If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Sexul se invatza?

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

Postby Sorcerer on Mon Dec 11, 2006 9:01 pm

sexul nu trebuie privit ca ceva care se invata; inveti ceva si gata, esti cel mai tare; tine foarte mult de acele lucruri pe care le vrei, dar nu le spui de rusine sau pentru ca ai fi considerat un ciudat; daca cei multi ar avea curajul sa spuna ce le place sau nu nu am mai avea pagini in Bravo de genul: "prietenul meu o are mare..." sau "sunt cumva frigida?" sau " e normal ca..." mai stiu eu ce, mesaje care se repeta periodic; si ce important e ca nu trebuie sa te opresti din invatat... eu spun ca se plaica foarte bine termenul de "custom made"; se face in functie de situatie...

va urma

What is The Matrix?
Sorcerer

Chat-uitor
Chat-uitor

Location: Calea Lactee, planeta Pamant, continentul Europa, Romania, Galati
hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby not_so_innocent on Wed Dec 27, 2006 1:22 am

normal ca atunci cand ai mai multa experienta stii sa o faci mai bine
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Hazard on Tue Jan 09, 2007 9:58 pm

mereu exista cineva care te modeleaza sa devii perfect/ perfecta.. normal ca nu inveti uitandu-te pe pereti, nu citind numai carti sau cu ochii in monitorul calculatorului sau tv-ului, trebuie practica. Si parerea mea e ca iti trebuie persoane diferite pt a experimenta si a deveni bun pt ca asa ai diferite experiente: nu toate fetele au aceleasi dorinte, nu toti baietii au aceleasi fantezii si puncte sensibile... aduni de la toti si toate ce crezi ca e mai bun, ce crezi ca provoaca o placere cat mai mare de ambele parti.

am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby Kelso on Wed Jan 10, 2007 3:32 pm

Eu nu cred ca trebuie sa incerc cu mai multi parteneri ca sa "invat". Toate chestiile aste se simt...cel putin asa cred. Cu persoana pe care o iubesc pot invata mai multe decat as putea invata cu nu stiu cati parteneri....aici totul tine de comunicare...
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby copilasu_l on Wed Jan 10, 2007 3:45 pm

@Hazard - Da, poate iti trebuie mai multe persoane sa afli ce si cum....dar ce te faci daca o\il intalnesti pe ea\el si ramai toata viata ?! Te desparti doar pentru ca ....trebuie sa experimentezi\sa inveti!? Nu toata lumea are acelasi punct\e excitante dar nic sa sar din din pat in pat, din femeie in femeie nu-mi place. Eu ce ma fac?! Ce te faci daca experimentezi si cand iti intalnesti "iubirea vietii" si ea iti reproseaza ca ai avut prea multe experinte?!

Mie, unu, nu-mi trebuie "X" partenere ca sa experimentez si abia dupa un timp sa spun:" gata, am facut destule, stiu destul cat sa-mi satisfac sotia". NU, merci, nu-s curios

copilasu_l

membru special
membru special

Postby Hazard on Wed Jan 10, 2007 3:52 pm

@wench inveti ce-i place lui si atat. In cazul nefericit in care nu va merge intre voi si vei fi cu altcineva, ai sa iti dai seama cat de neindemanatica si incepatoare esti iarasi, vei vedea ca nu mai detii decat jumatate din atuurile pe care le aveai inainte.

ziceai "Toate chestiile aste se simt"... daca te refereai la placere, de acord cu tine, daca vbeai de altceva.. ouch.. ce sa simti???

Normal ca practica e cea care te invata la urma urmei. Bineintels ca si comunicarea dar aia e doar teorie

@copilasul, nu am zis ca trebuie sa sari din pat in pat pt a capata experienta aia de care ziceam. Eu ma refeream ca diferiti parteneri/partenere iti ofere diferite experientze, diferite puncte de vedere, diferite trairi, sa ai un termen de comparatie. Un singur partener te va invata sa fii bun numai pt el nu in general... Da, stiu ca aici e cu dus-intors: prea multi parteneri nu prea e de dorit si nici frumos, sa zic asa, desi totodata asta iti ofera experienta....
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby copilasu_l on Wed Jan 10, 2007 6:05 pm

Hazard wrote:nu am zis ca trebuie sa sari din pat in pat pt a capata experienta aia de care ziceam. Eu ma refeream ca diferiti parteneri/partenere iti ofere

Imi pare mie sau incepi sa te contrazici?! Parca spuneai ceva de mai multi partenri\iubiti (sau ce or fi). Acum te sucesti?! Deci, lamureste-ma: experienta se castiga cu mai multi parteneri(din punctul tau de vedere)?!
copilasu_l

membru special
membru special

Postby Hazard on Wed Jan 10, 2007 8:07 pm

cred ca a fi bun se invata cand iei din mai multe parti cate ceva. Cand ziceam ca nici sa sari din pat in pat nu e bine, ma refeream ca nu trebuie acum sa faci din sex un sport national si sa schimbi zece mii de parteneri/partenere... Cand ziceam mai multi vbeam de la 2 in sus, poti sa te opresti acolo poti sa continui pana la 5, 10 etc, cati ai chef
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby Kelso on Thu Jan 11, 2007 12:38 pm

Mie chestia asta mi se pare banala. De ce trebuie sa fie nu stiu cati parteneri la activ?De la 5 in sus mie mi se pare destul de mult. Asta ar insemna sa ai doar relatii pasagere bazate pe sex si nimic mai mult doar in ideea de a capata experienta.
Daca ai un partener poti face totul cu el,in timp se invata ce ii place si ce nu, de fapt cred ca invata unul de la celalalt.
Daca vrei aventuri,intr-adevar,poti capata experienta dar nu prea stiu ce multumire ai putea avea...
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby RottenKid on Mon Mar 12, 2007 10:17 am

si eu zic la fel ca numarul de parteneri nu conteaza pentru ca daca e sa o luam chiar asa poate aia 5 au fost niste noobi sau erau virgini si tot cam aia e treaba . cred ca daca tipa abia isi incepe viata sexuala poate fi la fel de buna ca una cu (mai multa) experienta totul depinde in cazul asta de celalalt partener , desi relatia sexuala dintre 2 virgini (intelegeti voi ce vreau sa zic acum) va iesi mult mai okey decat o alta si spun asta pentru ca o sa invete amandoi modurile in care sa se satisfaca poate o eventuala trecere la un alt partener va fi mai putin reusita dar noah ...
RottenKid

Invatacel
Invatacel

PreviousNext

Return to Educatie Sexuala