If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

cum sa facem ma sa intelegem fetele astea....

Pentru unele este o curiozitate mare... pentru altele raspunsul chiar nu conteaza...

Postby uby_4u on Wed Dec 27, 2006 12:38 am

iubiti-ne si o sa ne intelegeti.. 8->

'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Hazard on Tue Jan 09, 2007 12:02 pm

trebuie doar ascultate... in cazul in care tipa nu e vreo "blonda" si are idee ce vrea de la viata, de la voi, de la prieteni etc, o sa va impartaseasca si voua. Fiti acolo in cazul in care ea va vrea sa vbeasca si poate nu o sa va mai apara asa complicate. Tot oameni sunt si ele (chiar daca ele vin de pe Venus si barbatii de pe Marte :P ) si cum fetele afla ce e in mintea barbatilor, sa stiti ca merge si invers si voi puteti afla la fel de usor ce e in mintea lor. Inarmati-va cu rabdare, aratati-le ca pot avea incredere in voi si that's all, mai devreme sau mai tarziu se vor descoperi in fatza voastra.
am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby MindLord on Tue Jan 09, 2007 12:28 pm

bai ... daca un tip are in cap doar sex sex sex sex beeeeereee sex sex sex bere friptura sex sex sex cum naiba mai vreti sa isi complice capul cu filosofie existentiala si sa dea afara din neuron toate bunatatile de mai sus ? :P

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Hazard on Tue Jan 09, 2007 1:07 pm

in cazul asta poate afla care ii sunt si fanteziile ei :)) si poate neuronul ala intr-un moment de pauza intre sexul si berea aia poate are curiozitatea sa afle lucruri noi ca de exemplu la ce se gandeste neuronul ei :P
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby MindLord on Tue Jan 09, 2007 2:31 pm

momentul ala de pauza e cand doarme si neuronul si isi incarca bateria pt maine sa se gandeasca la si mai mult sex and stuff ... si nu cred ca la fantezii va gandeati toate mai sus cand ziceati ca nu va intelegem... ia sa incercati sa ii ziceti fanteziile si sa vedem daca o sa se planga ca nu a inteles :D

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby Hazard on Tue Jan 09, 2007 8:50 pm

daca sunt insotite si de practica inteleg si de ce.... :))
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby ashes on Tue Jan 09, 2007 11:14 pm

on topic, va rog!
Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby not_so_innocent on Fri Feb 09, 2007 1:54 am

pai vedeti voi suntem imprevizibili cu totii acum ni se razare ceva si va dam papucii sau invers, cum am mai spus sunt lucruri fapte gesturi care nu pot fi intelese
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby copilasu_l on Fri Feb 09, 2007 9:20 am

not_so_innocent wrote:cum am mai spus sunt lucruri fapte gesturi care nu pot fi intelese

Da, numai ca nici nu va obositi sa explicati sau ceva acolo care sa ne faca sa nu ne mai intrebam atat "Oare de ce?"
copilasu_l

membru special
membru special

Postby khaos1ft on Fri Feb 09, 2007 9:42 am

Personal cred ca nici nu prea trebuie intelese...

Dar e nevoie sa o cunosti foarte bine, ca sa ii dai motive sa creada ca ai inteles-o (asta legat de iubita).

In general fetele, din experienta mea de viata, nu-s chiar atat de diferite (sper sa nu ma insel si sa-mi fie binee si de acum incolo din pctul asta de vedere) , deci nu e greu sa te prefaci ca le intelegi.

De ce sunt asa de greu de inteles? poate pentru ca majoritatea dintre ele simte si traieste mult diferit fata de specia masculina... Intensitatea sentimentelor si impresionabilitatea sunt altele... , prioritatile sunt altele (ma gandesc aici la cele din subconstient, la instinctul primar).

Din curiozitate, se poate incerca sa afli ce gandesc femeile, dar nu recomand (uita-te pe descopery daca n-ai ce face), iar din nevoie tin sa subliniez ca NU AI NEVOIE sa stii ce e acolo (You don't wanna know!!!) pt ca se rezolva mult mai cu tact.

pentru consultatii PM :s122: si poate imi explicati si mie ce e in mintea baietilor... (ca eu p-astia am boala!)
NU VA MAI PLICTISITI ATAT ACASA!!!

"As vrea sa ma mai nasc o data... si sa am parinti bogati, care sa nu ma educe, sa ajung un fotbalist drogat inconjurat de c*urve si sa mor la 50 de ani!"
khaos1ft

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: -

Previous

Return to Ce e-n mintea baietilor ?