If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Obsesia "noului"

Pentru unii este o curiozitate mare... pentru altii raspunsul chiar nu conteaza...

Obsesia "noului"

Postby Kelso on Mon Jan 15, 2007 3:17 pm

Ne plictisim cu succes de orice, in fiecare zi, mai ales de partenerul de viata.
Brusc, ti se pare ca nu este cea mai buna alegere, ca poti avea altceva - fie si numai fiindca este altceva.

Noul ne obsedeaza - ne trezim in unele dimineti gandind "vreau altceva" sau "vreau ceva nou". Se spune ca majoritatea femeilor sunt mai statornice decat majoritatea barbatilor. Le limiteaza aceast dezinteres pentru diversitate, este el o bariera impotriva dezamagirilor la bax? Dam vina pe celalalt adesea, crezand ca ceva ce a facut sau nu a facut ne adanceste blazarea si/sau plictiseala. Aviditatea pentru nou este uneori privita ca o limitare a inteligentei emotionale, se presupune ca nu evoluam emotional suficient decat dupa atingerea unui anumit nivel de diversitate parteneriala. Insa cand o femeie actioneaza conform acestui principiu, tertii spectatori filosofeaza ca Napoleon.

Esti femeie, nu-ti place sa fii aliniata la "opinia sezonului" si nici nu dai explicatii nimanui pentru preferintele proprii.

Cu toate astea, de ce vrei ceva nou pe cealalta perna?

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Micha on Fri Jun 08, 2007 8:31 pm

nu ma obsedeaza noul, imi place uneori dar imi place poate kiar mai mult siguranta a ceea ce am deja mai ales daca e ceva bun. Cand vreau altceva apai inseamna ca ceva scartaie in relatie, fie ca e plictiseala, fie ca nu e iubire, fie ca ceva ma enerveaza, nu ma multumeste, etc etc. "Aviditate", hmmmm, parca e prea dur cuvantul asta, nu ma consider inca o nenorocita asa mare si fara suflet sa ma joc cu cineva asa for fun numai. Io nu vad evolutia emotionala abia dupa ce am avut tzanspe mii de parteneri, da intradevar diversitatea te face sa privesti lucrurile din zece mii de unghiuri, sa poti face comparatii, te invata sa repari ceva pe ici pe colo unde mai sunt lipsuri. Si cred ca de la o anumit avarsta deja placerea pt a descoperi si a trai ceva nou dispare putin cate putin si cauti stabilitatea, siguranta. Nu mai e asa usor sa o iei de la capat mereu la o anumita varsta. Frumusetea si alergatul dupa nou e ceva caracteristic oamenilor, indiferent ca-s tipe sau baieti, pana pe la vreo 22 de ani cam asa, pe urma te trezesti si vezi ca sunt altele mai importante decat colectia de parteneri si partenere
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Return to Ce e-n mintea fetelor ?