by Danny on Sat Nov 04, 2006 6:41 am
In final, pentru fiecare, nu va fi decat o singura persoana care va beneficia de toata dragostea voastra de care vorbiti aici.
Ochii vad, inima cere si de multe ori simtim ca sufletul nostru nu poate face unei abundente de sentimente intense, nevoia de a fi completat si inteles de cineva. Asa suntem nascuti, construiti, ca sa vorbesc mai tehnic. Suntem facuti sa cautam jumatatea asupra careia sa ne revarsam toata dragostea posibila... un lucru extraordinar de frumos.
Din pacate, lumea e rea, egoista si indiferenta si cu totii avem astfel de momente, lucru care ne poate impiedica sa gasim acea persoana care merita tot ce e mai bun din partea noastra. Parerea mea este ca fiecare are pus deoparte ce-i al lui, particica lui de dragoste eterna. Uitati-va in jur la oameni trecuti de 30 de ani si spuneti-mi cati dintre ei sunt casatoriti, au o familie si pe cineva pe care sa iubeasca... aproape toti. Asa ca nu se merita sa ne facem noi griji, va veni si timpul nostru, asta e cert.
Sper din tot sufletul ca timpul meu a venit acum 5 ani si ceva si sa dainuiasca pentru totdeauna.
TRAISCA ROMANIA !