If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ti se pare ca e mai usor?

Zi-ne aici ce iti place la prietena ta, la cea pe care o iubesti sau ce ti-ai dori sa faca ea pentru tine - ce gesturi, ce vorbe...

Ti se pare ca e mai usor?

Postby not_so_innocent on Sat Jan 06, 2007 9:50 pm

e mul mai simplu la baieti sa si faca o prietena decat sa si faca o fata prieten
nu ma refer la acele aventuri, ci la ceva de durata
o placi te duci o inviti undeva, ...., si apoi ii ceri prietenie(dc o mai ceri si nu se subintelege)
in schimb la noi tre sa va asteptam pe voi sa ne cereti, la fel si cu casatoria dc nu ne cereti voi ramanem .....(asta in cazurile nefericite) ca mai sunt si nebune care fac ele primul pas

Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby p3g@s on Sun Jan 07, 2007 1:43 pm

... nu este asa cum crezi tu.. daca nu vorbim de aventuri ci de relatii serioase te anunt ca este aceeasi problema atat la fete cat si la baieti.. pentru ca la urma urmei nu numai baietii "agata" sau spun unei persoane de sex opus "I luv iu Pha p... :lalala: "
Poate noi suntem mai hotarati cateodata...poate... dar aceleasi piedici pe care le intalneste o fata le intalneste si un baiat cand vine vorba de relatii...so chill... take a look...hunt him down...and make some..a..SEX 8->
Last edited by p3g@s on Thu Jan 11, 2007 3:07 pm, edited 1 time in total.
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby T_X on Sun Jan 07, 2007 3:59 pm

not so innocent
sa zicem ca ai dreptate...dar vreau sa privesti si din alt unghi
asa ma intreb si eu ca baiat...oare nu e mai usor sa zici "Da" sau "Nu" decat sa meditezi nopti intregi, sa astepti sa te chinui, sa te macine (asta dak e ceva serios) pana sa prinzi putin curaj sa pui intrebarea ? (asta dak ajungi acolo)

"You think that I won't make it on my own. But now I'm stronger than yesterday, now without you in my way."
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby Kelso on Sun Jan 07, 2007 4:19 pm

Nu prea am inteles cine stie ce dar cred ca am prins ideea topicului ;)

Nu numai baietii "agata" ci si fetele. Depinde de imprejurari. Daca fata este mai timida va astepta ca baiatul sa faca primul pas. Dar se poate intampla sa fie si invers.
Daca o femeie asteapta sa fie ceruta in casatorie dar baiatul ezita, pana la urma fata il cere pe baiat in casatorie. :D Nu sunt anumite reguli pe care ar trebui sa le iei in considerare.
Fiecare face ceea ce simte. Uneori e mai usor pentru o fata ca baiatul sa faca primul pas...
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby One4You2Love on Sun Jan 07, 2007 11:27 pm

Nu este mai usor sau mai greu pentru unii sau pentru altii. Si baietii si fetele, suntem oameni cu totii, tot un suflet salasluieste in noi, tot dupa o inima ne ghidam in dragoste, la fel de greu ne este si noua baietilor la o despartire, la suferinta, asa cum le este si fetelor.
La fel de usor ii poate fi unei fete sa ceara prietenie, cum ii poate fi si unui baiat.
Suntem oameni, iar in dragoste nu mai exista sex tare si sexul slab .... in dragoste exista inimi.

