If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

iubirea la modul absolut

Hai sa vedem ce ziceti voi? Care este parerea voastra? Ce este pentru voi dragostea - iubirea?

Postby ^Angel^ on Sun Jan 21, 2007 11:21 pm

cred ca cea mai pura iubire e cea neimpartasita...

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby chronix on Tue Feb 06, 2007 9:37 pm

^Angel^ wrote:cred ca cea mai pura iubire e cea neimpartasita...

este inselator gandul asta sa stii. tocmai faptul ca ai certitudinea ca nu se va materializa nicicand te face sa o supraestimezi. nu este "cea mai pura". avem tendinta sa credem ca suferinta noastra este cea mai mare tragedie din istoria omenirii, dar cand te gandesti cate "victime" au simtit acelasi lucru, nu ti se mai pare atat de spectaculos
chronix

Bebelush
Bebelush

Postby alx on Tue Feb 06, 2007 11:24 pm

daca nu exista dragoste absoluta,nu ar exista nimic .
cine a iubit,stie ca nimic din lumea materiala sau...o intensa partida de sex nu se comapara cu un sarut pe frunte si dorinta inchegata in sufletul amandurora de a trai unul in celalalt , pe plan spiritual vorbind .
dragostea da aripi,involburare,pasiune,puteri nebanuite si nemasurate in psihic , fizic si spiritual.
dragostea...dincolo de ratiune...este intr-adevar spectaculos de tarit !
cat despre dragostea neimpartasita,intr-adevar este pura,dar nu se compara cu " a trai doi in unul ".si in final,aceasta moare,precum o floare neudata si uscata prematur;dragostea impartasita se metamorfozeaza,dar tot dragoste gasim "la radacini" .

paradoxal,nu vorbesc de modul ideal . daca omul de azi este indoctrinat de o dragoste superficiala,sau mai rau ,cazul "familia columbeanu" , este un rezultat al timpurilor incerte pe care le traim si devalorizarea adevaratelor valori.

sex,drugs n` axl rose
Image
alx

Descurcaret
Descurcaret

Postby Nina on Fri Feb 09, 2007 11:51 am

:s191: chronix!

Revenind la subiect..mi-a placut mult "Ultima noapte de dragoste...." si topicul e chiar interesant... Astfel, cred ca intr-adevar iubirile care nu se materializeaza in nici un fel, nici macar printr-un sarut sunt cele care pot fi iubiri absolute. O iubire care presupune si o relatie, deja introduce aspecte umane, care fac sa dispara aburii de eter...oamenii sunt vulnerabili, chiar foarte vulnerabili, si de-asta o iubire nu poate fi ca un vis frumos sau ca o esarfa de matase la nesfarsit!
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby vladu on Tue Jul 10, 2007 9:32 pm

deja iubesc... si cred ca intre mine si sufletul pereche suntem aproape de iubirea absoluta..... sper sa o descoperim intr-o zi..... 8->

a iubi e ceva minunat dar cand iubesti si esti iubit cu toata fiinta este de nedescris... :x :x :x :x :x

The greatest tragedy of life is not that men perish, but that they cease to love...
vladu

Descurcaret
Descurcaret

Postby amanda on Thu Jul 12, 2007 11:50 am

Aoleu! Cum e cu iubirea asta absoluta? Ori te iubesc, ori nu! Cuvantul absolut nu cred ca are ce cauta pe langa alt cuvant in afara de Dumnezeu. Eu chiar nu mai inteleg ce descrieti voi prin absolut!
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

......iarta-ma

Postby moon k-os on Fri Jul 13, 2007 8:06 pm

sper ca avatarul sa ii zica totul 8-|
"Life is not about the amount of breaths you take, but about the moments that take your breath away"
"cand vine vorba de fericire tin post...fara voia mea"
"..in curand vei vedea viata cu alti ochi..."
moon k-os

