If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Relatia cu mama

Aici poti discuta despre familie. Despre parinti si actiunile lor, despre frati sau surori, despre familia ce v-ar placea s-o intemeiati si multe altele.

Postby insomnia on Wed May 03, 2006 5:13 pm

@ cherry niciodata nu ai sa vezi prea multi parinti ca te incurajeaza si ca te sustin....io am 24 de ani si odata nu am auzit un bravo de la ei...nimik...desi ne intelegm super bine...nush cred ca e o chestie de orgoliu...ca daca o sa zica o sa ni se urce la cap...nush.shtiu doar ca dupa ce am tras mata de coada toata clasa a 12-a ...am tras si un fight cu mama de nu am vb cu ea juma de an...eu cand am dat bacu nu vb decat strictu necesar cu tata si atat(chestii de genu am nevoie de bani. am nevoie de nush ce...). cand am luat bacu cu 8.25 maicamia a plans de bucurie(fara sa o vad io bineinteles....mi-a siz sormia mai tarziu)..iar taicamiu si-a facut cruce...a zis ca io nu am sa iau bacu in vecii vecilor....dar le-am dat peste nas....

deci ca sa nu mai lungim discutia.......chiar daca nu va arata ei tin la noi/voi....doar ca nu arata ....sau au un mod mai ciudat de a arata lucrul asta.
by the way! acum cu mama ma inteleg super bine...avem si un mic bussine impreuna....e prea tare cand poti sa-i zici unui parinte de-al tau in gluma ca ii tai salariu sau ca il dai afara:P

take care now!!!

Image
I`M ALL THE SHIT YOUR MOTHER WARNED YOU ABOUT!!
insomnia

Descurcaret
Descurcaret

Postby whiz-kid on Sat Jan 06, 2007 12:41 am

Pai.. pe mama o iubesc foarte mult si dintotdeauna m-am inteles bine cu ea.Ea a fost singura care ne-a incurajat,singura care s-a sacrificat pt noi...din pacate,tatal a fost cel care a facut ce a vrut :nooo: si care si-a batut joc de toti cei care tineau la el... As fi vrut totusi ca mama sa fie mai puternica,sa aiba un cuvant de spus,sa se impuna in fata lui...dar e muult prea slaba... :roll: ..pacat
NU LASA ROSIA MONTANA SA MOARA!
Oamenii sunt mai importanti decat aurul.
SALVATI ROSIA MONTANA!
TOTI AVEM DREPTUL SA TRAIM INTR-UN MEDIU CURAT SI SANATOS..;)
ACTIUNE IN LOCUL VORBELOR!! ;)
whiz-kid

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://whiz-kid.hi5.com

Postby Sweet Insanity on Sat Jan 06, 2007 6:11 pm

O iubesc pe mama foarte mult si o apreciez pentru ceea ce este si ceea ce a facut. Relatia noastra e insa mai mult ca intre doua surori, mai ales ca nu ne-a impus niciodata un respect prea strict. Si poti vorbi orice cu ea. Si nu de putine ori zice lumea ca suntem surori; ca arata foarte bine pentru varsta ei, iar fata nu-i tradeaza peste 30 de ani (daca n-are riduri :P). A avut parte de multe greutati in viata asta, dar se descurca mereu si de asta sunt mandra de ea. A facut multe sacrificii pentru noi; si uneori eram singurele lucruri pe care le avea.
Mi-a lasat mereu o libertate 'dependenta' si de asta ne intelegem foarte bine. Ma sprijina in toate lucruri pe care le interprind sau vreau sa le fac, chiar daca uneori asta a insemnat sa faca destule sacrificii (in special financiare). Stim foarte bine cum sa ne alintam una pe alta si sa ne facem ziua mai frumoasa :D.

Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby BuRn on Sat Jan 06, 2007 6:41 pm

relatia mea cu mama e cand rece cand calda....
o respect ca ne-a crescut mai mult singura,ne-a educat si ne-a invatat asa cum a crezut ea ca e mai bine,nu-mi place ca nu-mi respecta deciziile,nu-mi acorda libertate,crede ca nu ma pot descurca,niciodata nu am putut sa-i povestesc lucruri foarte personale.
asta e si unul din motivele pentru care am plecat din galati,sa fiu singura,sa-i demonstrez ca ma pot descurca si ca pot sa am grija de mine,+ca am mult mai multa libertate,si nu stie ea tot ce fac
BuRn

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby emmy20 on Sat Jan 06, 2007 6:47 pm

relatia cu mama ...pai e mai rece pt ca nu vreau eu sa fie altfel :don't-know: ....o respect ,o apreciez si tin la ea dar ...atat....nu suntem apropiate asa cum ar trebui ....ca nu o las eu sa fie ...am iertat dar nu am uitat :(

C'est dire : "Je t'aime!" . Pourquoi faut-il attendre après la mort de quelqu'un pour lui dire qu'on l'aimait ? ....
emmy20

Pasional
Pasional

Postby not_so_innocent on Thu Feb 08, 2007 10:22 pm

normal ca ma sustin chiar mi a spus unele lucruri pe care sa le fac care daca le spun cuiva se mira, spune ce misto
am facut eu ceva si acu suntem mai asa ma controleaza da in rest e bine
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Re: Relatia cu mama

Postby violeta on Mon Sep 24, 2007 9:22 pm

e destul de buna relatia cu mama..nu stiu, poate pentru ca e departe de mine nu ne certam..inainte sa plece ne certam zilnic pe fleacuri...
citeam mai sus postul lui Cherry..cum ca daca stai departe de parinti mai mult timp ti se face dor de ei..eu, sincera sa fiu, nu le duc dorul...de multe ori ma intreba lumea daca mi-e dor de ei si incerc pe cat posibil sa spun ca da..dar, in sinea mea stiu ca nu mi-e..sau nu indeajuns de tare incat sa simt ca mi-e dor... Poate sunt asa din cauza ca sunt de cand eram mica de tot singura, fara ei in jur in marea majoritate a timpului.
un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Previous

Return to Familia si viata in familie