If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Jumatatea ta....e cel(cea) de langa tine sau nu?!

Hai sa vedem ce ziceti voi? Care este parerea voastra? Ce este pentru voi dragostea - iubirea?

Jumatatea ta....e cel(cea) de langa tine sau nu?!

Postby Kelso on Sun Jan 28, 2007 6:18 pm

V-ati intrebat vreodata daca cel de langa voi(adica persoana iubita) e cel(cea) destinat(a),e cel(cea) cu care te completezi cel mai bine,e alesul(a) sa-i spun asa?! Ok, il(o) iubesti,te intelegi bine cu el(ea), esti de ceva timp sau dintotdeauna,ati trecut si prin bune si rele impreuna.....

Dar daca undeva in lumea asta e cineva care te-ar face sa simti ca zbori,e cineva langa care ai fi vesnic indragostit(a),e cineva cu care si cea mai neimportanta clipa ar fi un succes,e cineva langa care nu ar interveni monotonia nici in o mie de ani ?!

"Cel ce iubeste isi sculpteaza in suflet chipul celui iubit astfel sufletul care iubeste devine oglinda in care sclipeste imaginea celui iubit."

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby skumpika on Sun Jan 28, 2007 11:39 pm

Ai inceput interesant ultima fraza: "Dar daca...". Eu intreb altceva: oare are rost sa intrebi "dar daca?" Nu cred ca poti sa traiesti viata gandindu-te ca la mii de km sau la 1 metru se afla altcineva. Poate acela nu e pentru tine, poate undeva scrie ca jumatatile totusi sa nu se intalneasca. Poti doar sa gasesti pe cineva care chiar daca nu e jumatatea ta perfecta te completeaza 99%. Iar pentru asta merita sa treci prin despartiri si iubiri dureroase, da, chiar merita. Merita doar pentru gandul "Da, el este alesul!" care iti trece prin cap in timp ce-l astepti la intalnire, gandul asta e cel mai sincer.

Omul de langa mine m-a invatat toate astea iar in momentul asta chiar simt ce toata "cautarea" mea a luat sfarsit, el chiar merita si pot spune ca e "alesul".
Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby not_so_innocent on Tue Jan 30, 2007 11:37 am

in saptamana chioara chiar nu vezi nimic, insa nu intotdeauna cel de langa tine este jumatatea ta. uneori vezi asta mult prea tarziu, omul poate disimula f bine

Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com

Postby Kelso on Tue Jan 30, 2007 11:56 am

De data asta chiar simt ca cel de langa mine este jumatatea mea, daca pana acum, in alte relatii aveam fel de fel de indoieli pentru ca simteam ca multe lucuri nu functioneaza, de data asta sunt convinsa ca el este cel care ma completeaza, cel cu care vreau sa impart si bune si rele.
In scurt timp am invatat mai multe lucruri decat am invatat intr-o relatie care a durat aproape 4 ani. Sa pun asta pe seama maturitatii?! Nu stiu dar mi-am dat seama ca nu are rost sa ma intreb daca ar putea fi altcineva jumatatea mea in afara de el.
Intr-o relatie ajungi sa realizezi ca cel de langa tine este ceea ce ti-ai dorit tocmai intr-un anumit moment critic al relatiei, cand esti pe punctul de a renunta.
Deci....nu are rost sa visez la cai verzi pe pereti cand stiu ca cel de langa mine este persoana pe care am asteptat-o atata timp si pe care am dorit-o langa mine.
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -

Postby vladu on Sat Jun 30, 2007 9:31 pm

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 8-> si din cate mi-a marturisit cred k si ea simte lafel :don't-know: dunno for sure :lalala:

a iubi e ceva minunat dar cand iubesti si esti iubit cu toata fiinta este de nedescris... :x :x :x :x :x

The greatest tragedy of life is not that men perish, but that they cease to love...
vladu

Descurcaret
Descurcaret

Return to Ce-i iubirea ?!?