If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cu cat stii mai mult suferi mai mult?

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

Cu cat stii mai mult suferi mai mult?

Postby Kelso on Mon Jan 15, 2007 12:45 pm

Suferim mai mult pt ca exista multe adevaruri dureroase? Pentru ca suntem neputinciosi in fata unor evidentze suparatoare? Sau? ..E de preferat sa nu stii foarte mult(e)? Cum vedeti voi lucrurile astea? E bine sa stii totul despre partener chiar daca anumite lucruri te-ar deranja sau e mai bine sa nu incercam sa aflam prea multe?

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby One4You2Love on Mon Jan 15, 2007 1:48 pm

Hmmm ... da, iarasi un topic interesant.
Ce faci cand placi pe cineva cu adevarat iar tu te consideri nedemn de iubirea acelei persoane?
Ascunzi anumite defecte ale tale, anumite vechi pacate si altele de genul ... insa la un moment dat .... tot ies la iveala si atunci intervine cearta, neincredere, despartirea.
Cel mai corect este sa ii arati exact persoana care esti chiar daca exista riscul ca ea sa-ti intoarca spatele ...
Eu vb din experienta.
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby copilasu_l on Wed Jan 17, 2007 9:07 am

Oricat ar fi de dureros, vreau sa stiu tot despre partenera mea. Nu mi-ar place sa fiu cu pe strada si sa aud cine stie ce comentarii la adresa ei despre trecutul ei "glorios".

Eu oricum spun tot despre mine, asta in cazul in care vrea sa stie, asa ca mi se pare corect sa stiu si eu tot despre ea. Nu mi-e rusine cu mine asa ca nu ascund nimic

Nu-mi place faza cand ea imi spune: "Stii, acum suntem impreuna si trecutul meu nu te intereseaza \ a fost". Asta dupa mine suna ca ascunde ceva si atunci incep sa fac "sapaturi", sa ma interesez cine, ce, cum.

Oricum, daca ascunzi ceva, mai devreme sau mai tarziu se va afla si atunci ce faci? Ai mari sanse sa o\il pierzi pentru ca ti-a fost rusine\frica de trecutul tau sau daca nu o\il pierzi sigur nu te va mai primi cu aceeasi ochi si increderea in partener dispare :rosii:

95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby Sweet Insanity on Wed Jan 17, 2007 4:13 pm

Cand toate acele adevaruri dureroase sunt ascunse poate esti mai fericit; poti foarte fericit traind o minciuna, dar si fericirea asta e doar o amagire.
Prefer adevarul chiar daca aduce suferinta; urasc sa fiu mintita; mai degraba iert un om care imi spune totul direct in fata decat pe acela care ma minte in fata. Poti trece peste anumite defecte, poti ierta anumite greseli, poti sa nu te lasi influentat de anumite aspecte ale trecutului celuilalt, iar acele adevaruri in timp n-o sa-ti mai provoace suferinta. Daca nu stii cine este cu adevarat o persoana, nu iubesti acea persoana, ci o imagine falsa a ei, te amagesti fara sa vrei.
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby Kelso on Mon Jan 22, 2007 2:42 pm

Eu vreau sa stiu totul despre el si cred ca majoritatea lucrurilor le cunosc :D dar chiar daca anumite lucruri m-ar deranja tot e bine ca le cunosc. Daca mi le-ar ascunde cred ca ar fi mult mai rau...si ar aparea cateva indoieli....

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -

Postby MindLord on Mon Mar 05, 2007 6:31 pm

pur si simplu cred ca as vrea sa le descoper intr-o maniera naturala... nush.. din discutii cred sa apara caracteristicile... nu mi-ar placea sa aflu chestii pe care mi le-a ascuns de la altii!
si cred ca in timp raman din ce in ce mai putine lucruri pe care nu le stim despre celalalt... desi INTOTDEAUNA o sa fie ceva ce o sa ascunda. avem cu totii unele chestii de ascuns, mi se pare
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby onix on Wed Mar 07, 2007 6:25 pm

Eu cred ca atunci cand iubesti pe cineva il iubesti oricum, si cu defecte si cu calitati, si cu un trecut de care poate nu iti face placere sa auzi. Pana la urma nu conteaza nimic, decat prezentul si viitorul. Intr-adevar, as vrea sa stiu cat mai mult despre persoana iubita...dar nu totul...unele lucruri poate nu mi-ar face bine sa le stiu, si atunci, daca ele sunt strict de domeniul trecutului nici nu ma intereseaza. La fel, m-ar deranja sa ma descoasa, sa imi puna o mie si una de intrebari. Daca e destept, invata sa ma cunoasca din mici discutii, din diferite situatii si nu ma streseaza cu interogatoriile ci ma lasa in pace, caci mai devreme sau mai tarziu unele lucruri le povestesc chiar eu.
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

Return to Alte discutii despre sentimente