If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

"Ma calci pe nervi!"

Cel mai bine o stiu chiar ele, dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ramane de vazut asta, nu?...

"Ma calci pe nervi!"

Postby Kelso on Mon Jan 22, 2007 12:59 pm

Desigur, e minunat. E cel mai tandru si mai iubitor, cel mai dragutz si cu siguranta cel mai iubit dintre pamanteni. Iubit de tine, bineinteles. Dar nu-i asa ca uneori te enerveaza de-ti vine sa o iei la sanatoasa? Eh, nimeni nu-i perfect (nici chiar noi) si noi tinem la ei asa cum sunt. Insa asta nu inseamna ca nu putem sa le discutam micile defecte...

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Cherry on Tue Jan 23, 2007 4:33 am

Mi s-a intamplat sa fiu nervoasa din alte motive si incercand sa ma descarc, sa ma enervez din cauza lui mai tare... si ajungeam sa cred in final ca din cauza lui m-am enervat... Noroc ca dupa ce mai reflect imi dau seama imediat ca de fapt nu e vinovat cu nimic...
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby Biby on Thu Jan 25, 2007 12:17 pm

Mi s-a intamplat de mai multe ori sa ma scoata din sarite :rosii: , dar dupa ce m-am calmat mi-a parut rau k mi-am varsat nervii pe el...

Biby

Descurcaret
Descurcaret

Postby Cherry on Fri Mar 23, 2007 12:11 am

Mda, mi-am adus aminte ca de multe ori ma enervez din cale afara chiar si din cauza unor motive minore. Am ajuns sa cred ca sunt tampita de ma supar din orice fleac...
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby not_so_innocent on Mon Apr 09, 2007 11:09 pm

Ma enerveaza mai ales cand are expresii de genu "parerea ta","daca zici tu" si altele la fel. Oricum cu usurinta cu care ne suparam si ne varsam nervii pe ei cu aceeasi usurinta ne si impacam. ;))

Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Cherry on Tue Apr 10, 2007 1:46 pm

Si inca o completare... :))

Ma calca pe nervi in ultimul hal. Daca l-as avea in fata acum l-as calca in picioare fara sa tin cont. M-as sui cu picioarele pe el la propriu... Sunt plina de ura chiar de Sarbatori, si numai din cauza lui... Il detest :( Si cel mai rau imi pare ca m-a facut sa simt asta pentru el. Nu as fi vrut niciodata dar a tinut cu tot dinadinsul... Acum are ce si-a dorit: toata ura mea...
Image

Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby noco on Tue Apr 10, 2007 2:23 pm

pe mine daca nu reuseste sa ma-nerveze inseamna ca nu-l iubesc. :mrgreen: si indraznesc sa zic ca-i valabil pentru toata lumea.
Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby RuningAway on Wed May 02, 2007 11:26 am

Niciodata nu imi descarc nervii pe el, atunci cand sunt nervoasa....... Iar cand ma enerveaza...imi trece repede...
Image
"Lumea e plina de nefericiti ce vorbesc despre fericire"
RuningAway

Descurcaret
Descurcaret

Postby jADI on Wed May 02, 2007 11:30 am

[ot]
RuningAway wrote:Niciodata nu imi descarc nervii pe el, atunci cand sunt nervoasa.......

I will always and forezer...[/ot]

---[ ashes = "offtopicul se foloseste cu tag-ul special ;) - a se vedea regulamentul pentru mai multe detalii" ]---
jADI

Bebelush
Bebelush

Return to Cat de rele-s fetele ?