by onix on Sat Aug 27, 2005 3:53 pm
Trecem repede peste acest aspect pentru ca nu mai avem timp sau dispozitie sa incercam sa il descoperim pe celalalt, daca acesta nu prezinta oarecare interes. Fizicul conteaza, nu e esential, bineinteles, dar conteaza, cel putin la prima vedere: imi place/nu imi place. Totusi, un om chiar daca nu e prea inzestrat, dar are un suflet grozav, reuseste sa transmita asta, nu stiu in ce mod, dar se face placut tuturor astfel incat cei din jur nu ii mai percep acel handicap (nu ma refer la un picior lipsa, ci la faptul ca unii isi considera uratenia ca fiind un handicap). Din pacate, constat ca un om frumos are un start mai bun decat unul urat. Daca ulterior esueaza si se dovedeste a fi un suflet infirm, asta e cu totul alta poveste. Este placut din prima, la un interviu are mai mari sanse, cei din jur ii acorda toate aceste credite neconditionat numai pentru ca este frumos. Un om urat, in schimb trebuie sa se straduiasca mai mult, sa isi demonstreze disponibilitatea sufleteasca, sa isi demonstreze capabilitatea intr-un anumit domeniu sau pur si simplu sa devina un om simpatic si placut de cei din jur pentru ceea ce este el.