If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

cea mai buna minciuna?

Adevarul doare de cele mai multe ori, dar asta e viata. Haideti sa incercam sa spunem lucrurilor pe nume - sau macar sa incercam acest lucru.

Postby Snappy on Sun Aug 28, 2005 7:03 pm

liliah si altii care va pricepeti - asteptam un tutorial ceva :D

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby ashes on Sun Aug 28, 2005 7:19 pm

nici nu stiu cum sa incep... nu e o cine-stie-ce peripetie, si s-a intamplat acum cateva zile... n-are nici actiune densa, dar trebuia sa spun multe detalii:
vroiam sa dorm intr-o seara la prietenul meu.. si nu stiam ce sa-i spun mamei.. si i-am zis ca ne-a sunat (Pe mine si pe prietenul meu) alt prieten (cica era ziua lui de nastere) si ne-a invitat la ziua lui.. toate bune si frumoase.. partea asta n-a fost grea ca decat am venit acasa si i-am spus si am plecat repede...
cand m-am intors acasa a doua zi a trebuit sa-i dau toate detaliile... ce cadou i-am cumparat, de unde, cat am dat pe el, numele prietenior care au fost cu noi, la cat s-a terminat chefu`, and so on ;)
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby MoonLight on Tue Aug 30, 2005 11:47 am

Mint ai naibii de bine knd vreau da nu obisnuiesc sa mint decat knd e o urgenta mare mare :D Dar de obicei incerc sa ma abtin ptr k atunci knd minti e posibil sa uiti ce ai mintit! Si se ajunge de la o minciuna la alta si tot asa! Asa k prefer sa spun adevarul chiar dak e dureros! :)

MoonLight

membru special
membru special

Postby LaMishto on Mon Sep 05, 2005 11:51 pm

creppin'on you wrote:"da draga... ai dreptate..."

Subscriu :D
o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby changer on Tue Sep 06, 2005 12:49 am

MoonLight wrote:Mint ai naibii de bine knd vreau da nu obisnuiesc sa mint decat knd e o urgenta mare mare :D Dar de obicei incerc sa ma abtin ptr k atunci knd minti e posibil sa uiti ce ai mintit! Si se ajunge de la o minciuna la alta si tot asa! Asa k prefer sa spun adevarul chiar dak e dureros! :)

nu intotdeauna :D minti f bine, dar recunosc le ai :)
nu-i asa ca tu o ti tot pe a ta?eu mint intotdeauna si noaptea cand dorm a? :D
stiu man ca glumesti :D

Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby duum_guy on Tue Sep 06, 2005 7:25 pm

Eu mint mereu! :D ...

Acum serios ... e atat de ushor sa minti shi sa faci minciuna sa para plauzibila ... mai ales dak cel pe care il minti poate fi ushor influentat (poate din cauza naturii lui (dumb :D) sau poate din nefamiliaritate cu subiectul ("nu fane, harddisk-ul se formateaza mereu cand pune altcineva mana pe mouse")) ...

Cel mai nasol e cand minti *de durata* ... atunci cand exista riscul sa te mai intrebe shi dupa 10 ani despre asta (de exemplu iti minti parintii ca ai luat un examen sau ca ai mers intr-o excursie) ... sigur o sa uiti detaliile shi o sa trebuiasca sa reinventezi ... shi fereasca-sphantu' sa aiba memorie mai buna ca a ta cei pe care i-ai mintit ... Dak mint asha pe loc despre unde am fost sau ce-am facut intr-o zi scap destul de ushor ... >:) ...

Oricum copii ... nu e bine sa minti ... deoarece ... ermmm .. err ... deoarece asha zic eu ... shi eu nu mint niciodata! :D
I'm a Good man with Bad intentions!
duum_guy

Invatacel
Invatacel

Postby andreeam on Fri Sep 09, 2005 11:40 pm

aaa......eu nu sunt buna la mintit[am luat "calitatea "asta de la mama].....desi mai zic cate o minciunik[incerc de fapt sa zic] nu-mi iese.....e clar nu sunt buna la asha ceva :oops:
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby changer on Sat Sep 10, 2005 1:17 am

eu ce-i drept mai mint cu cate o minciunik dar nu pentru ca vreau ci, mai mult pentru ca intr-un fel sunt obligat sa o spun :( ,sau mint fara sa vreau dar ii spun imediat adevarul acelei persoane pe care am mintit-o, NU IMI PLACE SA MINT SI SA FIU MINTIT,better SINCERITATE
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby p3g@s on Mon Oct 03, 2005 5:55 pm

ohooo....bun topic =)) =)) =)) ...vreau sa vad ce zic cei pe care ii cunosc ca yo sincer sa va zic...nu prea pot stiu si vreau sa mint :oops: :oops: :oops:
Last edited by p3g@s on Tue Oct 04, 2005 9:52 pm, edited 1 time in total.
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby y2k_ on Mon Oct 03, 2005 8:48 pm

Mi se intampla din ce in ce mai des ca lumea sa nu ma mai creada cand vorbesc serios...
Spun prea multe tampenii si minciuni...
...::: They call me WHITE DEVIL...BLACK JESUS :::...
Image
y2k_

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Momentul Adevarului