If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

povestea dragostei

Haideti ca impreuna sa patrundem in cele mai ascunse colturi ale dragostei si sa incercam sa raspundem imposibilului.

povestea dragostei

Postby emmy20 on Sun Jan 14, 2007 5:17 pm

[ot] iata peste ce am dat iar :mrgreen: .......daca credeti ca exagerez cu postarile mele va rog sa imi spuneti sa incetez :)...ideea e ca nu ma pot abtine :bang-bang: ... [/ot]

"Demult, undeva pe Pamant, s-au adunat toate calitatile (inclusiv "calitatile") si simturile omenesti. Cand Plictiseala a cascat pentru a treia oara, Nebunia, nebunatica ca intotdeauna, a propus: "Hai sa ne jucam de-a v-ati ascunselea!" Intriga si-a ridicat ispitita sprancenele, iar Curiozitatea, neputand sa se abtina, a intrebat: "V-ati ascunselea? "Ce mai este si aceasta? Este oare vreun joc?". Nebunia a explicat ca-si va acoperi ochii si va numara pana la un milion, in timp ce toti ceilalti se vor ascunde, iar cand numaratoarea va lua sfarsit, primul ce va fi gasit ii va lua locul si astfe ljocul va continua...
Entuziasmul a luat-o la dans pe Euforie, iar Bucuria a executat intr-atat de multe tumbe, incat chiar si Indoiala s-a lasat convinsa, ba mai mult, chiar si Apatia cea mereu bosumflata si neinteresata... Insa nu toti au acceptat sa ia parte la aceasta activitate. Adevarul a preferat sa nu se ascunda: "De ce sa ma ascund, daca pana la urma tot voi fi descoperit?"Aroganta a considerat acest joc ridicol (ceea ce o deranja mai mult era faptul ca ideea nu-i apartinuse), iar Lasitatea a preferat sa nu indrazneasca. "Unu, doi, trei

C'est dire : "Je t'aime!" . Pourquoi faut-il attendre après la mort de quelqu'un pour lui dire qu'on l'aimait ? ....
emmy20

Pasional
Pasional

Postby copilasu_l on Sun Jan 14, 2007 5:37 pm

Frumos :s111: dar oare dragostea sa fie asa oarba?! Sa mearga dragostea insotita de nebunie?! :rosii:
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby emmy20 on Sun Jan 14, 2007 5:41 pm

asta as vrea sa aflu...de multe ori insa cred ca da :don't-know:

C'est dire : "Je t'aime!" . Pourquoi faut-il attendre après la mort de quelqu'un pour lui dire qu'on l'aimait ? ....
emmy20

Pasional
Pasional

Postby MindLord on Sun Jan 14, 2007 8:00 pm

cum sa nu fie oarba si insotita de nebunie??? :-o uite numai cate chestii nebunesti fac astia indragostiti si o sa te convingi ;)
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby One4You2Love on Sun Jan 14, 2007 9:03 pm

Oooo daaaa .,....... dragostea este oaraba si intr-adevar este insotita peste tot de nebunie. :)

"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby Micha on Mon Jan 15, 2007 11:45 am

e oarba, e insotita de nebunie, numai ca e insotita si de frumusete as spune eu si de dorinta si pasiune... era un topic pe aici pe undeva "ce frumosi sunt oamenii indragostiti", e adevarat, sunt cei mai frumosi, cei mai minunati si dragostea lor e la fel de frumoasa.. si nu puteti nega ca pasiunea si dorinta sunt mereu prezente, nu se putea altfel, doar nebunia, dragostea, frumusetea, dorinta si pasiunea erau toate prietene... :D
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby chronix on Tue Feb 06, 2007 9:15 pm

micha, vorbesti de oamenii indragostiti ca de niste "musculite de otet", zapacite si fara contact cu realitatea. eu nu ii vad mai frumosi pe oamenii indragostiti
chronix

Bebelush
Bebelush

Postby Nina on Fri Feb 09, 2007 11:42 am

[ot]@chronix: Poate ca nu privesti "problema" din unghiul care trebuie...poate ca protagonistii din mesjaul lui Micha nu sunt chiar musculitze de otet.
Eu sunt de parere ca oamenii indragostiti, si care traiesc o poveste de iubire frumoasa zambesc mai mult, sunt mai senini, si poate asta ii face mai frumosi. Cei care sufera, cel mai probabil vor fi mereu tristi, si asta se vede pe fata lor.[/ot]
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Return to Filosofie... despre dragoste