If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Iubitule,te-am inselat

Cel mai bine o stiu chiar ele, dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ramane de vazut asta, nu?...

Iubitule,te-am inselat

Postby Kelso on Mon Jan 15, 2007 3:23 pm

Situatia ipotetica:Sa presupunem ca ai o relatie comfortabila de ceva vreme...il iubesti - te iubeste, nu mai e pasiunea aia de la inceput dar wtf, ti-e bine si nu ai nici un motiv sa vrei sa fugi de bine.

Situatia de criza: sa zicem ca pleci undeva pt cateva zile ( ce stiu eu: delegatie, mica excursie cu prietenele, whatever) si se intampla, cum necum, iti pierzi capul, nu mai gandesti rational si cedezi in fata unei aventuri de o noapte.

Intrebare: Ii spui sau nu ii spui? (avantaje si dezavantaje, cu argumente)

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby One4You2Love on Mon Jan 15, 2007 3:59 pm

Ia sa vedem .... cine si ce raspunde .... Mie nu mi s-a comunicat cand s-a intamplat.
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby MindLord on Mon Jan 15, 2007 5:09 pm

am fost in amandoua situatiile.. La una din prietene i-am spus si am fost iertat, iar la alta nu si nu a stiut niciodata.... oricum as zice ca in general e mai bine sa zici ca dupa aia traiesti cu o chestie care o sa te urmareasca in permanenta... dar nu stiu daca intotdeauna :P
Numai ca fetele nush de ce aici zic ca sunt un pic diferite fata de baieti. Pt ele o chestie de o seara o sa insemne mult mai mult decat pt un baiat. Un tip poate sa treaca mult mai usor peste asta si sa uite in 2 zile, dar o fata cred ca si-ar face mult mai multe procese de constiinta (asta zic in general, sa nu vina acuma one4... sau care mai vor vrea sa-mi sara in cap). Asadar nu cred ca impactul e acelasi pentru cel care a inselat....

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby copilasu_l on Mon Jan 15, 2007 8:45 pm

De spus ii spun sigur pentru ca nu as putea sa ma mai uit in ochii ei...numai ca stiu sigur ca asa ceva nu as face. Chiar daca ea m-ar ierta, nu mi-as ierta eu prostia asta. :bang-bang-3: Inteleg dorinta, inteleg ca ar fi doar o noapte, inteleg ca poate va fi altfel(desi nu stiu ce mi-ar putea oferi in plus) numai ca la fazele astea sunt prea cerebral si sunt mai mult ca sigur ca nu as cadea prada tentatiei, nici nu vreau sa aud de asa ceva :sht-up:
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby Cherry on Tue Jan 16, 2007 2:31 am

Una la mana, nu imi pierd mintea asa usor :D Doi...daca as face-o, i-as spune cu siguranta... M-as simti prea vinovata si nu as putea tine in mine...

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby Micha on Mon Jan 22, 2007 2:30 pm

nu, nu i-as spune cred... stiu ca m-as simti vinovata, stiu ca imi va fi greu dar nush daca as putea sa ii spun. Cand am gresit, as fi vrut sa vbesc cu el, sa ii pot spune, sa fiu si eu mai linistita, dar nu am putut niciodata, si uneori kiar cred ca e mai buna alegerea asta... Oricum de cele mai multe ori stiu ca ma pot controla is imi impun anumite reguli, limite, dar alteori pur si simplu nu imi mai pasa si fac ce ma taie capul.. ma gandesc de multe ori inainte sa fac ceva si mai ales inainte sa spun.
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby deprahova on Fri Aug 17, 2007 2:32 pm

nu stiu ce intelegeti voi prin inselat...Eu cred ca e o prostie...daca doctorul spune sa nu mananci mere-o faci?Tot gusti di cand in cand.Asa si cu inselatul asta...Acum depinde cum e persoana de langa tine...sa zicem ca ii spui....dar tu ai suporta sa iti spuna ca te-a inselat?daca da,e ok,spune-i.Daca o iubesti faci orice sa termini repede cu--si sa nu ramana urme,pt ca pt tine tot ea e cea mai buna,nu?Si fi convins ca si ea face la fel...Important e sa nu stie nimeni de extrarelatiile tale pt un prieten binevoitor poate strica totul,si sa nu-ti faci un obicei din a insela,pt ca poti ramane singur....
deprahova

Bebelush
Bebelush

Postby axel on Fri Aug 17, 2007 4:13 pm

il iubesti..te iubeste...concluzie:nu ai cum sa iti pierzi capul si sa-l inseli!
dp meu dv nu e posibil asa ceva...eu daca iubesc nu as putea sa am o aventura nici daca ar fi el super mega boombastic...nush nu imi sta in fire...+ca ma gandesc la implicatiile acestei "iesiri" la sentimentele mele,ale iubitului meu...si la faptul ca nu ar avea rost sa imi pun in pericol relatia doar pt a ma culca cu unul...
Make love ...not war
axel

Descurcaret
Descurcaret

Postby Cherry on Sat Aug 18, 2007 1:25 am

Mda, mai devreme afirmam ca i-as spune..dar nu am facut-o... L-am inselat, dar nu i-am zis... La inceput pentru ca mi-a parut rau si nu vroiam sa afle, nu vroiam sa se strice totul din cauza asta, iar mai apoi pentru ca nu am mai regretat... A meritat-o din plin! :D
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby Guy Fawkes on Sat Aug 18, 2007 1:53 am

Ai început să speli rufe.
Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Next

Return to Cat de rele-s fetele ?