If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce-i faci daca flirteaza?

Pentru unii este o curiozitate mare... pentru altii raspunsul chiar nu conteaza...

Ce-i faci daca flirteaza?

Postby Kelso on Mon Jan 22, 2007 12:08 pm

Ce-si doreste cel mai mult o femeie? Un iubit atragator. Sa fie cum? Galant, bine imbracat, bine crescut si, daca se poate, sa arate bine. In asa fel incat sa intoarca toate celelalte femei capul dupa el pe strada?

Cat de departe rezistam ca el sa mearga cu flirtul?

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby One4You2Love on Mon Jan 22, 2007 2:03 pm

Mai fato mai .... m-ai innebunit la acest topic. Stai ca nu te inteleg. Prima oara zici ca o femeie isi doreste un barbat galant, atragator, elegant , sa intoarca celelalte femei capul dupa el, apoi intrebi cat timp poate rezista o femeie cu un astfel de barbat care flirteaza hmmm ... sau poate am inteles eu gresit ?
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby Kelso on Mon Jan 22, 2007 2:11 pm

Orice femeie isi doreste sa aiba un partener aratos,sa se mandreasca cu el,etc dar in momentul in care el fliteaza cu alte fete,devine geloasa. Si asta mi se pare firesc.....Intrebarea era cat rezista o femeie langa un barbat care flirteaza fara sa se ascunda de persoana iubita?

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby rox on Mon Jan 22, 2007 4:21 pm

ii dai 2 capace si ii trece :))
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

Postby emmy20 on Mon Jan 22, 2007 5:58 pm

hopaaa :D ...unchiul meu se incadreaza in acest tipar :D ...desi are 45 de ani arata ca la 30,este o persoana joviala ,vesela ,tot timpul pus pe glume si ii place sa flirteze ... insa pe sotia sa nu o deranjeaza chiar deloc ..pt ca el stie care este limita admisa ;)

pana unde as suporta ? nu stiu :don't-know: ...nu am fost pusa intr-o astfel de situatie :D ....mai bine sa flirteze de fata cu mine decat sa imi ascunda acest fapt .... si daca el ar fi de acest gen ,probabil ca as putea trece cu vederea ...atata timp cat sunt lucruri inofensive ;)

C'est dire : "Je t'aime!" . Pourquoi faut-il attendre après la mort de quelqu'un pour lui dire qu'on l'aimait ? ....
emmy20

Pasional
Pasional

Postby Alinutza_19 on Mon Jan 22, 2007 6:08 pm

atata timp cat stie care e limita pe mine nu ma deranjeaza..sunt o persoana putin geloasa , dar daca nu depaseste limita e ok...depaseste limita..va avea de-a face cu mine
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

Postby Snappy on Wed Jan 24, 2007 10:23 am

eU nu prea privesc cu ochi buni flirtul cu altele/altii cand ai un/o partener[a] alaturi.

alta e sa fii mai apropiat de oameni [prin natura ta], alta e sa flirtezi. dar sunt 2 chestii diferite.

eU de exemplu cu prietenele bune sunt foarte apropiat, dar asta nu inseamna ca flirtez cu ele. insa a fi apropiat cu o persoana abia cunoscuta, nu stiu, dar miE personal nu prea imi sta in caracter.

concluzionand - mi se pare cam aiurea sa fii cu partenerul/partenera la un party, sa zicem, si tu sa flirtezi cu altul/alta :| - da senzatia de... "stii?!? sunt cu tine, dar mai caut si altul/alta, poate dau de unul/una mai bun[a] :|"

Let's be serious... :-?
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby One4You2Love on Wed Jan 24, 2007 10:57 am

Ii rup capul si gata ..... poate sa flirteze dupa aceea cat vrea ea .... sa fie sanatoasa
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby Biby on Wed Jan 24, 2007 1:13 pm

Poate sa flirteze din partea mea... dar totul are o limita.Nu-s o pers foarte geloasa, dar dak a intrecut limita ... :accidentat: :lalala:
Biby

Descurcaret
Descurcaret

Postby Sweet Insanity on Wed Jan 24, 2007 5:32 pm

rox wrote:ii dai 2 capace

:lalala:

N-am sa-l leg la ochi sa nu se mai uite dupa altele, n-am sa-l tin inchis in casa sa nu mai intalneasca alte fete si sa vorbeasca cu ele, dar daca suntem intr-o relatie de ce-i trebuie sa flirteze cu altele? Daca nu e multumit La revedere! si gata; sa-si caute alta daca nu e interesat. Iar daca tot insista cu flirtatul asta si-ar putea sa primeasca o pereche de altceva.
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Next

Return to Ce e-n mintea fetelor ?