If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Emo Style

Ce e "in spatele" nostru? sub gandurile noastre? Facem ce gandim? Gandim ceea ce facem?

Emo Style

Postby Cherry on Mon Jan 08, 2007 5:00 am

Un subiect mult prea mediatizat pe net in ultima perioada... Cel putin eu am vazut prin majoritatea blogurilor idei despre acest stil: EMO, despre persoanele emo... despre sentimentele lor... Multi sunt de parere ca acesti tineri sunt sinucigasi, prea tristi, deprimati... Voi ce parere aveti? Ce stiti despre acest fenomen? Lamuriti-ma si pe mine :D Nu de alta dar ma gandeam zilele astea sa ma tund mai ciudat si ma gandeam ca voi fi etichetata imediat drept sinucigasa, trista si deprimata, ceea ce nu sunt sub nicio forma :))
Am gasit un articol interesant legat de asta:
Moda emo nu este numai un "fashion style", cum zic unii, este mult mai mult...este un mod de viatza,de gandire, de vizionare a lucrurilor din jur. Emo vine de la "emotional"; este vorba de sentimente, arta si puterea de a recunoaste cine shi ce eshti.

Intr-adevar emo, pe langa muzica shi stilul scrierilor, desenelor,etc, are shi un fel specific de imbracare:

-blugi stramtzi negri sau albastru inchis/ fuste midi din blugi

-tricouri mici shi stramte, de obicei in culori precum negru, roz, siclam,mov, galben, cu imprimeuri haioase sau mesaje emotionale

-camasi cu dungulitze, carouri sau bulinutze

-pulovere vintage sau hanorace ( de obicei de culori inchise); se mai poarta shi jachetele acelea in stil napoleonian

-curele din piele cu tzinte, purtate cat mai jos(negre, siclam sau albe)

-bratzari de toate felurile shi culorile, din orice material

-insinge

-conversi( pe care sunt scrise idei de-ale purtatorului)

-manusi fara degete, de obicei taiate ji mai mult sau impunse de ace, agrafe,cuie,insigne,lantzuri

-genti din acelea pe un umar, lasate sa atarne fff jos ji incarcate cu insinge,lantzuri,ace, cuie, scrise, etc

-oja( de obicei neagra, rosie,alba sau siclam)purtata in combinatzii ciudate, cu diferite modele

-make-up: creion negru shi fard( negru, gri, rosu, mov, siclam, portocaliu,etc)

-multe pierce-uri, mai ales in buza sau nas :D

-the hair style- unul dintre cele mai importante lucruri- negru cu suvitze siclam, mov, rosii, blonde, argintii,etc; parul este inegal taiat, chiar de catre "propietar", o parte a lui acoperind fatza

-modele folosite: inimioare( ranite, de cele mai multe ori), stelutze, dungi, bulinutze, patratzele, valuri.....tot ce e non-conformist si dulce in acelasi timp

Vreau pareri sincere :D Si scuzele de rigoare da chiar nu am stiut unde ar trebui plasat topicul asta...

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby ashes on Mon Jan 08, 2007 12:09 pm

toti avem sentimente, pe toti ne dor anumite lucruri, dar asta nu inseamna ca trebuie sa aratam asta pe oriunde apucam, prin gesturi, haine, mod de viata.. nu totul se rezuma la faptul ca te-a parasit prietenul, sau ca te-ai certat cu mama/tata si-acum vezi doamne, e o mare tragedie

mie imi place arta care a rezultat de aici, neomodernismul, dar asta nu inseamna ca am tendinte sinucigase, sau mai stiu eu ce.

