If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Bataia - rezolva ea orice problema sau nu???

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

Re: Bataia - rezolva ea orice problema sau nu???

Postby NAPOLEON on Wed Oct 12, 2005 8:26 am

ice wrote: multa lume in zilele noastre se ghideaza dupa taria pumnului. Procedeaza  bine sau nu?

Intreb si eu la randul meu: creierul are vreun rol in aceasta ,,ghidare''?

Miscarea de lovire cu pumnul este comanda pe care creierul o analizeaza si o transmite muschilor bratului.
In sport este o procedura des utilizata si necesara pentru ca ar disparea acea ramura.
Viata de zi cu zi nu se ghideaza dupa aceste reguli, dar creierul este nevoit mai mult ca oricand sa-si faca datoria.

Parera mea

NAPOLEON

Descurcaret
Descurcaret

Postby Sweet Insanity on Sat Jan 06, 2007 6:15 pm

Dupa mine bataia nu rezolva nici o problema, c chiar cauzeaza probleme.
Comunicarea e cea mai buna metoda de rezolvare a conflictelor si arata ca cele doua parti au ceva in cap, nu se ghideaza dupa instincte.
Iar ca pedeapsa... bataia aduce mai multa razvratire din partea celui care a gresit. Sunt multe alte pedepse mai umane si care chiar au efect (dar trebuie folosite si cu cap si din timp).
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby copilasu_l on Sun Jan 07, 2007 9:11 pm

Ice wrote:multa lume in zilele noastre se ghideaza dupa taria pumnului. Procedeaza  bine sau nu?

Eu am observat ceva, mult mai bine se face inteles un pumn decat o vorba. Acum depinde si cu cine stai de vorba. Nu trebuie sa te ghidezi dupa cat de tare lovesti dar garantez eu ca esti mult mai bine inteles fata de un....hai sa spunem "incet". Unu care are mai mult de un neuron va sti sa poarte o discutie...cred :s172:

copilasu_l

membru special
membru special

Postby emmy20 on Sun Jan 07, 2007 10:35 pm

nu sunt de acord cu bataia...mie mi se face rau numai cat aud certuri ,vorbe urate,tipete ..daramite sa vad si bataie...... :s009:
violenta nu rezolva nimic,comunicarea e cea mai buna solutie dupa parerea mea....mai ales si in special in cazul oamenilor maturi..
sunt de acord ca atunci cand insa ai un copil micut sa-i mai aplici o palmutza din cand in cand atunci cand merita, pentru a sti de respect ...dar atat ,nu mai mult ......
intr-o lume civilizata acest cuvant nici nu ar trebui sa existe (ca si multe alte cuvinte ) 8->
C'est dire : "Je t'aime!" . Pourquoi faut-il attendre après la mort de quelqu'un pour lui dire qu'on l'aimait ? ....
emmy20

Pasional
Pasional

Postby Kelso on Mon Jan 22, 2007 2:54 pm

copilasu_l wrote:Eu am observat ceva, mult mai bine se face inteles un pumn decat o vorba.

Permite-mi sa te contrazic. Poate in cazul "batailor de cartier" rezolvi mai multe cu bataia dar in rest tind sa cred ca nu.

Cel putin eu prefer sa vorbeasca cu mine acel cineva, nu sa se apuce sa imi demonstreze ca stie sa dea cu pumnu. Asta e o tampenie si tine mai mult de orgoliu si cand spun asta ma refer la cei care considera ca bataia face legea.

Eu de fiecare data cand "mi-am furat-o" de la ai mei bineinteles....nu a avut nici un efect,mult mai multe s-ar fi putut rezolva prin vorbe decat prin lovituri.
De cele mai multe ori chiar se agrava situatia pentru ca dupa ce imi luam portia de pumni si mi se spunea sa fac un lucru eu faceam exact pe dos cu riscul sa iau iar bataie. Unori bataia inraieste iar eu sunt total impotriva atacurilor nonverbale.

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby hybrid on Fri Apr 13, 2007 12:38 pm

eu nu rezolv nik cu bataia pt ca stiu sa fac o pers sa isi doreasca sa fie batuta doar din vorbe ... in schimb mi-am luat bataie la viata mea si asta doar pt ca am creasta si piercuri
Image
hybrid

Invatacel
Invatacel

Postby copilasu_l on Sun Apr 15, 2007 8:49 am

Kelso wrote:Permite-mi sa te contrazic. Poate in cazul "batailor de cartier" rezolvi mai multe cu bataia dar in rest tind sa cred ca nu.

Iti dau voie sa ma contrazici :P Nu am spus niciodata ca bataia rezolva tot. "Batai de cartier"?! Cred ca subiectul te depaseste(oricum eu nu ma refeream la asta) si nu cred ca stii ce inseamna o "brigada"(30-40baieti) plecand sa faca "lege" cand pur si simplu unu din noi a fost insultat.
Daca tot vorbesti de "bataile de cartier" ai idee cam cum arata "bataile intre orase doar pentru ca "cineva s-a "trezit" putin ma smecher?!

Eu voiam sa "subliniez" doar ca ...uneori...se poate rezolva mult mai simplu prin bataie o problema simpla. :*
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby MindLord on Tue Oct 09, 2007 6:21 pm

ia uite ce filantrop m-am facut eu tocmai pt subiectul asta... :D ca sa aflam odata un raspuns la intreabarea asta am propus la topicul cu aberatul o treaba (experimentala bineinteles) si o recompensa... asa ca fuga acolo, si sa speram ca in curand avem si rezultate :D
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Re:

Postby khaos1ft on Wed Oct 10, 2007 4:54 pm

hybrid wrote:eu nu rezolv nik cu bataia pt ca stiu sa fac o pers sa isi doreasca sa fie batuta doar din vorbe ...

eu stiu sa fac pe oricine sa-si doreasca mai degraba o palma decat sa ma mai suporte facand morala!!! :D
NU VA MAI PLICTISITI ATAT ACASA!!!

"As vrea sa ma mai nasc o data... si sa am parinti bogati, care sa nu ma educe, sa ajung un fotbalist drogat inconjurat de c*urve si sa mor la 50 de ani!"
khaos1ft

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby changer on Wed Oct 24, 2007 6:36 pm

bataia rezolva eliberarea de furie , si chipurile relaxeaza :lol: .Bataia poate rezolva unele probleme dar NU toate .Mai ales daca ajungi sa crezi ca prin bataie ajungi sa rezolvi orice atunci THINK again ;) .Pentru acei baieti care dau in fete ce n-as da sa dea omu ala de o femeie sadik :hihihi: si sa il fugareasca cu catusele si biciul :lol: and in the same time screaming COME HERE BABY BOY :al-nabii: Let's PLAy :loool: .Iar baiatul vazand de ca femeia are ganduri serioase el sa :s139: . Nu este recomandata bataia in nici un context dar daca persoana de fata fiind copil nu intelege atunci ....taica nu intelegi de vorba buna sau pedeapsa oleaca de bataita nu strica , sa nu credeti acuma ca-s neom dar sunt si SPECIMENE de copchii care au fost alintati de mici si acum si-au luat lumea in cap.Cum v-ati simti voi ca printi cand vedeti ca ati crescut copilul cu tot ce a vrut si la 4 ani sa iti spuna ca esti proasta ? asta ca sa fie si mai penibil sa fie zisa in gura mare in public :))) .Nici asa nici asa , depinde de caracterul fiecaruia :D
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

PreviousNext

Return to Life is... Life