If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

haideti sa le comentam...

Discutii legate despre ceea ce se intampla zi de zi la noi si nu numai... Cu alte cuvinte haideti sa "disecam" politica si politicienii...

haideti sa le comentam...

Postby Alinutza_19 on Mon Jan 22, 2007 1:21 pm

ideea este simpla...voi pune cate o lege spre dezbatere....cand voi considera ca s-a epuizat acea lege voi adauga o alta lege
deci prima lege e din constitutie...fiind legea suprema a tarii...haideti sa ii comentam articolele:
azi am ales articolul 16 care este despre egalitatea in drepturi, iata si articolul :
Egalitatea în drepturi ARTICOLUL 16
(1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.
(2) Nimeni nu este mai presus de lege.

(3) Funcţiile şi demnităţile publice, civile sau militare, pot fi ocupate, în condiţiile legii, de persoanele care au cetăţenia română şi domiciliul în ţară. Statul român garantează egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi pentru ocuparea acestor funcţii şi demnităţi.

(4) În condiţiile aderării României la Uniunea Europeană, cetăţenii Uniunii care îndeplinesc cerinţele legii organice au dreptul de a alege şi de a fi aleşi în autorităţile administraţiei publice locale.

dati-va cu parerea ...si ce ar trebui schimbat...sau adaugat si ce ar trebui sa se faca in acest caz

Last edited by Alinutza_19 on Mon Jan 22, 2007 1:31 pm, edited 2 times in total.
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby changer on Mon Jan 22, 2007 1:28 pm

Alinuta_19 wrote:Nimeni nu este mai presus de lege.
:lol: esti sigura ca se aplik legea asta? :)) adik sa fim seriosi cate persoane sau mai bine zis zeci de persoane nu au scapar doar datorita faptului ca aveau functii mari?Cate persoane nu au scapat cu basma curata pentru ca au bani? :P Cate ilegalitati nu s-au facut de catre aceste persoane care au profitat de functiile inalte pe care le-au avut? ;).So pana nu se scapa total de politisti si judecatori si avocati si...etc care accepta mita ,bani in plus...etc pentru a-i scapa pe ei de mizerile pe care vor sa le faca sau care le-au facut nu avem nici o sansa in a afirma legea de mai sus pentru ca nu isi are rostul ;)
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Re: haideti sa le comentam...

Postby ashes on Mon Jan 22, 2007 1:41 pm

Alinutza_19 wrote:Egalitatea în drepturi ARTICOLUL 16
(1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.

da, probabil asa e. cred ca sunt egali cei care au dat aceeasi spaga. cam aiurea situatie, sa te decizi pe care il ajuti, in conditiile acelorasi bani.

Alinutza_19 wrote:(2) Nimeni nu este mai presus de lege.

nu, decat majoritatea celor cu bani si relatii :)

Alinutza_19 wrote:(3) Funcţiile şi demnităţile publice, civile sau militare, pot fi ocupate, în condiţiile legii, de persoanele care au cetăţenia română şi domiciliul în ţară. Statul român garantează egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi pentru ocuparea acestor funcţii şi demnităţi.

d-aia cand te duci la un interviu, de ex, pt facut sondaje sau reclama, se vor in majoritatea femei si nu barbati.

Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby milisss2 on Mon Jan 22, 2007 3:46 pm

"Nimeni nu este mai presus de lege."

Banul nu e persoana deci nu se incadreaza la " nimeni"' ... trebuiau sa zica si "nimic" :s195:
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby rox on Mon Jan 22, 2007 4:20 pm

(2) Nimeni nu este mai presus de lege
asa-i asa-i
inafara de cei cu bani =))

de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

Postby jADI on Mon Jan 22, 2007 9:27 pm

[ot]rox, domnisoara... Totusi... Ai vreo idee, ceva, care ai vrea s-o impartasesti?[/ot]
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby rox on Mon Jan 22, 2007 10:02 pm

idei nu am ca nush ce s-ar putea face in acest "domeniu" doar mi-am dat cu parerea ...am zis doar ceea ce vad :P
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

Postby Alinutza_19 on Mon Jan 22, 2007 10:09 pm

[ot] cand am facut topicul ...ideea mea era urmatoarea: sa pun o lege si fiecare sa isi dea cu parerea...daca e corecta... de ce e corecta de ce nu.. ce solutii ar trbui luate etc..nu tre sa fii un expert ca sa iti dai cu parerea [/ot]
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

Return to Politica