Nu de alta dar ma gandeam zilele astea sa ma tund mai ciudat si ma gandeam ca voi fi etichetata imediat drept sinucigasa, trista si deprimata, ceea ce nu sunt sub nicio forma
Am gasit un articol interesant legat de asta:
Moda emo nu este numai un "fashion style", cum zic unii, este mult mai mult...este un mod de viatza,de gandire, de vizionare a lucrurilor din jur. Emo vine de la "emotional"; este vorba de sentimente, arta si puterea de a recunoaste cine shi ce eshti.
Intr-adevar emo, pe langa muzica shi stilul scrierilor, desenelor,etc, are shi un fel specific de imbracare:
-blugi stramtzi negri sau albastru inchis/ fuste midi din blugi
-tricouri mici shi stramte, de obicei in culori precum negru, roz, siclam,mov, galben, cu imprimeuri haioase sau mesaje emotionale
-camasi cu dungulitze, carouri sau bulinutze
-pulovere vintage sau hanorace ( de obicei de culori inchise); se mai poarta shi jachetele acelea in stil napoleonian
-curele din piele cu tzinte, purtate cat mai jos(negre, siclam sau albe)
-bratzari de toate felurile shi culorile, din orice material
-insinge
-conversi( pe care sunt scrise idei de-ale purtatorului)
-manusi fara degete, de obicei taiate ji mai mult sau impunse de ace, agrafe,cuie,insigne,lantzuri
-genti din acelea pe un umar, lasate sa atarne fff jos ji incarcate cu insinge,lantzuri,ace, cuie, scrise, etc
-oja( de obicei neagra, rosie,alba sau siclam)purtata in combinatzii ciudate, cu diferite modele
-make-up: creion negru shi fard( negru, gri, rosu, mov, siclam, portocaliu,etc)
-multe pierce-uri, mai ales in buza sau nas
-the hair style- unul dintre cele mai importante lucruri- negru cu suvitze siclam, mov, rosii, blonde, argintii,etc; parul este inegal taiat, chiar de catre "propietar", o parte a lui acoperind fatza
-modele folosite: inimioare( ranite, de cele mai multe ori), stelutze, dungi, bulinutze, patratzele, valuri.....tot ce e non-conformist si dulce in acelasi timp
Vreau pareri sincere
Si scuzele de rigoare da chiar nu am stiut unde ar trebui plasat topicul asta...

te face sa fii alta persoana? nu cred.. si nu prea vad ce e de castigat daca prin atitudinea ta, pers. din jurul tau vad ca esti o persoane sensibila si slaba.. mie cel putin nu mi-a placut niciodata sa arat asta. bun, ok, sunt asa, dar sunt pentru mine, si pentru prietenii mei. nu trebuie sa stie toata lumea de 'nefericirea' mea.. pentru ca la pers. emo, ia proportii astronomice .. nimeni nu este atat de nefericit precum el/ea

[/ot]