If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Sub acelasi acoperis cu parintii... si dupa casatorie?

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

Postby ncg_15 on Mon Jan 22, 2007 9:01 pm

o mana calda pt milisss2.....nici necasatorita nu traiesc cu ei :lalala:

nui place cum ma pieptan ..sau nu mai stiu ce ...sa aiba pretentii si unde pun piciorul cind il sarut?...
nuuuuuu .......... cred mai bine necasatorita :-/

memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby Sweet Insanity on Mon Jan 22, 2007 10:50 pm

Nu e o idee 'atractiva'. Dispare intr-o oarecare masura libertatea cuplului, apare incomoditatea... daca exista o fisura mica se transforma in ditamai crapatura. Totusi e greu, dar nu imposibil.
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby amanda on Fri Feb 23, 2007 8:24 pm

Nu mi se pare tentant sa stai cu parintii dupa nunta. Sigur te impiedici de ei si ei de tine, chiar daca va intelegeti bine in general. E o solutie de compromis dar mi se pare unul cam mare si nu l-as face. Daca eu am toane, el are toane, mama mea sau a lui la fel si tatal meu sau al lui are si el... ce iese in casa aia? E incomod si pentru tinerii casatoriti si pentru parinti.

Nu vad de ce atata graba la nunta daca nu ai cu ce sa traiesti.

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby khaos1ft on Fri Feb 23, 2007 10:01 pm

legat de "bunastarea" mirilor inainte de casatorie, mi se pare de rahat dorinta de realizare a oamenilor din societatea de azi...

adica de ce naiba sa fac o facultate, un master, sa am un job bine platit (muncesc de la 8 la 8), o casa, o masina si apoi zic ca gata sunt realizat... ma uit in oglinda si vad un fraier care are 35 de ani neinsurat

daca vrei sa te ajungi, nu e mai usor in 2? eu zic ca e... dar asta daca avem ceva in cap, ca tre sa stii ce faci, nu te arunci aiurea ca un somer veritabil sa te casatoresti cu alt somer cu facultate...

eu sunt pentru iubire :D
NU VA MAI PLICTISITI ATAT ACASA!!!

"As vrea sa ma mai nasc o data... si sa am parinti bogati, care sa nu ma educe, sa ajung un fotbalist drogat inconjurat de c*urve si sa mor la 50 de ani!"
khaos1ft

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby just me on Fri Feb 23, 2007 10:35 pm

inainte sa faci pasul e cel mai bine sa te gandesti inainte,.... am unde sa stau? m-as descurca sa imi iau o casa?
pt ca statul cu parintii nu face bine, oricat ziceti voi ca ajuta, dar nu e asa. pt ca in general mamicile au de comentat, fie ca e mamica lui sau a ei, depinde de caz, si atunci apar discutii si nu e bine....
parerea mea e ca cel mai bine dupa e sa stea singuri, pt asa se confrunta ei cu problemele lor, nicidecum ei si parintii unui dintre ei cu problemele lor...
mie imi e mai simplu sa vorbesc, eu nu mai stau cu ai mei in aceeasi casa de multa vreme.....................

I'm a bitch, I'm a lover/I'm a child, I'm a mother/I'm a sinner, I'm a saint/I do not feel ashamed/I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between/You know you wouldn't want it any other way.......
just me

Descurcaret
Descurcaret

Re: Sub acelasi acoperis cu parintii... si dupa casatorie?

Postby martha on Fri Aug 08, 2008 3:14 pm

nu, asta nu s face!!
Din fericire nici nu va fi nevoie, dar nu stiu ce as fi facut daca nu era alta solutie....chiar nu stiu!!

Probabil amanam casatoria, statul impreuna, etc!
"Cel mai frumos lucru este universul./ Cel mai mare e spatiul,caci el le cuprinde pe toate. /Cel mai iute e spiritul,caci el alearga pretutindeni. /Cel mai intelept este timpul, caci el descopera toate."
martha

Chat-uitor
Chat-uitor

Previous

Return to Alte discutii despre sentimente