If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

De la actual la ex...

Cel mai bine o stiu chiar ele, dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ramane de vazut asta, nu?...

De la actual la ex...

Postby Kelso on Sun Jan 28, 2007 6:08 pm

De prin lume adunate, (cateva din experienta proprie ) iata care sunt frazele "interzise" care ne scot din sarite si ne fac sa ii dedicam boyfriendului melodia aia cu "Hit the road Jack...". Unele mi se par stupide adica nu m-ar afecta, altele mi se par strigatoare la cer. Voi ce parere aveti?

1. "Prietenele tale mi se pare niste idioate. Nu stiu cum poti sa iesi in oras cu asemenea specimene"
2. "Ce sexy e maica-ta...si dc tot vorbim de familie nici sora ta nu arata rau"
3. "Stii iubi, inteleg ca esti obosita dar eu chiar nu am in ce sa ma imbrac maine. Ai putea te rog sa imi calci teancul ala de haine de pe fotoliu?"
4. "Pt D-zeu nu mai baga atata in tine...vrei sa te faci cat casa?"
5. "Eu ma duc pe la mare cu baietii in vacanta. Tu ce planuri ai?"
6. "Stii draga...nu ai putea sa platesti tu consumatia in seara asta? Ca eu stau cam prost cu banii"
7. "Nu ma intereseaza ca ti-au trebuit 6 ore sa gatesti chestia aia, e najpa si nu pot sa o mananc"
8. "Nici nu ma mir ca sheful tau se poarta asa cu tine...nu prea esti tu in stare de mare lucru"
9. "Iubi stii banii aia care ii pusesem de o parte pt vacantza...i-am pierdut la pariuri"
10. "Ce ar fi sa mai taci draku din cand in cand....oricum vorbesti numa prostii."
11. "Cine e tipul care te-a salutat? De ce se uita asa la tine? Sigur sunteti colegi? "
12. "De ce imi spui mie sa sheful tau te hartuieste? Poate e si atitudinea ta de vina, nu te-ai gandit?"
13. "O gramada de femei ar da orice sa fie cu mine...dar tie ce barbat crezi ca ti-ar suporta fitzele?"

Astept sa mai adaugati si voi la lista....

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby emmy20 on Sun Jan 28, 2007 6:38 pm

[ot] :s168: mi se par strigatoare la cer numai cat le-am citit :| ... nu am patit-o pana acum si sper sa nici nu patesc ..... ca la cat sunt eu de suparacioasa va fi"ex "mai repede de cat isi poate inchipui ..eu pun mult accent pe respect .. si de adaugat la lista nu am :-? [/ot]
C'est dire : "Je t'aime!" . Pourquoi faut-il attendre après la mort de quelqu'un pour lui dire qu'on l'aimait ? ....
emmy20

Pasional
Pasional

Postby Sweet Insanity on Wed Jan 31, 2007 4:11 pm

Sa citez ceva de la TV: 'Nu ti-am spus ca sunt la munca si sa stai acasa sa ma astepti? Ce cauti aici? Treci acasa!' (bineinteles ca nu era la munca tipul :P)

Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby alx on Tue Feb 06, 2007 11:41 pm

...poi la capitolul "reprosuri" ar fi multe de spus :mancand:
si apoi,am incetat sa judec.unii chiar sunt fericiti in prostia si ignoranta lor .
sex,drugs n` axl rose
Image
alx

Descurcaret
Descurcaret

Re: De la actual la ex...

Postby copilasu_l on Wed Feb 14, 2007 7:39 am

Kelso wrote:Voi ce parere aveti?

1. "Prietenele tale mi se pare niste idioate. Nu stiu cum poti sa iesi in oras cu asemenea specimene"

Daca le aud cu sfaturi tampite sau isi dau cu parerea despre relatie, poti sa fii sigura ca am sa le fac idioate

2. "Ce sexy e maica-ta...si dc tot vorbim de familie nici sora ta nu arata rau"

O fi mamicuta ta sexy dar eu te-am ales pe tine. Surioara ta, arata si ea bine dar parca mai frumoasa esti tu, plus ca ea abia are 14 ani

3. "Stii iubi, inteleg ca esti obosita dar eu chiar nu am in ce sa ma imbrac maine. Ai putea te rog sa imi calci teancul ala de haine de pe fotoliu?"

Ei hai ca asta este exagerata. Oricum, macar O camasa\tricou se poate?

4. "Pt D-zeu nu mai baga atata in tine...vrei sa te faci cat casa?"

Nu comentez la asta, poate daca m-ar baga in faliment cu foamea ei

5. "Eu ma duc pe la mare cu baietii in vacanta. Tu ce planuri ai?"

Ce spui? Iei si tu fetele si ne gasim acolo? Poate incercam sa va agatam

6. "Stii draga...nu ai putea sa platesti tu consumatia in seara asta? Ca eu stau cam prost cu banii"

Se mai intampla, plus ca din cate stiu eu ospatarii nu fac figuri la banii fetelor

7. "Nu ma intereseaza ca ti-au trebuit 6 ore sa gatesti chestia aia, e najpa si nu pot sa o mananc"

Ba o mananci ca altfel te trece pe hrana rece si ai sa dormi si afara langa usa

8. "Nici nu ma mir ca sheful tau se poarta asa cu tine...nu prea esti tu in stare de mare lucru"

Asta nu o cred, plus ca daca ar fi reala cred ca as avea o "discutie" cu sefu ala

9. "Iubi stii banii aia care ii pusesem de o parte pt vacantza...i-am pierdut la pariuri"

Pe aia i-am pierdut la pariuri(desi nu joc niciodata) dar am castigat altii pe care i-am si dublat :s195:

10. "Ce ar fi sa mai taci draku din cand in cand....oricum vorbesti numa prostii."

Eeeee, visul barbatilor, femeia muta 8->

11. "Cine e tipul care te-a salutat? De ce se uita asa la tine? Sigur sunteti colegi? "

Bine, daca spui tu ca iti este doar coleg. Doar ai incredere in ea :bang-bang-3:

12. "De ce imi spui mie sa sheful tau te hartuieste? Poate e si atitudinea ta de vina, nu te-ai gandit?"

Chiar asa, de ce mi-ar spune mie? ca sa-l ciufulesc pe ala? Nu mai bine o reclamatie la militie?

13. "O gramada de femei ar da orice sa fie cu mine...dar tie ce barbat crezi ca ti-ar suporta fitzele?"

Si din toata gramada aia de femei te-am ales pe tine :s143:

copilasu_l

membru special
membru special

Postby crash_grl on Fri Feb 16, 2007 1:36 am

[ot]..tot respectul meu.. :olaaa: [/ot]
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Return to Cat de rele-s fetele ?