"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby changer on Mon Jan 08, 2007 12:03 am

hai ca asta ii curios :s122: , de ce o fata care este indragostita de un baiat asteapta sa fie ea ceruta?Cu ocazia asta exista 2 sanse :1 sa il piarda desi si el ar fi avut aceleasi sentimente dar nu le-a dezvaluit din cauza ca ar fi prea timid si uite asa mai vine un regret si, asa mai pleaca o posibila prada buna Mar :)) sau 2 baiatul face pasul si tu ii spui sa mai astepte sa te gandesti ca nu stii sigur ce vrei....
este viceversa in legatura cu cine pe cine...si baietii vaneaza cu pusca de vanatoare fete :D, dar si fetele merg la agatat cu lanseta :lol:.Cand voi ca fete dati peste un baiat mai timid de felul lui ce faceti ? asteptati sa faca primul pas stiind ca asta nu va face neam? :)) sau veti incerca voi?unde Scrie REGULA ca baiatul da NEAPARAT el tre sa se duca la fata si de ce nu si invers? :).Si ar mai fi formidabilul si nemaipomenitul cuplu fata-baiat timizi amandoi :s195: aici ce se mai intampla? stau amandoi si se gandesc ca poate poate se va intampla ceva de bine si va face cealalta persoana primul pas? :s099:
cel mai tare este in afara :lol: te saruti cu ea faci SEX si dupa o ceri de prietena :hihihi:(cred ca este ca un fel de test sa vezi cum saruta si cum este la pat? :)) )
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby BuRn on Mon Jan 08, 2007 12:43 am

am avut o discutie pe tema asta cu un prieten ....
el mi-a zis ca este mai greu cand e vorba de o fata pe care ei o plac cu adevarat,fiindca nu vor sa fie respinsi si nu stiu cum sa reactioneze,cand este cazul numai de o aventura e mai ok.si ca e mai usor pt o fata sa faca primul pas.

eu zic ca nu este usor pt nici unii.
daca fata,sau baiatul este mai timid si se plac?ce mai fac atunci,in cele mai multe cazuri renunta....multi isi pun mult prea multe intrebari,fac prea multe scenarii cu ce s-ar putea intampla sau nu,cauta solutii.....cel mai bine sa actioneze amandoi,sa fie un lucru cat de cat spontan si placut pt amandoi,daca cineva place pe cineva de ce sa nu riste?poate o sa aiba o surpriza placuta,in caz contrar asta e, macar stii ca ai incercat,viata merge inainte,mai sunt altele si mai sunt si altii
BuRn

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby amanda on Mon Jan 08, 2007 12:55 am

Vezi tu not_so_innocent, tu ai complexul asta. Ai spus ca mai sunt si nebune care... Deci NEBUNE. Pentru ca nu numai tu crezi ca o fata trebuie sa fie nebuna ca sa-l ia de manuta pe un tip mai timid si sa-i zica eu je t'aime, tu nimic? e mai sigur ca tu ca fata sa stai linistita si sa astepti... dar cand astepti de mult timp si te+ai cam plictisit de asteptat iei initiativa. Si el, ca un timid ce se afla, se ascunde dupa colt, incepe sa se gandeasca la cine stie ce prostii... si s-a dus cu rezolvarea ta!

Ar trebui sa fie la fel de greu sau de usor, din nefericire exista mentalitatea conform careia el trebuie sa zica hai si nu tu ca fata...
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby vera on Mon Jan 08, 2007 1:02 am

eu de ex. nu prea am facut pe bune primul pas, adica nu am zis "hai"... dar eu mereu dau foarte clar de inteles cand am ceva pt cineva... tre sa fii oleaca cam chior sa nu-ti dai seama asa ca daca un tip nu face nik consider ca nu-l interes si o las balta...

normal ca-mi place sa fiu cucerita si am apreciat mereu tipii care s-au straduit... insa nu mi ae apre obligatoriu... poate nu o sa am curajul vreodata sa cer pe cineva in casatorie dar sa faci prmul pas mi se pare foarte ok... adica daca te refuza ce ai pierdut? ai aflat care era povestea si iti vezi de viata... nu mi se pare ca ar fi ceva de pierdut... :)

so, get them girls!
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

Postby changer on Mon Jan 08, 2007 1:10 am

[ot]SARITIIIIIII pe eeeeiiii :s167: nu lasati nici unu sa scape nevatamat :))[/ot]
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Next

Return to Ce iti place la o fata ?