If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Fleacuri in relatia de cuplu

Zi-ne aici ce iti place la prietenul tau, la cel pe care il iubesti sau ce ti-ai dori sa faca el pentru tine - ce gesturi, ce vorbe...

Fleacuri in relatia de cuplu

Postby Kelso on Mon Jan 15, 2007 12:35 pm

O poezie scrisa spontan, la cina, pe un servetel, zambetul larg cu care iti ofera florile preferate fara vreo ocazie speciala?Doar asa? Ultima bucatica de ciocolata pe care ti-o cedeaza, de fiecare data, tie, masajul regesc cu care iti rasfata seara talpile obosite?
Acestea sunt doar cateva dintre lucrurile care iti insenineaza viata, care te fac sa te simti iubita, rasfatata, ocrotita alaturi de el, indiferent de cat timp formati un cuplu, de ?Seriozitatea cu care priviti un viitor impreuna, de eventualele diferente de varsta, de pasiuni, conturi in banca, copii si/sau divorturi la activ si alte detalii prea putin semnificative.

Astfel de fleacuri care fac relatia mai frumoasa si mai trainica sunt multe si fiecare cuplu se poate lauda cu propria colectie? Iata cateva dintre ele:

- tonul poznas cu care iti aminteste iubirea lui (?Ti-am spus cat te iubesc?) in fiecare zi, dimineata si seara;
- sarutul prelung cu care te trezeste dimineata;
- cumpara ciocolata care iti place tie, in locul preferatei lui;
- te rasfata, din cand in cand, cu mici surprize: un buchet cu flori, o pizza, o inghetata;
- nu uita niciodata data nasterii tale, ziua onomastica, ziua in care v-ati cunoscut, cand si unde ati avut prima intalnire oficiala? Si, bonus, ziua mamei tale;
-iti spune ce frumoasa esti!? Cu atata convingere, chiar daca parul nu-ti sta nicicum, te-ai ingrasat 3 kg, esti nepensata sau ti-a iesit ditamai cosul pe frunte.

Si reversul medaliei ar fi:

- Replicile gratuite si taioase spuse la nervi care nu fac decat sa tensioneze o relatie si sa produca uneori rupturi ireparabile. Situatiile ce produc asemenea reactii sunt de cele mai multe ori minore si nesemnificative, chiar le-as clasifica drept "zgomote" intr-un concert, iar lipsa controlului poate avea repercusiuni grave asupra relatiei. Problema este ca reactiile necontrolate nici macar nu elibereaza de stres, ci chiar il amplifica si ingreuneaza comunicarea;
- Lipsa intelegerii nevoilor partenerului (datorat monologului sau egoismului);
- Lipsa unei vieti active (iesiri in oras - petreceri, parc, discoteci etc);
- Implicarea mult prea activa in viata profesionala si trecerea relatiei pe planul doi, uitand ca fiecare are rolul sau si nu trebuie sa depinda una de cealalta;
- Lipsa comunicarii cu prietenii sau cunostintele partenerului.

Ce "fleacuri" fac barbatii din viata voastra pe care ii iubiti?
Si ce "nimicuri" va pot sau v-au distrus relatia???

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby One4You2Love on Mon Jan 15, 2007 1:45 pm

[ot]interesant topic si astept sa vad ce au fetele de zis[/ot]

---[ ashes = "offtopicul se foloseste cu tag-ul special ;) - a se vedea regulamentul pentru mai multe detalii" ]---
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby copilasu_l on Wed Jan 17, 2007 9:10 am

[ot]Se pare ca fetele de pe forum sunt mai secretoase sau nu au iubiti :s099: [/ot]

95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby Nina on Wed Jan 17, 2007 6:38 pm

M-a facut sa zambesc acest topic, in special primul mesaj, pentru ca mi-a reamintit ce om deosebit am alaturi de mine, intrucat face aproape toate chestiile scumpe descrise mai sus...
Fleacri? Nu le-as numi fleacuri, pentru ca daca nu ne-am alinta si nu ne-am arata iubirea cu acesate ici gesturi, probabil relatia noastra s-ar rezuma la o prietenie si atat...
Baieti, luati si invatzati, astea sunt lucrurile care ne fac sa zambim sincer! ;)
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby vera on Wed Jan 17, 2007 6:58 pm

pai depinde, unii dintre ei au facut fleacuri care m-au facut sa-i pretuiesc mai tare... altii nimicuri care... sa zic ca nu mi-au picat bine...

incep cu fleacurile...

