If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Adam + Eva = o lume intreaga

Existenta lui Dumnezeu, sectele, crearea Pamantului si a vietuitoarelor si tot ceea ce implica religia

Postby uby_4u on Tue Jan 23, 2007 10:57 pm

intrebarea e.. cum a facut Cain copii??? sau mai bine zis.. cu cine?? :don't-know:

'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby amanda on Tue Jan 23, 2007 11:00 pm

Tocmai am zis ca e vorba despre istoria unui singur neam! Cum mai sunt si alte neamuri... mai sunt si alti oameni. Contrazice Biblia dar e singura varianta credibila, daca in mod cert Cain nu a facut copii cu sora-sa.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby milisss2 on Tue Jan 23, 2007 11:26 pm

ok! ..mitul creatiei apare in toate religiile ... si intr-o oarecare masura e asemanator (explicatia ar fi ca biblia e o compilatie dintre mai multe religii, cu aspect putin schimbat, fiind si una dintre cele mai noi aparute).

Astfel, la Egipteni se vorbea de o mare

milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby ^Angel^ on Wed Jan 24, 2007 12:28 am

din cate stiu eu adam si eva au avut copii pana s-au saturat iar copii lor au avut copii la randul lor pana s-au saturat si tot asa...la vremea aia,oamenii au trait foarte mult...s-a ajuns pana pe 800 si ceva,nu mai stiu exact.oricum...un lucru stiu,adam si eva nu au avut doar 2 copii,pe cain si abel si am impresia ca scrie pe undeva chestia asta si sper sa nu am impresia gresita.oricum,biblia actuala nu seamana absolut deloc cu prima editie deoarece regii timpurilor si insasi biserica,au mai scos ce nu le-a convenit pt a putea manipula prostimea.
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Sweet Insanity on Wed Jan 24, 2007 5:49 pm

^ Si eu stiu ca scria ca au avut multi copii... ceva peste o suta... iar din cate tin minte chiar in Biblie la momentul in care Cain fugea de mania Domnului se facea referire la sotia lui ca fiica a parintilor sai.

milisss2 wrote:so ... pana la urma e o minciuna biblia sau nu e ? ... avand in vedere ca originalu e diferit!

Sa zicem ca e o carte in care s-au strecurat cateva neadevaruri si confuzii pe fondul adaugarii unor minciuni si idei personale. (elegant spus)

Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby milisss2 on Wed Jan 24, 2007 8:55 pm

...totusi am o senzatie ca Vaticanul cunoaste ceva mai mult decat spun ei ca stiu in legatura cu asta, dar isi tin gura pentru ca altfel isi pierd credibilitatea, si odata cu ea si miile de "suporteri"
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby p3g@s on Sun Jul 29, 2007 1:52 pm

Ganditi-va ca Biblia a fost tradusa si rastradusa, iar variantele actuale sunt traduceri de sute de ani. Oricine putea face greseli de traducere pe parcurs, confuzii si chiar sa elimine si sa adauge de la el. Oricat s-ar spune ca Biblia este scrisa sub suflul divin, a trecut prin prea multe maine de oameni ca sa ramana strict ce s-a intentionat sa fie.

Sunt sceptic... cum adica... traduc cea mai importanta scriere a omenirii..sau ceva de genu :P ... si gresesc si eu..si cel dinaintea mea...si asa mai departe...si nimeni nu verifica... a... cam necredibil sau foarte prost gest... :s111:
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Previous

Return to Religie