ideea este ca mi se pare un mare bullshit :) de cand a devenit asa important sa fii emo? :don't-know: te face sa fii alta persoana? nu cred.. si nu prea vad ce e de castigat daca prin atitudinea ta, pers. din jurul tau vad ca esti o persoane sensibila si slaba.. mie cel putin nu mi-a placut niciodata sa arat asta. bun, ok, sunt asa, dar sunt pentru mine, si pentru prietenii mei. nu trebuie sa stie toata lumea de 'nefericirea' mea.. pentru ca la pers. emo, ia proportii astronomice .. nimeni nu este atat de nefericit precum el/ea

sorry daca jignesc pe cineva.. :don't-know:
Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby p3g@s on Mon Jan 08, 2007 12:36 pm

parerea mea...e doar un alt stl..un alt mod de viata...un mod de exprimare...istoria a demonstrat faptul ca oamenii sunt judecati..insa nu avem acest drept...sa numim o persoanna sinucigasa sau mai stiu eu cum doar pentru cum sa imbraca sau mai stiu eu ce... la urma urmei..tu trebuie sa te simti bine in pielea ta nu!? :)..
Traim intro lume diversa deci suntem intrun fel obligati la diversitate :) ....

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby MindLord on Mon Jan 08, 2007 12:58 pm

bai oameni! Ce e si EMO asta ????
daca se sinucid macar dau video pe youtube ca si la saddam ? :D ca asa mi s-ar parea mai interesant :P
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby amanda on Tue Jan 09, 2007 12:57 am

Uita-te pe urbanculture, sa vezi acolo detalii picante.

Sunt derivati din punk, de prin anii '95 incoace, le place Tokio Hotel si Evanescence si sunt rude cu harajuku girls(vezi fetele lui Gwen Stefani).

Nu ma omor dupa ei, prea le plac Pokemon si muzica indie pentru gustul meu si sunt prea deprimati si deprimanti. Si fara suparare dar sunt copii emo printre noi, cunoastem toti. Nu ma deranjeaza decat atunci cand incep sa mi se planga mie. Daca stau la ei acasa nu am nimic cu ei. Mi se pare ca denota o lipsa de caracter plansul asta generalizat. Astia sunt copiii care zic de 50 de ori ca se sinucid si termina prin a se zgaria cu un ac.

Nu-mi cer scuze daca deranjez pe cineva. Daca iti place sa plangi nu trebuie sa ridici draam ta la nivel mondial. Pe altii nu-i intereseaza. Pe surprinzator de multi nu-i intereseaza.

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby von on Thu Jun 21, 2007 1:24 pm

Majoritatea au impresia ca daca esti deprimat ,esti automat emo .. Dar... ce naiba ? toata lumea e deprimata la un moment dat, toti plang o data, si majoritatea au stat inchisi in casa de prea multa suparare ..si nu sunt emo .. poate ca si Stefan cel Mare era deprimat ca a pierdut o lupta, si era emo, damn it ?
anii trec, dar IRIS ramane
von

Descurcaret
Descurcaret

Postby milisss2 on Fri Jun 22, 2007 1:13 pm

[ot]Von ...Stefan nu a pierdut nici o lupta ...deci nu avea de ce sa fie deprimat din cauza asta :)) ..in cel mai rau caz pierdea soldati buni in lupte si asta chiar era rau! [/ot]
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby von on Thu Jul 19, 2007 10:59 pm

[ot] bun ..deci nu era emo din cauza luptelor, ci din cauza soldatilor buni ? :s163: [/ot]

oricum ...majoritatea deja au transformat depresia in emo si emo intr'o moda . punct. .
anii trec, dar IRIS ramane
von

Descurcaret
Descurcaret

Postby Guy Fawkes on Thu Jul 19, 2007 11:55 pm

Ăia care plâng nebătuţi... ăia-s emo. Iar când zic nebătuţi, mă refer la mai mult decât s-ar putea interpreta la prima vedere.
Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby Eva Luna on Wed Aug 22, 2007 9:19 pm

Mie mi se pare doar "fashion style". Ce probleme grave pot avea niste pusti de 12-13 ani? Ca se cearta cu parintii? Ca parintii nu-i inteleg? Mi se pare absurd sa afirmi ca te simti singur, ca iti urasti viata etc.
A iubi înseamnă, poate, a lumina partea cea mai frumoasă din noi.
Eva Luna

Invatacel
Invatacel

Next

Return to Filosofie si Psihologie