If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

ce ar trebui sa faca?

Te iubeste - Nu te iubeste - Te iubeste - Nu te iubeste<br />Exista gesturi care sa exprime "te plac", "te iubesc", si alte astfel de declaratii? Haideti sa aflam impreuna

ce ar trebui sa faca?

Postby not_so_innocent on Sat Jan 20, 2007 2:58 pm

adu-mi flori fara sa fie o ocazie speciala
spune mi ca ma iubesti doar atunci cand esti pregatit
nu ma face sa sufar,
iubeste-ma
atinge-ma
saruta-ma
...........

spune ce-ti doresti de la cel iubit, ce ai vrea ca el sa faca si ce ar trebui sa faci u?
ce ti-a cerut sa faci si nu ai putut?

Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby One4You2Love on Sat Jan 20, 2007 4:59 pm

sa ma schimb 100% ... in ceea ce-si dorea ea. Dar eu am o origine ... ma pot schimba ... insa nu 100% ... nu's papusha voodoo
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Re: ce ar trebui sa faca?

Postby copilasu_l on Sat Jan 20, 2007 7:47 pm

not_so_innocent wrote:spune ce-ti doresti de la cel iubit, ce ai vrea ca el sa faca si ce ar trebui sa faci u?
ce ti-a cerut sa faci si nu ai putut?

Este o intrebare prea grea, cu multe raspunsuri, cu multe variante si sunt sigur ca voi uita o parte din ele.

Imi doresc sa fie "EA", sa nu fie prefacuta, sa stie ce este ala sentiment de iubire, sa nu insele, sa stie sa vorbeasca atunci cand ceva o doare...si nu sa trag eu de ea ca sa-mi spuna, sa-mi fie prietena, sa-mi fie iubita\sotie, sa-mi fie amanta, sa stie CUM sa-mi dea un sfat, sa fie langa mine atunci cand(daca va fi cazul) imi este greu(desi mai rar Lei care sa accepte sfaturi :P ).

Nu-mi doresc femeia perfecta, nu vreau un top-model langa mine...dar vreau un OM

Ce n-am reusit sa fac? Intr-o fosta relatie mi-a cerut sa ma schimb... sa-mi schimb felul meu de a fi(mai de la tara), sa fiu mai..."domnisoara" cand eu stiam ca asa ceva nu ma "prinde" si as fi devenit un prefacut ceea ce nu am sa pot fi niciodata.
Ce mi-au mai cerut? :-? aaaaa, sa fiu de acord cu "socri" in orice situatie, sa tac si sa spun "ai dreptate" doar pentru ca...erau parintii lor. Iar un fapt neacceptabil pentru mine

Poate voi reveni pe masura ce-mi aduc aminte :don't-know:

95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby Biby on Sat Jan 20, 2007 9:02 pm

Se spune ca atunci cand iubesti faci orice pentru persoana iubita! Ti-ai da si viata! E adevarat. Numai sa ai vointa si curaj! Sa ai vointa sa te schimbi pentru persoana iubita si sa ai curaj sa ii poti spune ce iti doresti sau ce nu poti schimba la tine!
Biby

Descurcaret
Descurcaret

Postby uby_4u on Sat Jan 20, 2007 9:24 pm

ce ar trebui sa faca??? simplu. sa fie eL insusi :x

'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby Snappy on Sun Jan 21, 2007 1:07 am

nu ii poti da iubitei/iubitului o lista cu "things to do"

daca nu face ceea ce simte degeaba face. te-ar incalzi oare cu ceva sa iti dea zi de zi beep la ora X doar ca sa iti faca pe plac, chiar daca el la un moment dat ar ajunge sa deteste asta? sau daca ei/lui nu i-ar face placere sa faca chestia respectiva?!?

iubita/iubitul trebuie sa faca ceea ce simta. trebuie sa inteleaga ce vrea cea/cel de langa, nu sa ii ceara o lista cu "ce vrei sa fac?".

mai revin cu detalii alta data eventual ca acum e deja 12 si sunt prea obosit pentru a mai gandi :D
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby khaos1ft on Sun Jan 21, 2007 1:31 am

@Snappy, sunt foarte de acord...

Inchipuie-ti: "Vreau sa imi aduci si tu flori...!" ..... Dupa <cererea > asta mai iti mai arde sa-i dai flori? ar fi ultimul lucru pe care l-as face, chiar daca cu o secunda inainte chiar ma gandeam cum sa fac sa trecem pe langa o florarie.

---[ ashes = "cand citezi ultimul mesaj in totalitate incearca sa eviti citarea sa punand @ insotit de numele autorului. exemplu: @ashes, evitand astfel scrierea in intregime a mesajului sau " ]---
NU VA MAI PLICTISITI ATAT ACASA!!!

"As vrea sa ma mai nasc o data... si sa am parinti bogati, care sa nu ma educe, sa ajung un fotbalist drogat inconjurat de c*urve si sa mor la 50 de ani!"
khaos1ft

Chat-uitor
Chat-uitor

baiat / fata ?: baiat

Postby Hazard on Sun Jan 21, 2007 11:52 am

nu ii poti da o lista, dar poti bate apropouri daca lucrurile chiar sunt importante pt tine si nu i le poti spune direct :) Dar nu astepta ca ea sa iti spuna ce asteapta de la tine, incearca sa iti dai seama din gesturile ei, din ceea ce nu spune dar stii ca e in mintea ei, dintr-un cuvant scapat fara sa isi dea seama, fa tu primul lucrurile care nu iti cer sacrificii prea mari... macar stii ca vei obtine un zambet superb din partea ei si ca va aprecia... arata ca iti pasa si esti atent la semnalele alea pe care ti le da, si e imposibil din 10 chestii sa nu ii poti indeplini 3 macar. Fetele vor sa vada sensibilitate, vor sa vada ca si baietii pot fi draguti si atenti si se gandesc la dorintele lor fara a fi nevoite sa le-o ceara direct. Si daca nu e prea absurda in general, fii sigur ca nu iti va cere lucruri imposibile
am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby Kelso on Mon Jan 22, 2007 11:29 am

Nu am nevoie de lucruri materiale,nu am pretentii de genul " o data pe luna adu-mi flori"! Chestiile astea mi se par cretine, daca el vrea sa imi daruiasca ceva o face pentru ca o simte el, nu pentru ca ii cer eu asta.

Am nevoie de:

- intelegere din partea lui
- respect
- loialitate
- dragoste si fapte in iubire

Vreau sa fie el insusi, sa nu se ascunda de mine,sa imi spuna cand il doare ceva,sa nu imi intoarca spatele cand am nevoie de ajutorul lui,sa nu se supere din orice ca si cand ar fi un :bebelush: , sa fie cat mai natural...
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Return to Fapte si Gesturi In Iubire