If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Alcoolul

Discutii despre droguri, alcool, homosexualitate si alte anomalii si dependente prezente in lume

Postby creppin'on you on Mon Aug 29, 2005 9:53 pm

[ot]aici asa e.. doar de-ar tine buzunaru :D[/ot]

De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby ashes on Tue Aug 30, 2005 11:05 am

stiu si eu in caz.. un betziv d-ala notoriu... isi terorizeaza familia... una dintre fete s-a maritat imediat ce a facut 18 ani ca sa scape el... si cealalta care inca e acasa (nu e majora) nici macar nu indrazneste sa vb cu el... daca are nevoie de ceva, cere prin intermediul mamei ei... va dati seama ce familie e asta...
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby milisss2 on Tue Aug 30, 2005 9:18 pm

Cunosc caz izbitor de asemanator .. numai ca e vorba de o sora si un frate ... fata e maritata in Italia .. a fugit de acasa si nu s-a mai intors...
deosebirea mare e ca parintii lor nu sunt absolut deloc alcoolici ci sunt chiar religiosi .. si totusi cei 2 incasau zilnic batai si uneori chiar ramaneu noaptea pe afara pt. ca nu erau primiti in casa din diverse motive stupide...

milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby ashes on Tue Aug 30, 2005 9:38 pm

[ot]ce compatibilitate intre religie si bataie... [/ot]
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby cartush on Thu Sep 01, 2005 12:53 pm

[ot]
N-are legatura cu alcoolul...aici intervine educatia si mediul in care a crescut fiecare...
[/ot]

Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby milisss2 on Thu Sep 01, 2005 1:02 pm

cartush wrote:[ot]
N-are legatura cu alcoolul...aici intervine educatia si mediul in care a crescut fiecare...
[/ot]

Corect!! asa e si cu alcoolul ... idiotii sar la bataie si dupa aia au scuza ... aloolul domle' .. faza mai dura e ca astia nu prea au scuze ..!!
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby MTZ on Thu Sep 01, 2005 1:13 pm

nu-mi plac discutiile despre alcool.De fapt alcoolul nu e motiv de laude sau de veselie.Daca vrei sa te simti bine atunci poti sa o faci si cu alcool si fara.Singurul avantaj in cazul in care consumi alcool e ca iti cam dai drumul la gura(vb in cazul oamenilor timizi asa ca mine :D ) Altfel...NU ARE ROST :)
ps:va mai inteleg si daca va place gustul...dar FARA EXAGERARI :P
Indiferent ce cuvinte as folosi raman aceiasi MTZ
MTZ

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Thu Sep 01, 2005 6:22 pm

MTZ wrote:De fapt alcoolul nu e motiv de laude sau de veselie.Daca vrei sa te simti bine atunci poti sa o faci si cu alcool si fara.

fara a fi lauda eu sunt un exemplu de om care se distreaza si te distreaza si fara o picatura de alcool.

eu daca am chef de distractie pot bea si doar apa plata. si va asigur ca ma distrez de 10.000 de ori mai mult ca unul care se distreaza cu alcool.

la mine o bere e muuuuuuuult (cine ma cunoaste stie)
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby creppin'on you on Sun Sep 04, 2005 12:04 am

Snappy wrote:eu daca am chef de distractie pot bea si doar apa plata. si va asigur ca ma distrez de 10.000 de ori mai mult ca unul care se distreaza cu alcool

nu poti spune ca te distrezi mai mult decat cineva care a baut... pt ca nu poti deternima printr-un calcul ca tu te-ai distrat mai mult decat altcineva... fiecare are felul lui de a se distra... eu recunosc ca ma distrez mai bine atunci cand am si cateva beri langa mine...
De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby Snappy on Sun Sep 04, 2005 10:22 am

asa o fi, insa eu GARANTEZ ca nu m-as distra mai bine daca as fi beat. nu am incercat-o niciodata si nici nu ma tenteaza sa o incerc
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

PreviousNext

Return to Anomalii si dependente