If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

cat conteaza fizicul??

Lumea zice... Lumea face... Dar de ce mai mereu ascultam gura lumii in loc sa ascultam glasul inimii ?

Postby milisss2 on Thu Jun 23, 2005 2:40 pm

Oamenii sunt frumosi pentru ceea ce sunt nu pentru ceea ce par a fi...
uratul are multe forme ..
si in plus frumusetea fizica e trecatoare...ramane intodeauna cea interoara...

milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby Micha on Thu Jun 23, 2005 2:44 pm

milisss2 draga hai ca asta mi-a placut. Sincer dak era sa ma iau numai dupa aparente despre tine nu mi-as fi imaginat niciodata ca poti fi asa sentimental pt ca la prima vedere pari cu totul altfel.Noroc ca ti-am vazut si fatza asta a ta pe forum ca altfel nu as fi crezut acest lucru cand te-am cunoscut si personal
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby milisss2 on Thu Jun 23, 2005 2:50 pm

..... stii tu ... nu judeca o carte dupa coperti  ...

milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby creppin'on you on Thu Jun 23, 2005 2:50 pm

miliss aici ai dreptate... dar ceea ce vrroiam eu sa spun... ca putini oameni au rabdare sa afle ce e in sufletul unui om... prea multi trec repede peste acest aspect....
De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby onix on Sat Aug 27, 2005 3:53 pm

Trecem repede peste acest aspect pentru ca nu mai avem timp sau dispozitie sa incercam sa il descoperim pe celalalt, daca acesta nu prezinta oarecare interes. Fizicul conteaza, nu e esential, bineinteles, dar conteaza, cel putin la prima vedere: imi place/nu imi place. Totusi, un om chiar daca nu e prea inzestrat, dar are un suflet grozav, reuseste sa transmita asta, nu stiu in ce mod, dar se face placut tuturor astfel incat cei din jur nu ii mai percep acel handicap (nu ma refer la un picior lipsa, ci la faptul ca unii isi considera uratenia ca fiind un handicap). Din pacate, constat ca un om frumos are un start mai bun decat unul urat. Daca ulterior esueaza si se dovedeste a fi un suflet infirm, asta e cu totul alta poveste. Este placut din prima, la un interviu are mai mari sanse, cei din jur ii acorda toate aceste credite neconditionat numai pentru ca este frumos. Un om urat, in schimb trebuie sa se straduiasca mai mult, sa isi demonstreze disponibilitatea sufleteasca, sa isi demonstreze capabilitatea intr-un anumit domeniu sau pur si simplu sa devina un om simpatic si placut de cei din jur pentru ceea ce este el.

,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

Postby Catalin on Sat Aug 27, 2005 5:01 pm

Nimeni nu este perfect asta se stie deja insa nu am avut probleme niciodata, daca am fost refuzat nu cred ca a fost din cauza fizicului.Din pacate pentru multe persoane (majoritatea femei) conteaza mai mult fizicul la un barbat decat ce are el pe dinauntru.In rest "tre sa fie cu bani,tre sa fie inalt,tre sa fie cu ochi albastrii,tre sa fie bine facut,etc,etc"chestii care mie nu imi plac la o femeie ca este prea pretentioasa.Pentru mine conteaza fizicul insa foarte putin.La fel si in cazul barbatilor femeia tre fie dotata,bani daca se poate,sa cedeze din prima si alte chestii de astea.Nu mai este ca pe vremuri se pune prea mult cont pe fizic acuma si sentimentele sau sufletul omului nu mai conteaza......dar asta e cum vremurile se schimba si obiceiurile oamenilor se schimba.
Catalin

membru special
membru special

Postby Micha on Sun Aug 28, 2005 2:03 pm

Catalin wrote:Din pacate pentru multe persoane (majoritatea femei) conteaza mai mult fizicul la un barbat decat ce are el pe dinauntru.

Catalin da-mi voie sa te contrazic...nu-i adev ca majoritatea fetelor nu se uita decat la fizic si la banii din buzunarul tipului...sa fim seriosi ca la cati baieti am auzit io comentand de aspectul fizic al fetelor ca-i asa si pe dincolo..valeu...nu-i vezi decat cu ochii in decolteuri si dupa fuste scurte..Dak tipa nu-i 90-60-90 ii auzi deja comentand la greu...Aia nu prea cred ca se gandesc la cum o fi tipa dincolo de fizicul ala dragutel sau aiurea...Io as tinde sa zic ca e tocmai invers si ca pt baieti conteaza mai mult fizicul dar sa nu ziceti ca le iau apararea fetelor uite zic ca-s cam toti o apa si-un pamant ca nu-i nimeni mai breaz ca celalalt...

Image
Micha

little devil
little devil

Postby Catalin on Sun Aug 28, 2005 2:51 pm

Eu nu am zis neaparat de fete am zis si de baieti ca situatia este aceeasi.Si mi sa cerut parerea iar eu am spus-o, nu am luat apararea la fete sau la baieti pentru ca sunt impartial.Eu ma refeream la toata lumea.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Micha on Sun Aug 28, 2005 2:59 pm

[ot]impartial? Hmmmm...pai acolo ai zis clar ca majoritatea fetelor...De ce nu ai zis ca baietii sunt mai rai? :p [/ot]

Image
Micha

little devil
little devil

Postby Catalin on Sun Aug 28, 2005 3:03 pm

Am uitat sa zic si majoritatea baietilor scuze :D ideea era alta oricum cat de mult conteaza fizicul?
Catalin

membru special
membru special

PreviousNext

Return to Conceptii si Mentalitati