If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Joaca de-a iubirea

Cel mai bine o stiu chiar ele, dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ramane de vazut asta, nu?...

Postby One4You2Love on Mon Jan 08, 2007 2:15 am

Decat sa ma joc de-a iubirea, prefer sa ma joc cu iubita. Mici joculete. Sa ne gadilam, sa ne batem cu pernele etc ....
Sa ma joc de-a iubirea nu a fost niciodata una din optiunile mele ...

"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby Kelso on Tue Jan 30, 2007 3:57 pm

O femeie matura nu cred ca isi pierde timpul in stilul asta, sa stea sa isi bata joc de x si y din razbunare sau pentru a-si demonstra ca e femeia fatala. Astea sunt jocuri adolescentine.
Si acum mai am prietene care isi bat joc de baieti care chiar nu merita, doar pentru a se razbuna pe o iubire pierduta iar mie asta imi suna a frustrare :bebelush:
Nu mi-am batut joc de nici un baiat pentru ca nimic mie nu mi-ar conveni ca vreunu sa isi bata joc de sentimentele mele...dar se mai intampla uneori sa ranesti pe cineva fara sa vrei, pentru ca nu exista o alta solutie si in cazul asta nu prea ai ce sa faci!
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Biby on Thu Feb 01, 2007 12:37 pm

Eu m-am jucat cu cineva o data.Am vrut sa-i arat ce a pierdut si mi-a iesit ... doar k dupa aia m-am simtit cam naspa ptr ca respectivul nu a vrut sa ma lase in pace... Oricum acum nu cred ca as mai face asta. Mi se pare prea plictisitor acum :P

Biby

Descurcaret
Descurcaret

Previous

Return to Cat de rele-s fetele ?