Descurcaret
Descurcaret

Re: iubirea la modul absolut

Postby NightCrawler on Sat Jan 05, 2008 10:07 pm

HHHHHMMMMMMMMMM, Iubirea la modul absolut, mai in opinia mea iubriea la modul absolut e iubirea in care chiar nu mai conteaza altceva decat persoana respectiva :blush: :inger:
You can fly if you believe in yourself, da ajuta si niste red-bull ;)
NightCrawler

Invatacel
Invatacel

Postby Micha on Fri Feb 22, 2008 12:26 am

am impresia ca in momentul in care nu mai conteaza nimic altceva decat cel de langa tine, devine putin obsesie.. Ma sperie chestia asta pt ca poate f usor sa apara dependenta totala fata de celalalt, sa fii incapabil sa traiesti daca nu e langa tine sau sa faci ceva doar pt tine, ceva ce te-ar face fericit. Intotdeauna cel de alaturi va fi pus pe primul plan... mie asta nu mi se pare fericire, m-as simti ca o sclava pt ca tot ce as face ar fi pt el, sa-i fie lui bine, sa fie el fericit, sa zambeasca el. Dar cu mine cum ramane? Iubirea la modul absolut pe mine ma face sa ma gandesc la sinucidere, pe bune. Nu ma refer ca m-as sinucide eu ci ca o astfel de iubire te poate impinge f usor la lucruri nebunesti atunci cand nu e impartasita sau cand nu te mai face fericita pe deplin, apare paranoia, nesiguranta ca poate il vei pierde.
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby Keira on Thu Mar 06, 2008 2:08 pm

Iubirea NU EXISTA daca nu e la modul absolut. Asta pentru ca e cel mai profund sentiment, iar despre un sentiment profund si ADEVARAT nu poti vorbi decat la modul absolut. Nu exista jumatati de masura in iubire. Ori e, ori nu e. Nu exista il iubesc pe jumatate, sau il iubesc putin. Daca cineva spune asa, inseamna ca NU IUBESTE.

Cat despre "murdaritul ei" iarasi nu exista asa ceva. Nu trebuie sa confundam iubirea adevarata cu iubirea ideeii de a iubi, incercarea de a iubi sau iubirea falsa. Cand iubesti (repet CU ADEVARAT) nu ai cum sa "murdaresti sentimentul". (cum zicea cineva mai sus)
Daca te-ai referit la inselat, violenta verbala si fizica., atunci nu ai vorbit despre iubire.
Trebuie sa invatam ca iubirea, atunci cand exista, e absoluta si curata (chiar daca nu e impartasita)

Micha, oamenii sunt DEPENDENTI de oameni, sunt DEPENDENTI de iubire, de suferinta, de fericire, de natura, de lucruri frumoase sau nu. Nu exista om care sa nu fie dependent de ceva. Iar atunci cand iubesti devii dependent de cel de langa tine pentru ca iti ofera ce tie iti lipseste si te mai si completeaza . Nu cred in aceea idee, acea conceptie in care persoana iubita sa reprezinte totul si tu sa devii inferioara (adica sa te gandesti intai la ea si dupa aceea la tine). Daca te desparti de cel/cea iubit(a) sa fii fericit(a) cand il(o) vezi cu altcineva pentru ca si-a gasit "fericirea". E o prostie. E imposibil sa nu te gandesti cat de bine ar fi daca s-ar intoarce la tine, daca te-ar iubi pe tine si nu pe cealalta (celalalt). Iubirea e egoista, oricat am vrea noi sa credem ca nu e. (daca nu ar fi egoista, nu am avea nimic impotriva bigamiei sau inselatului). Una e sa te resemnezi, si sa accepti faptul ca nu mai sunteti impreuna si alta e sa minti pe cei din jur si pe tine ca te bucuri ca e cu altcineva (pentru ca fericirea lui/ei conteaza). Asa ceva exista numai in basme si filme.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -

PreviousNext

Return to Ce-i iubirea ?!?