If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

de ce (din ce) se naste gelozia ?

Aproape toti suntem gelosi, dar nu toti o recunoastem. Haideti sa vorbim putin despre gelozie caci, sincer vorbind, nu e un condiment asa de bun in relatii (daca este "pus" in exces).

Postby Voodoo on Thu Sep 14, 2006 8:11 pm

din prea multa dragoste.. neincredere.. pe nedrept sau pe buna dreptate.. banuieli... "pare totul perfect" ... "e prea frumos sa nu fie ceva suspect"

Image
Image
Voodoo

Pasional
Pasional

hi5 profile: http://voodoomc.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Postby skumpika on Fri Sep 15, 2006 12:48 pm

Gelozia se naste din neincredere in propria persoana. Inconstient nu te consideri demn de acea persoana si nu stii daca vei reusi sa o tii langa tine asa ca...devii gelos.
Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby whiz-kid on Sat Jan 27, 2007 10:54 pm

gelozia cred ca provine din dorinta de a pastra viitorul in trecut si de a mentine clipa prezenta pt totdeauna... :s172: ..uneori nu gasim niciodata remediul geloziei,insa intotdeauna provoaca suferinta.. :roll:

NU LASA ROSIA MONTANA SA MOARA!
Oamenii sunt mai importanti decat aurul.
SALVATI ROSIA MONTANA!
TOTI AVEM DREPTUL SA TRAIM INTR-UN MEDIU CURAT SI SANATOS..;)
ACTIUNE IN LOCUL VORBELOR!! ;)
whiz-kid

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://whiz-kid.hi5.com

Postby changer on Sun Jan 28, 2007 3:29 pm

gelozia se poate naste din: prea multa iubire (posibil belive me ;) ),prostie (sunt o multime de cazuri), ganduri care nu au ce cauta in mintea noastra(daca este cu tine inseamna ca este pentru ca TE VREA, altfel era cu altcineva ;) partea a doua este ca sunt si fete care profita de increderea oferita si ..... e cu dus intors aici.Depinde de fire fiecarei persoane in parte.De exemplu tu ca fata daca te duci la un amic si vine sotu dupa tine cu toporul in mana e clar :)) ), din frica de a pierde persoana respectiva (poate se rataceste pe undeva :)) printre tufisurile din savana :D si se trezeste intr-un campus de MARMOTE :lol: si se imbata impreuna cu ele si uita de tini :D)
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby One4You2Love on Thu Feb 01, 2007 11:27 am

Gelozia se naste din nesiguranta si este hranita de gesturile si faptele persoanei dragi tie.

"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby Kelso on Mon Feb 05, 2007 8:13 pm

Gelozia intotdeauna va distruge o relatie....iar atunci cand apare si nesiguranta e clar ca ceva nu merge. Depinde ce gesturi face persoana de langa tine, daca iti da motive de gelozie se rezolva prin comunicare dar daca e vorba de o gelozie excesiva pe care unii nu si-o pot controla....e cam dificil si se ajunge exact acolo unde nu isi doreste nici unul din parteneri.
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby vera on Mon Feb 05, 2007 8:21 pm

gelozia... tare discutat subiectul asta tocmai pentru ca apare in aproape toate relatiile... de ce apare?

vorbind doar la nivel personal... sigur din neincredere, pentru ca asta se castiga si daca celalt nu se chinuie un pic sa o castige..., apoi la mine cel putin, e o chestie existenta si gata! e in firea mea (seman cu tata)... acum fara sa exagerez in general cand nu am fost geloasa nici nu mi-a pasat prea tare de respectivul asa ca la un anume nivel>>>

>>>gelozia, cred eu, este o dovada de iubire, daca reusesti sa o tii in frau si nu ajunge sa otraveasca relatia...
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby Cherry on Mon Feb 05, 2007 9:57 pm

Cred ca gelozia se naste din ideea ca altineva ar putea fi mai bun ca tine iar persoana iubita te-ar putea lasa pentru ea/el... se naste din gandul ca ai putea fi parasit/a pentru altcineva mai bun decat noi...
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Previous

Return to Gelozia - umbra oricarui om ?