia de toata dragostea voastra de care vorbiti aici.

Ochii vad, inima cere si de multe ori simtim ca sufletul nostru nu poate face unei abundente de sentimente intense, nevoia de a fi completat si inteles de cineva. Asa suntem nascuti, construiti, ca sa vorbesc mai tehnic. Suntem facuti sa cautam jumatatea asupra careia sa ne revarsam toata dragostea posibila... un lucru extraordinar de frumos.

Din pacate, lumea e rea, egoista si indiferenta si cu totii avem astfel de momente, lucru care ne poate impiedica sa gasim acea persoana care merita tot ce e mai bun din partea noastra. Parerea mea este ca fiecare are pus deoparte ce-i al lui, particica lui de dragoste eterna. Uitati-va in jur la oameni trecuti de 30 de ani si spuneti-mi cati dintre ei sunt casatoriti, au o familie si pe cineva pe care sa iubeasca... aproape toti. Asa ca nu se merita sa ne facem noi griji, va veni si timpul nostru, asta e cert.

Sper din tot sufletul ca timpul meu a venit acum 5 ani si ceva si sa dainuiasca pentru totdeauna.
TRAISCA ROMANIA !
Danny

Descurcaret
Descurcaret

Postby phoenix on Tue Feb 06, 2007 9:14 pm

extraordinar de rar vom gasi pe cineva care sa merite dragostea noastra, cea adevarata.una sunt eu :s046: :s101: :inlove2:
The harder they come the harder they fall.
phoenix

Descurcaret
Descurcaret

Postby copilasu_l on Tue Feb 06, 2007 10:17 pm

@phoenix - Cu ce ma ajuta faptul ca am multa dragoste de oferit si nu am cui? Nu mai bine o tin pentru mine? Nu mai bine stau linistit decat sa sufar? :don't-know:
copilasu_l

membru special
membru special

Postby Sweet Insanity on Wed Feb 07, 2007 3:53 pm

Si eu simt ca am multa iubire de daruit. Au fost si sunt extrem de putine persoane la care tin. Majoritatea persoanelor din viata mea fie s-au lasat batute la un moment dat fiindca li s-a parut prea greu, prea complicat (sunt o persoana cam rece, mai putin afectuoasa la prima impresie, dar cine ma cunoaste mai bine stie cum sa ma mai 'incalzeasca'; desi au aflat cam greu :P) fie nici n-au avut nevoie de iubire din partea mea niciodata , ci de altceva. In general, as vrea sa dau iubirea asta cui merita, dar stiu c-o sa iubesc si 'nemerituosi', dar niciodata nu mi-a parut rau cu adevarat ca am tinut la cineva.
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

PreviousNext

Return to Filosofie... despre dragoste