If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

La bine si la greu

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

La bine si la greu

Postby Kelso on Mon Jan 22, 2007 12:55 pm

E promisiunea pe care o faci celui cu care vei imparti aproape totul, pentru totdeauna. Desigur,

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby rox on Mon Jan 22, 2007 4:25 pm

:-??

---[ ashes = "te rog pe viitor evita scrierea de mesaje compuse doar dintr-un smile - multumesc anticipat" ]---
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby emmy20 on Mon Jan 22, 2007 6:14 pm

atunci cand te casatoresti esti constient sau ar trebui sa fii ca persoana pe care ai ales-o sa iti fie sot /sotie nu o/il iei pt o luna .doua ...sau 2-3 ani( cum e mai nou :D )ci pt tot restul vietii ..atat cat va fi ...si asta inseamna atat momente bune cat si momente mai grele care sunt inevitabile ,deci atat la bine cat si la greu .....
hmmm ... acum depinde insa si de "greu"... daca unul din soti ,trage "trasura "inapoi si anume distruge familia ( bate sotie .bate copii ...etc ).... nu stiu cum vor ajunge la un capat impreuna si e mai bine sa se desparta ..sunt multe de zis dar ma opresc

C'est dire : "Je t'aime!" . Pourquoi faut-il attendre après la mort de quelqu'un pour lui dire qu'on l'aimait ? ....
emmy20

Pasional
Pasional

Postby Snappy on Mon Jan 22, 2007 9:54 pm

nu o sa vorbesc in cazul unei casatorii, ci in general - in cazul oricarei relatii

e normal sa fii alaturi de persoana draga si la bine si la rau pentru ca degeaba ii esti alaturi la bine daca nu ii esti aproape in momentele grele. cand iti e bine toti iti sunt aproape, dar adevaratele sentimente se arata atunci cand totul pare a se darama in jur...

... si asta nu e valabil doar in iubire ;)
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby Sweet Insanity on Mon Jan 22, 2007 10:54 pm

Odata ce ai o legatura (de orice fel) cu o persoana iti asumi faptul ca veti avea multe de impartit, din cele mai diverse; daca nu inseamna ca pentru tine acea legatura e zero barat. In momentele grele demonstrezi cat tii la o persoana si cine esti cu adevarat.

Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby Cherry on Tue Jan 23, 2007 1:03 am

Oi fi eu mai ciudata sau nu stiu dar...ma simt de o mie de ori mai bine atunci cand sunt alaturi de cineva in momentele lui grele decat in momentele bune. Adica prefer sa fiu langa cineva atunci cand chiar are nevoie de mine, ma simt mult mai bine si mai fericita :)
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby Biby on Wed Jan 24, 2007 2:26 pm

"La bine si la greu" ... dak chiar iubesti pers respectiva nu mai tii cont de nimik si fara sa iti dai seama ii esti alaturi si la bine si la rau.
Biby

Descurcaret
Descurcaret

Postby Cherry on Fri Mar 23, 2007 12:07 am

Nu mai spune nimeni nimic? Voi nu sunteti aproape de prieteni si la bine si la greu? :D
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby copilasu_l on Fri Mar 23, 2007 12:14 am

[ot]Cherry - e vorba intr-o relatie\casnicie nu prieteni :P[/ot]

Parerea mea: multi fugim cand e vorba de greu, ca e mascul sau femela nu mai conteaza. Toti vrem doar binele iar cand e vorba de rau ne dam la o parte pentru ca "nu esti ce voiam ...nu esti in stare...bla, bla".

Rar in zilele astea persoanele care sa-ti fie aproape cand iti este greu( si ma refer la iubit\a, sot\ie).

Eu unu nu mai cred in "la bine si la rau"...poate doar "la bine" :rosii:
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Return to Alte discutii despre sentimente