- la un anume adoram ca mereu cand ma trezeam gaseam un mesaj de la el sau macar un oarecare semn de viata (eu avand ore de la 7 pe la 12 dormeam deja, el cu ore dup-amiaza se culca la 3 sau 4 si mereu inainte is amintea sa-mi scrie ceva... era un sentiment placut... zambeam toata ziua)
- la acelasi anume adoram ca uneori dim se trezea odata cu mine (adica pe la 6, desi nu avea nimic de facut), vorbeam un pic la telefon atat cat sa-mi incep bine ziua... cred ca el facea cele mai multe fleacuri: imi cara rucsacul, imi deschidea mereu usa oriunde intram, nu accepta sub nici o forma sa platesc (si ne-am certat de multe ori pe asta, ca eu is genu' pay dutch dar pe el nu l-am convins niciodata...)
- alte fleacuri erau exact chestiile alea mici pe care vrei sa le auzi la momentul potrivit... cat de bine arati azi (chiar daca nu esti nici pe departe in cea mai buna zi...) sau cat de fain mirosi...

la capitolul nimicuri well...

- is tot felul de chestii... atitudini reci pe care eu le-am interpretat imedeiat si niciodata nu m-am inselat, comoditatea aia care pe mine ma enerveaza...lipsa de spontaneitate (din pacate, sau din fericire ma plictisesc teribil de repede), anumite replici care mie nu-mi picau bine, contrazicerea doar de dragul de a-mi arata ca are mereu dreptate (imi plac tipii cu personalitate, dar asta nu inseamna ca intre noi trebuie sa fie o continua competitie)

'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

Postby Kelso on Thu Jan 18, 2007 10:43 am

Daca tot eu am facut topicul, macar sa si raspund :D

Well, "fleacuri",metaforic vorbind au fost si vor mai fi destule,sper :)

* cand ma trezesc dimineata si ma intreaba daca vreau sa beau cafea cu toate ca stie ca nu beau
* cand vede ca stau in pat si Mark se gudura pe langa mine si ii spune sa vina langa mine sa il mai alint putin
* cand ii spun ca imi e sete dar mi-e lene sa ma dau jos din pat si imi aduce un pahar cu suc sau apa :D
* cand ii spun ca imi e pofta de crema de zahar ars si o roaga pe maica-sa sa imi faca :s118:
* cand gasesc cate un mesaj de "buna-dimineata" pe telefon
* cand sze duce pana la magazinul din colt sa cumpere tigari si imi trimite mesaj sa imi spuna ca ma iubeste
* cand ma "obliga" sa mananc chiar daca mie nu imi e foame
* cand imi aduce medicamente cand stie ca imi e rau
* cand ma inveleste noaptea cu toate ca mie mereu mi se face cald si cel dezvelit e el :))
* cand ma strange in brate si imi spune ca ma iubeste

Cred ca ar mai fi destule dar nu imi mai amintesc acum....
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Micha on Fri Jan 19, 2007 12:28 pm

am asteptat "fleacurile" astea dar nu au venit niciodata. Raspunsul era mereu "stii ca nu sunt genul", "nu te astepta si de la mine de la asa ceva"... trebuia doar sa ghicesc ce era in sufletul lui, ce simtea, asta astepta de la mine... dar nu ghiceam mereu, nu simteam mereu cat de importanta eram pt el, nu ma simteam mereu aproape de inima lui... si cat de mult doream "fleacurile" alea de atentii, de mici gesturi care sa imi arate o parte din sufletul lui, din iubirea lui pt mine. Vroiam doar o confirmare, atat...
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Return to Ce iti place la un baiat ?